15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Δημήτριος Τρούγκας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του πατώματος και του δαπέδου σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ξυλουργικών κατασκευών για πάνω από 40 χρόνια και μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μου είναι η αξιοπιστία αλλά και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μου. Δεσμεύομαι για το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μου εργασία και θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω και το δικό σας χώρο με άμεση εξυπηρέτηση και ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Ραυτόπουλος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Η Parquet World Ραυτόπουλος, ειδικεύεται σε υπηρεσίες τοποθέτησης ξύλινου πατώματος στους εσωτερικούς σας χώρους. Διαθέτουμε 40ετή πείρα στον χώρο και υποσχόμαστε παροχές υψηλής ποιότητας. Η τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων και laminate είναι για μας μεράκι και φροντίζουμε για την άριστη εξυπηρέτησή σας επιτελώντας τις εργασίες μας με ταχείς ρυθμούς, χωρίς να παραλείπουμε να σας προσφέρουμε παράλληλα και άριστα εγγυημένα αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί σας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΟΥ Α.B.T.E. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει άρτια τεχνογνωσία και μπορεί αν αναλάβει την επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Τα πατώματα και τα δάπεδα του χώρου σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και φέρνουμε εις πέρας όλες τις εργασίες που μας αναθέτουν οι πελάτες μας παραδίδοντας ποιοτικά αποτελέσματα. Είμαστε συνεχώς έτοιμοι να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παράδοση των πατωμάτων των ονείρων σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο μας και εξελισσόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STUDIO - ARTES - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ομάδα μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας και να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για τα πατώματα και τα δάπεδά σας με σκοπό την σωστή εξυπηρέτησή σας. Αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΤΕΚΟΦΛΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρησή μας δίνει οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα πατώματα και τα δάπεδά σας με άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FLORIANA - ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε παντός είδους εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε αποτελέσματα που μας αντιπροσωπεύουν. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνα Πατέλη - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω εργασίες ανακατασκευής πατώματος και δαπέδων, για το σπίτι η τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο για πολλά χρόνια και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρους επαγγελματίες τεχνίτες. Χαρακτηρίζομαι για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Στόχος μου, να προσφέρω στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, που θα ικανοποιούν τις ανάγκες τους στο έπακρο. Χρησιμοποιώ πάντα ανθεκτικά υλικά, ώστε τα έργα μας να κρατήσουν για καιρό και να μην χρειάζονται επισκευές. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΤΕΚΟΦΛΟΡ ΕΠΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρησή μας παρέχει άμεσες και οικονομικές λύσεις στις εργασίες επισκευής και τοποθέτησης πατώματος και δαπέδου με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ILIGLASS - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες για τα πατώματα και τα δάπεδά σας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΡΚΕΤΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΡΚΕΤΑ εμπορεύεται Παρκέτα στην Κηφισιά και τοποθετεί και επισκευάζει τα πατώματα και τα δάπεδά σας με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIPO - ΚΗΦΙΣΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη επιλογή στις εργασίες στα πατώματα και τα δάπεδά σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RINOL HELLAS ΑΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχουμε ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων σας με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Οι τεχνικοί μας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των δαπέδων και των πατωμάτων σας με άμεσα αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ενεργειακών μελετών και αντιλαμβανόμαστε με την πρώτη ματιά τις ανάγκες ενός χώρους. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε έχουμε ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και την παράδοση ενός ποιοτικού αποτελέσματος. Αποκτήστε γρήγορα τα πατώματα και τα δάπεδα των ονείρων σας και όλα αυτά με τιμές ασυναγώνιστες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΑΛΟΔΟΜΗ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρησή μας είναι η νούμερο ένα επιλογή στον χώρο και παρέχουμε οριστικές λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση πατωμάτων και δαπέδων με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Κηφισιά - 15 επαγγελματίες