20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Μηνάς Βασιλειάδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Μηνάς Βασιλειάδης και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαινίσεων και ξυλουργικές εργασίες για την οικία ή την επιχείρησή σας.

Με 30 χρόνια στο χώρο διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ολοκληρώνουμε με συνέπεια κι εγγυημένα κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με αξιόπιστα υλικά κι εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών.

Άμεση εξυπηρέτηση, τήρηση χρονικών ορίων, φροντίδα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του χώρου και πάντα στις πιο προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μηνάς Βασιλειάδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Μηνάς Βασιλειάδης και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνω εργασίες ανακαινίσεων και ελαιοχρωματισμούς για την οικία ή την επιχείρησή σας. Με 30 χρόνια στο χώρο διαθέτω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ολοκληρώνω με συνέπεια και εγγυημένα κάθε εργασία. Στόχος μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα που αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μηνάς Βασιλειάδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω εργασίες ανακαινίσεων, ξυλουργικές αλλά και τοποθέτησης γυψοσανίδων και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Με 30 χρόνια στο χώρο διαθέτω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ολοκληρώσω με συνέπεια και εγγυημένα κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Χρησιμοποιώ αξιόπιστα υλικά και διαθέτω εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών. Δείχνουμε σεβασμό προς τον χώρο του πελάτη και παραδίδουμε τα αποτελέσματα στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μηνάς Βασιλειάδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω υπηρεσίες ανακαινίσεων, ξυλουργικές αλλά και τοποθέτησης γυψοσανίδων. Με 30 χρόνια στο χώρο διαθέτω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ολοκληρώσω με συνέπεια και εγγυημένα κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες για γρήγορα και ποιοτικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και δείχνουμε σεβασμό προς τον χώρο του πελάτη και παραδίδουμε τα αποτελέσματα στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Γαλάνης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, EBENOS, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο κατασκευής κι εμπορίας επίπλων κουζίνας και ντουλάπας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των εργασιών μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Στην έκθεση της εταιρίας θα έρθετε σε επαφή με τα προϊόντα μας και θα σχεδιάσουμε μαζί οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε, ώστε από την αρχή να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα της δουλειάς μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΜΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνω οριστικές λύσεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στο κτίριο της επιλογής σας. Βρίσκομαι στον κλάδο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων για 20 χρόνια και προσφέρω υπηρεσίες που απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είμαι σε θέση να ανταποκριθώ άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη, παρέχοντας σίγουρα αποτελέσματα. Συνδυάζω ποιότητα υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και τα αποτελέσματα που δίνω ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητά τους και την αντοχή στον χρόνο. Προσέχω ιδιαίτερα τα υλικά που χρησιμοποιώ γιατί για μένα προέχει η ασφάλεια του πελάτη. Δίνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σεβόμενος τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Μυτάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης ενδοδαπέδιας θέρμανσης για το σπίτι αλλά και το γραφείο σας. Έχω πολυετή εμπειρία σε εργασίες μεγάλης κλίμακας και διαθέτω έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες. Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μου, με έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μου. Ανταποκρίνομαι άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες σας και μαζί με την ομάδα μου θα αντιμετωπίσουμε ό,τι πρόβλημα προκύψει. Μοναδικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Περιμένουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λυμπέρης Τατσιόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό του χώρου σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Με τα ποιοτικά υλικά που φροντίζουμε πάντα να έχουμε, την άριστη εξυπηρέτηση αλλά και την πολυετή εμπειρία μας, φέρνουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τρούγκας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του πατώματος και του δαπέδου σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ξυλουργικών κατασκευών για πάνω από 40 χρόνια και μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μου είναι η αξιοπιστία αλλά και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μου. Δεσμεύομαι για το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μου εργασία και θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω και το δικό σας χώρο με άμεση εξυπηρέτηση και ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Καρναβάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση παροχής φυσικού αερίου για το κτίριο σας. Η πολυετής εμπειρία μου και η χρήση των κατάλληλων εργαλείων με καθιστούν ικανό να αναλάβω από την πιο μικρή εργασία έως και την πιο μεγάλη που σχετίζεται με ζητήματα ύδρευσης και θέρμανσης. