20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακομίσεις Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Ευάγγελος Κασσαλιάς - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - Ευάγγελος Κασσαλιάς#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η μεταφορική εταιρεία μας, αναλαμβάνει επαγγελματικές μεταφορές των εμπορευμάτων σας, εντός Αττικής. Λειτουργούμε, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης της οικοσκευής με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Μεριμνούμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και εγγυόμαστε την ασφάλεια της μεταφοράς σας. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα. Η εταιρεία μας με την πείρα, και τις προσιτές τιμές σας εγγυάται ασφάλεια σε ότι είδους μετακόμιση χρειάζεστε! Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στην μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Κασσαλιάς - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - Ευάγγελος Κασσαλιάς#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η μεταφορική εταιρεία μας, αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις εντός Αττικής.Μεριμνούμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και εγγυόμαστε την ασφάλεια των αντικειμένων σας, κατά την μετακόμιση, που θέλετε να εκτελέσετε. Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας. Η εταιρεία μας με την πείρα, και τις προσιτές τιμές σας εγγυάται ασφάλεια σε ότι είδους μετακόμιση χρειάζεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ν. ΡΗΓΑΣ - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ν. ΡΗΓΑΣ#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές άμεσα και οικονομικά. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Συνεργαζόμαστε επίσης με τις πιο αξιόπιστες και έμπειρες εταιρείες, παγκοσμίου επιπέδου, ούτως ώστε να [προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, με εγγυημένη ασφάλεια των αντικειμένων σας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία και επαγγελματισμό και την δική σας διεθνή μεταφορά. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΟΥΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΟΥΛΗΣ#} Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δίνω εγγυημένες λύσεις στις μετακομίσεις σας εντός του νομού, καθημερινά διαθέτοντας ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, που είναι έτοιμο να ολοκληρώσει οποιαδήποτε σχετική εργασία, του αναθέσετε,λ εντός του νομού Αττικής. Στόχος μου είναι η ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας. Διαθέτουμε σύγχρονα φορτηγά οχήματα κλειστού τύπου,καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα τα οποία μας επιτρέπουν να φέρουμε εις πέρας και την πιο απαιτητική μετακόμιση!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές, με επαγγελματισμό και πολύ μεγάλη επιτυχία. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, ολοκληρώνοντας την εργασία, που έχετε ανάγκη, εντός χρονοδιαγράμματος και σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αλλά και με ότι έχει προσυμφωνηθεί . Επιλέξτε μας και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας, μετά την ολοκλήρωση της άρτιας και άκρως επαγγελματικής εργασίας σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLICK N MOVE.EU - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - CLICK N MOVE.EU#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες και προσφέρει εγγυημένες λύσεις στις μετακομίσεις που θέλετε να ολοκληρώσετε, εντός του νομού Αττικής. Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, λειτουργούμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια και ανταποκρινόμαστε και στις πιο δύσκολες μεταφορές. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και η σωστή μεταφορά των αντικειμένων του, καθ όλη την διάρκεια της μετακόμισης του. Γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε προσφέρουμε πάντα οικονομικές τιμές αλλά και προσφορές με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Επιλέξτε μας γιατί η μετακόμισή σας θα γίνει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, με την δική μας συμβολή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BISTIS MOVERS - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - BISTIS MOVERS#} Κηφισιά Αττική 145 62

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και έχουμε αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μετακομίσεων για πολλά χρόνια και εξυπηρετούμε μεγάλες καταξιωμένες εταιρείες αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες πελάτες. Ως ειδικοί στις μετακομίσεις θα μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και θα εγγυηθούμε την ασφάλεια της οικοσκευής σας.Το εργατικό δυναμικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και μόνιμο ώστε να χειρίζεται τα υπάρχοντά σας με άριστη προσοχή. Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα. Εξασκούμε το επάγγελμα με πλήρη υπευθυνότητα και βάση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διαθέτουμε τις απαραίτητες άδειες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IRIS TRANS - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - IRIS TRANS#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η μεταφορική μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς, συσκευασίας & διακίνησης, αναλαμβάνοντας Διεθνείς Μεταφορές σας. Πρόκειται για μία εταιρεία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας & συμφερόντων, που έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές σε όλο το φάσμα της μεταφοράς. Η εταιρεία μας μεταφέρει αγαθά στην Ευρώπη με εβδομαδιαία δρομολόγια εισαγωγής & εξαγωγής, που εξυπηρετούν τις ακόλουθες ανάγκες: Μεταφορές groupage, Μεταφορές ολόκληρου φορτίου, Ψυγειομεταφορές, Μεταφορές σε παλέτες, Μεταφορές προσωπικών ειδών - οικοσκευών και Μεταφορές ΙΧ αυτοκινήτων - σκαφών - δίκυκλων. Το όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως ο προτιμώμενος συνεργάτης στον κλάδο της Διεθνούς Μεταφοράς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Με όπλο την 20ετή εμπειρία της σε όλο το φάσμα της μεταφοράς, εγγυάται τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αγαθών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - 24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ#} Κηφισιά Αττική 145 62

