3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Κηφισιά

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Συμεων Κουρσούνης - Σκεπές

Σκεπές - Κηφισιά Αττική 145 62

Έχω πολυετή εμπειρία και ειδίκευση σε ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες. Σε συνεργασία με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών με επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε τις ανάγκες για ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας να προσφέρουμε και την κατασκευή της σκεπής σας. Η πολυετή πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία μας και τα άριστα αποτελέσματα της δουλειάς μας, είναι τα χαρακτηριστικά που μας διατηρούν στις προτιμήσεις των πελατών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHA CEMENT - Σκεπές

Σκεπές - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ALPHA CEMENT, αναλαμβάνει την κατασκευή της σκεπής του κτιρίου σας. Με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των οικοδομικών κατασκευών αλλά και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο για πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία, έχοντας ολοκληρώσει πλήθος εργασιών. Φροντίζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι ποιοτικά, με αποτέλεσμα τα έργα μας να είναι ανθεκτικά και όπως τα φανταζόσαστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εναρμόνηση ΑΕ - Σκεπές

Σκεπές - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται κυρίως στην ανέγερση συγκροτημάτων κατοικιών, κτιρίων, καταστημάτων και γραφείων με έμφαση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα των χώρων και την ποιότητα της κατασκευής από το 1989. Αναλαμβάνουμε και εργασίες κατασκευής σκεπής εξυπηρετώντας σας στο έπακρον. Κάθε έργο υποστηρίζεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, εργοδηγούς και τεχνικούς, οι οποίοι το επιβλέπουν καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται άρτια διεκπεραίωση σε όλες τις διαδικασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