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης και η επιμονή μου για ένα άριστο αποτέλεσμα. Επίκεντρό μου είναι ο πελάτης και κύριο μέλημα μου η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από τις εργασίες που προσφέρω. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης και η επιμονή μου για ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ρέλλας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Παναγιώτης Ρέλλας και δίνω οριστικές λύσεις στο πρόβλημα καθαρισμού του τζακιού σας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο της θέρμανσης και συνεργάζομαι με έμπειρους, καταξιωμένους επαγγελματίες, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με άμεση εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Βάρφης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις στις εγκαταστάσεις περιφράξεων με κάγκελα. Έχω πολυετή παρουσία στον χώρο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες με κοινό στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα καθώς και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη. Θέλω να παραδίδω έργα που θα κρατήσουν για μια ζωή, γι' αυτό και τα υλικά που επιλέγω είναι άριστης ποιότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τρούγκας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή και την τοποθέτηση πέργκολας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ξυλουργικών κατασκευών για πάνω από 40 χρόνια και μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μου είναι η αξιοπιστία αλλά και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μου. Δεσμεύομαι για το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μου εργασία και θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω και το δικό σας έργο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βάσια Μαυρογιάννη - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρία μας, Εναρμόνηση ΑΕ, δραστηριοποιείται κυρίως στις μονωτικές εργασίες και συγκεκριμένα στις μονώσεις ταράτσας από το 1989. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εργασίες μόνωσης εξυπηρετώντας σας στο έπακρον. Κάθε έργο υποστηρίζεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό το οποίο διαθέτει υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά τους χρόνου και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και η συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξτε. Εμπιστευθείτε μας και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Θωμάς Τσιλιγκίρης κι είμαι ιδιοκτήτης της Τσιλιγκίρης Αν. & ΣΙΑ Ο.Ε., που εξειδικεύεται στις ξυλουργικές εργασίες και δραστηριοποιείται στο χώρο πάνω από 35 χρόνια. Προσφέρουμε ξυλουργικές λύσεις στα μέτρα σας, είτε για την οικία, το κατάστημα ή την επιχείρησή σας. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα κάθε έργου για το χρήστη του εκάστοτε χώρου κι αναζητώντας τάσεις με διαχρονική διάρκεια κι αισθητική, φροντίζουμε για ένα όμορφο, λειτουργικό και σε προσιτή τιμή αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ρέλλας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνω οριστικές λύσεις για το πρόβλημα της εγκατάσταση φυσικού αερίου. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της θέρμανσης και συνεργάζομαι με έμπειρους, καταξιωμένους επαγγελματίες, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με άμεση εξυπηρέτηση. Είμαστε στη διάθεση σας να βελτιώσουμε την λειτουργία της θέρμανσης σας, στο χώρο σας. Εκπαιδευόμαστε καθημερινά στις εξελίξεις στον τομέα μας για να μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία και να σας προσφέρουμε ζεστούς χώρους, με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Ραυτόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η Parquet World Ραυτόπουλος, ειδικεύεται σε υπηρεσίες τοποθέτησης ξύλινου πατώματος στους εσωτερικούς σας χώρους. Διαθέτουμε 40ετή πείρα στον χώρο και υποσχόμαστε παροχές υψηλής ποιότητας. Η τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων και laminate είναι για μας μεράκι και φροντίζουμε για την άριστη εξυπηρέτησή σας επιτελώντας τις εργασίες μας με ταχείς ρυθμούς, χωρίς να παραλείπουμε να σας προσφέρουμε παράλληλα και άριστα εγγυημένα αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί σας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Βάρφης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας και γκαραζόπορτας. Έχω πολυετή παρουσία στον χώρο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες με κοινό στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα καθώς και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη. Θέλω να παραδίδω έργα που θα κρατήσουν για μια ζωή και θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΗ ΕΣΤΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στον καθαρισμό των τζακιών και των καπνοδόχων σας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει να καλύψει τα αιτήματα των πελατών μας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε εγγυημένες λύσεις με προτεραιότητα στο συμφέρον των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Κηφισιά