4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξυλουργός Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους ξυλουργούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ξυλουργούς


Μηνάς Βασιλειάδης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Μηνάς Βασιλειάδης και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαινίσεων και ξυλουργικές εργασίες για την οικία ή την επιχείρησή σας.

Με 30 χρόνια στο χώρο διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ολοκληρώνουμε με συνέπεια κι εγγυημένα κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με αξιόπιστα υλικά κι εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών.

Άμεση εξυπηρέτηση, τήρηση χρονικών ορίων, φροντίδα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του χώρου και πάντα στις πιο προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Γαλάνης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, EBENOS, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο κατασκευής κι εμπορίας επίπλων κουζίνας και ντουλάπας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των εργασιών μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Στην έκθεση της εταιρίας θα έρθετε σε επαφή με τα προϊόντα μας και θα σχεδιάσουμε μαζί οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε, ώστε από την αρχή να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα της δουλειάς μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Θωμάς Τσιλιγκίρης κι είμαι ιδιοκτήτης της Τσιλιγκίρης Αν. & ΣΙΑ Ο.Ε., που εξειδικεύεται στις ξυλουργικές εργασίες και δραστηριοποιείται στο χώρο πάνω από 35 χρόνια. Προσφέρουμε ξυλουργικές λύσεις στα μέτρα σας, είτε για την οικία, το κατάστημα ή την επιχείρησή σας. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα κάθε έργου για το χρήστη του εκάστοτε χώρου κι αναζητώντας τάσεις με διαχρονική διάρκεια κι αισθητική, φροντίζουμε για ένα όμορφο, λειτουργικό και σε προσιτή τιμή αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ξυλουργός Κηφισιά - 4 επαγγελματίες ξυλουργοί