15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας


KOLOSSOS SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η KOLOSSOS SECURITY, η οποία παρέχει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας για τον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είναι μια αμιγώς Ελληνική, σύγχρονη, δυναμική, αποτελεσματική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, με Πανελλαδική κάλυψη, διαθέτοντας συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Το Προσωπικό Ασφαλείας έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια από τους υπεύθυνους ασφάλειας της εταιρείας και πληροί όλες τις προδιαγραφές, για να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του. Είναι άρτια εκπαιδευμένο και η εταιρεία συμβάλλει σε αυτό, μέσω συχνών σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων που τους δίνει την δυνατότητα να μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες με ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ACTION SECURITY SYSTEMS - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ACTION SECURITY SYSTEMS δραστηριοποιείται στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας από το 1997 με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό της. Από τότε, διευρύνοντας συνεχώς τους ορίζοντές της στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας, έχει μια ραγδαία πορεία ανάπτυξης, τόσο από πλευράς κύκλου εργασιών, όσο και από πλευράς στελέχωσης από υπεύθυνο ανθρώπινο δυναμικό. Η αξιοπιστία και η συνέπεια της παροχής υπηρεσιών και τα υψηλής τεχνολογίας υλικά που χρησιμοποιεί την καθιέρωσαν πολύ γρήγορα στο χώρο. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι για άμεση εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASPIDA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ASPIDA, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα φύλαξης του χώρου σας, τοποθετώντας συστήματα ασφαλείας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο και οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα συστήματα να παρέχουμε στον χώρο σας την ασφάλεια που χρειάζεται. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε εσάς άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας έργα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SCORPIOS SECURITY SERVICES - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η Scorpios Security Services, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και ρύθμισης συστημάτων ασφαλείας για τους χώρους σας. Με μεγάλη εμπειρία στον κόσμο της τεχνολογίας, βάζουμε ψηλά τον πήχη και προσπαθούμε διαρκώς να εξελισσόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής μας. Κύριος στόχος σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, είναι η διασφάλιση της ποιότητας, καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησης του. Με την προσαρμογή μας στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών και την άψογη συνεργασία τους είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε όλα τα έργα με απόλυτη επιτυχία. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά και να παρέχουμε την ασφάλεια που χρειάζεται ο χώρος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMOS FIRE & SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η COSMOS FIRE & SECURITY, , παρέχει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.. Πρόκειται για μία εταιρεία με συνεχή ανάπτυξη στον τομέα των Συστημάτων συναγερμού - Κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης - Υπηρεσιών Φύλαξης - Access Control - Πυρανίχνευσης - Θυροτηλεόρασης, τα οποία μελετώνται, εφαρμόζονται και υποστηρίζονται τεχνικά από την εταιρεία μας, η οποία είναι από τις καλύτερες στο χώρο της. Συνδυάζουμε ποιότητα με τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε σε πλήρως ευχαριστημένους πελάτες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς ασφαλείς χώρους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAFE LIVING - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας άμεσα και αποτελεσματικά. Τα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και χαρίζουν την ασφάλεια που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και εξασφαλίζουμε λειτουργικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να ενσωματώνουμε νέες μεθόδους στις εργασίες μας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HELLAS DMS - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

H Hellas Digital Monitoring Services (Hellas DMS) ιδρύθηκε το 2001, με σκοπό την υπερκάλυψη των προσδοκιών της αγοράς σε Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σας. Η Hellas DMS χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και επώνυμα μηχανήματα - made in the USA & Germany, το πλέον εξειδικευμένο και αξιόπιστο προσωπικό, τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και πληθώρα υπηρεσιών, που συνεχώς αναβαθμίζονται. Είμαστε σε θέση να εκμεταλλευόμαστε την τεχνογνωσία και την πολύχρονη πείρα μας και να σας παρέχουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Παναγιώτης Πανταζής και παρέχω εξατομικευμένες λύσεις με σκοπό να ευχαριστήσω τους πελάτες μου και να τους παρέχω μακροχρόνιες και ασφαλείς λύσεις. Η εμπειρία μου στον χώρο μου έχει διδάξει ότι είναι πολύ βασικό συνεχώς να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου καθώς και τα συστήματα που χρησιμοποιώ και να παρέχω στους πελάτες μου υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η ευγένεια, ο σεβασμός και η υπευθυνότητα που δείχνω σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Μοναδικός μου στόχος είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους. Είμαι έτοιμος καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να σας παρέχω την ασφάλεια που χρειάζεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GERBER SECURITY SYSTEMS - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία δίνει άμεσες λύσεις στις εργασίες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Με την συνέπεια και την άρτια τεχνογνωσία μας μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε χρόνια στον χώρο και η καλύτερη διαφήμισή μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας αποτελεί αυτοσκοπό μας και φροντίζουμε να την κερδίζουμε με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATLAS SECURITY SERVICES - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνουμε οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας στον χώρο σας και επιθυμούμε να παραδώσουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και να σας παρέχουμε ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών. Η εξέλιξη των υπηρεσιών μας για την ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητά μας. Είμαστε ευγενικοί, συνεπείς και δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια. Όλα αυτά τα στοιχεία μας ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή τους και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Για κάμερες - συναγερμούς και γενικά Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, η εταιρεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ SECURITY είναι ο ιδανικός προορισμός στην αναζήτησή σας για άψογη εξυπηρέτηση, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και συμφέρουσες τιμές. H πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο, ο επαγγελματισμός και η άμεση ανταπόκρισή μας στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών μας, μας κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του χώρου. Συνδυάζουμε επαγγελματικό χαρακτήρα με ευγένεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας και παραδίδουμε εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

A.S. SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η AS SECURITY, με συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας, σας καλωσορίζει με χαρά σε μια εταιρεία που αποτελείται από εχέμυθα και άρτια εκπαιδευμένα άτομα που πληρούν όλες τις νόμιμες και απαραίτητες προδιαγραφές για τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Βρισκόμαστε χρόνια στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν τα εγγυημένης ποιότητας συστήματά μας και η ευχαριστημένοι πελάτες μας. Η άρτια τεχνογνωσία μας μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε όλα σας τα αιτήματα χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με τιμές ιδιαίτερα χαμηλές και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να σας ευχαριστήσουμε με τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIVICO SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία με το έμπειρο προσωπικό της παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στα συστήματα ασφαλείας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Η μεγάλη μας πείρα και η συνεχής επιθυμία μας να εξελισσόμαστε με τα χρόνια παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην τομέα μας, μας έχουν δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή. Δίνουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας όποια στιγμή το επιθυμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SCORPIOS SECURITY SERVICES - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας στον χώρο σας είναι για εμάς προτεραιότητα όπως και η ασφάλειά σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της φύλαξης και της ασφάλειας, έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με άμεση εξυπηρέτηση. Χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και από τις πρωτοποριακές ιδέες για μία καλύτερη εγκατάσταση. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση εξυπηρέτηση με μοναδικό στόχο την ασφάλεια του χώρου σας και την ευχαρίστηση την δική σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPECIAL PROJECT & SAFETY ΕΠΕ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία, SPECIAL PROJECT & SAFETY ΕΠΕ, αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τη ρύθμιση συστημάτων ασφαλείας, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της φύλαξης και της ασφάλειας, έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με άμεση εξυπηρέτηση. Χαρακτηριζόμαστε από την υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη αλλά και από τη συνέπεια που δείχνουμε στους χρόνους παράδοσης. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συστήματα Ασφαλείας Κηφισιά