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις στις μετακομίσεις και μεταφορές που σας απασχολούν με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια, εντός του νομού Αττικής. Χαρακτηριζόμαστε από άμεση εξυπηρέτηση όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους! Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στον εκάστοτε πελάτη. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την ποιοτική εργασία που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPERLIFT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - SUPERLIFT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η μεταφορική μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που με συνέπεια και οργάνωση αναλαμβάνει τις μετακομίσεις σας άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε όποια εργασία μετακόμισης, εντός του νομού Αττικής, μας ανατεθεί, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Δίνουμε ολοκληρωμένες με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων που μεταφέρουμε από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας κάθε σχετική εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΥ - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΥ#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις διεθνείς μεταφορές, οικονομικά και με τον πιο ασφαλή τρόπο. Τα τελευταία χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα. Εξυπηρετούμε τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Είμαστε στη διάθεση σας για την άμεση εξυπηρέτηση σας και για την ασφαλή ολοκλήρωση των διεθνών μεταφορών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GAT AIOLOS TEAM - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - GAT AIOLOS TEAM#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μετακομίσεις σας καθημερινά και με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση, εντός του νομού Αττικής, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια, υπευθυνότητα και προσοχή. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την μετακόμιση, που επιθυμείτε να εκτελέσετε και ξεγνοίαστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες μετακομίσεων, εντός του νομού Αττικής, με πολύ μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, τα τελευταία χρόνια. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, κατάλληλα για την ασφαλή μετακίνηση των αντικειμένων σας. Κάθε μας κίνηση πραγματοποιείται με επαγγελματισμό και απόλυτη κατανόηση για τις επιθυμίες σας. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τα αντικείμενα, αλλά και για τις προτιμήσεις του πελάτη, ενώ εργαζόμαστε πολύ προσεκτικά ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μετακόμισης, που αναλαμβάνουμε να εκτελέσουμε. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις μετακομίσεις ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, πάντα σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPERLIFT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - SUPERLIFT ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η μεταφορική μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που με συνέπεια και οργάνωση αναλαμβάνει τις μετακομίσεις σας άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε όποια εργασία μετακόμισης, από και προς Αττική, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Δίνουμε ολοκληρωμένες με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων που μεταφέρουμε από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας κάθε σχετική εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROQUALITY TRANS LTD - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - EUROQUALITY TRANS LTD#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και μπορεί να ασχοληθεί με επαγγελματισμό και ταχύτητα με κάθε εργασία που θα της αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Η 20ετής και πλέον ενασχόλησή μας με τον κλάδο των μεταφορών μάς οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας μας, που έχει σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών. Η ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε εγγυάται την υπεύθυνη μεταφορά των εμπορευμάτων ή οικοσκευών σας από και προς όλη την Ευρώπη. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν άριστη οργάνωση ομαδικών φορτίων (groupage), άμεση παραλαβή και έγκαιρη παράδοση με διαδικασία door to door. Ασφάλεια, ταχύτητα και διαρκή επικοινωνία μαζί σας, είναι κάποια από τα ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά. Επιλέξτε μας για όλα τα παραπάνω και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPER LIFT - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - SUPER LIFT#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας προσφέρει άμεσες και εγγυημένες λύσεις στις μεταφορές και στις μετακομίσεις, που θέλετε να πραγματοποιήσετε, ανά πάσα ώρα και στιγμή, εντός του νομού Αττικής. Χαρακτηριζόμαστε από την συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί μαζί με τον πελάτη. Με γνώμονα την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα, την αμεσότητα και τη συνέπεια, αναλαμβάνουμε μεταφορές, μετακομίσεις και διανομές καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών σας. Εξασκούμε το επάγγελμα με πλήρη υπευθυνότητα και λειτουργούμε βάση των αναγκών και των προτιμήσεων των πελατών μας! Είμαστε η λύση στην μετακόμισή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAE INTERNATIONAL MOVERS - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - KAE INTERNATIONAL MOVERS#} Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαστε μια εταιρία που ειδικεύεται στις μεταφορές, στην επαγγελματική συσκευασία, στην αποθήκευση και στη διακίνηση οικοσκευών σε διεθνές επίπεδο, παρέχοντας μια εκτεταμένη γκάμα από υπηρεσίες μεταφορών σε οργανισμούς και ιδιώτες. Η διεθνή σας μεταφορά ολοκληρώνεται με επαγγελματισμό και ασφάλεια, ενώ λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας και στα αγαθά σας. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε την ευχαρίστησή σας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Προτιμήστε μας και θα σας προσφέρουμε την λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε τιμές που θα σας εκλπήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROCONTAINER SERVICES - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - EUROCONTAINER SERVICES#} Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας σας παρέχει άμεσες και άκρως επαγγελματικές λύσεις διεθνών μεταφορών, καλύπτοντας πλήρως τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες. Είμαστε η λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η πλήρη κάλυψη των αναγκών σας και η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά των αγαθών σας. Απόδειξη όλων των παραπάνω η πληθώρα των πιστών και άκρως ικανοποιημένων πελατών μας, που μας εμπιστεύονται όλες τις σχετικές τους εργασίες. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο ποιοτικά όσο και από οικονομικής άποψης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ACS COURIER - KHΦΙΣΙΑ - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - ACS COURIER - KHΦΙΣΙΑ#} Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχουμε άρτια και εξαιρετικά αποτελέσματα διεθνών μεταφορών με τις επαγγελματικές λύσεις, που σας προσφέρουμε. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, το οποίο είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιότητας εργασίας μας. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια της μεταφοράς. Προτιμήστε μας και λάβετε μεταφορές ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GAT AIOLOS TEAM - Μεταφορές

Μετακομίσεις - Κηφισιά - GAT AIOLOS TEAM#} Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει και θέλετε να ολοκληρώσετε, άμεσα και με ασφάλεια. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων, όσο μακριά και αν είναι ο προορισμός τους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας, αλλά και η ευγένεια με την οποία αντιμετωπίζουμε τον εκάστοτε πελάτη, αλλά και την κάθε περίπτωση! Προτιμήστε μας, γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση για την διεθνή μεταφορά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