15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Νικηφόρος Ζέρβης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Η REAL CLIMA προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικών. Διαθέτουμε ομάδα έμπειρων τεχνικών από την κεντρική αντιπροσωπία της Mitsubishi και σαν αποτέλεσμα αυτού, μπορούμε να ολοκληρώνουμε με επιτυχία όποια εργασία αναλάβουμε. Με έδρα τα βόρεια προάστια παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση σε ολόκληρη την Αττική. Ο εξοπλισμός μας δίνει λύσεις στις βλάβες του κλιματιστικού σας και εγγυάται μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα κι αυτά προτιμούν οι πελάτες μας σε εμάς. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας καθημερινά και με ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που θα δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού είτε αφορά ιδιωτικούς είτε επαγγελματικούς χώρους. Διακρινόμαστε από την εργατικότητα, την συνέπεια και την οργάνωσή μας και διαθέτουμε την γνώση να αντιμετωπίσουμε προβλήματα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Η συνέπεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGOGLASS ΑΒΕΕ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο και αναλαμβάνει να δώσει άμεσες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η τεχνογνωσία και τα υλικά που χρησιμοποιούμε δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και με ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται και μπορεί να ανταποκριθεί στις τεχνολογικές σας εξελίξεις. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και γι'αυτά μας προτιμούν οι πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας με άμεσες και λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ψυκτικών εργασιών και συγκεκριμένα αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας. Μαζί με το έμπειρο συνεργείο μου από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού θα φέρουμε εις πέρας κάθε σας εργασία. Προτιμήστε μας για εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΠ ΑΕ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της διεκπεραιώνει παντός τύπου εργασίες που αφορούν την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών, καθώς και έμπειρους συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας υλικά και σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι προτεραιότητα για εμάς και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε με επιτυχία κάθε εργασία. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε.Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνω άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μου, σας χαρίζουν λειτουργικά αποτελέσματα και εξασφαλίζουν την αύξηση της αποδοτικότητας των κλιματιστικών σας. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η οργάνωση, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η άμεση εξυπηρέτηση. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και εξασφαλίζω για εσάς ολοκληρωμένα και αξιόπιστα αποτελέσματα. Φροντίζω να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου και να παρακολουθώ τα νέα μοντέλα κλιματιστικών στον τομέα ώστε να ανανεώνω και τα ανταλλακτικά μου για να μπορώ να σας εξυπηρετήσω. Είμαι έτοιμος για άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA TISM - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο διαθέτει εξειδικευμένους ψυκτικούς οι οποία άμεσα δίνουν λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Συνδυάζουμε υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας με ανταλλακτικά που έχουν αντοχή στον χρόνο και προσφέρουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας. Φιλοσοφία μας είναι ότι προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας κι αυτό γίνεται μόνο με την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση για τις εξελίξεις στον χώρο μας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COLD DAIKIN SHARP - ΓΟΛΕΜΑΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας δίνει άμεσες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας και εγγύησή μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε.Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία για το κλιματιστικό σας ανεξαρτήτως μοντέλου και συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα του για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά άριστης ποιότητας και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Φροντίζουμε να παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και την δική σας εργασία καθημερινά με άμεσα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Νάτσης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Ανδέας Νάτσης και εδώ και χρόνια παρέχω εξειδικευμένες λύσεις σε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή, εγκατάσταση και επιδιόρθωση της προβληματικής σας μονάδος κλιματισμού. Είμαι στην θέση να σας προσφέρω μια ολοκληρωμένη λύση και ένα μόνιμο και επαγγελματικό αποτέλεσμα, αντάξιο των προσδοκιών σας. Επιδιώκω ολοκληρωμένες εργασίες υψηλών προδιαγραφών. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στον τομέα μου και εφαρμόζω νέες μεθόδους σε οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνω με μοναδικό σκοπό να ευχαριστήσω τους πελάτες μου και να εξελίξω τις υπηρεσίες που προσφέρω. Επιλέγω ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΠ Α.Ε - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας με τους έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες της προσφέρει λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Δίνουμε στους πελάτες μας ένα πακέτο υψηλών υπηρεσιών που στοχεύει στο να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Συνδυάζουμε υψηλή τεχνογνωσία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και δίνουμε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας και η συνεχής εξέλιξη του προσωπικού μας μέσα από την παρακολούθηση σεμιναρίων. Επιδιώκουμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Ευθυμίου Θεόδωρος και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας τόσο για επαγγελματικούς όσο για οικιακούς χώρους. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσω προκλήσεις ανεξαρτήτως του μοντέλου του κλιματιστικού. Ανανεώνω συνεχώς τον εξοπλισμό μου για να μπορεί να ανταποκριθεί στις εξελίξεις στην τεχνολογία. Τα ανταλλακτικά μου είναι εγγυημένης ποιότητας και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Στόχος μου είναι να προσφέρω αποτελέσματα άμεσα, γρήγορα και λειτουργικά που θα έχουν αντοχή στην φθορά του χρόνου. Περιμένω καθημερινά να σας παρέχω άμεση εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Είμαι η λύση για το κλιματιστικό σας και μπορώ να σας το αποδείξω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER COOL - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Οι ψυκτικοί μας είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουν άμεσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση των κλιματιστικών σας με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των επιθυμιών σας. Χρησιμοποιούμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και εξειδικευμένους συνεργάτες. Φροντίζουμε το προσωπικό μας να εκπαιδεύεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε συσκευή. Σκοπός μας, η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και φροντίζουμε να παρέχουμε τιμές ασυναγώνιστες. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Μιχαήλ Γεωργιάδης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Συνδυάζω ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό και υλικά που εγγυώνται ένα τέλεια λειτουργικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώ τα κατάλληλα ανταλλακτικά για να μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να φέρω εις πέρας κάθε εργασία που μου αναθέσετε. Στοχεύω σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες που θα θελήσουν περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Στέκομαι δίπλα τους και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας και όλα αυτά σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Επιλέξτε με για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθερία Ζέμπου - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω εδώ και χρόνια ποιοτικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο του κλιματισμού και διαθέτω δίκτυο από εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για το σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο τους και τους τον παραδίδουμε όπως ακριβώς τον βρήκαμε. Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία σας για άμεση λύση και λειτουργικά αποτελέσματα και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σας παραδώσουμε κλιματιστικά εγγυημένης λειτουργικότητας. Οι τιμές μας συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της εποχής. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COLD - ΓΟΛΕΜΑΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας καθημερινά προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών. Διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα που μπορούν να δώσουν άμεσες και λειτουργικές λύσεις για την συσκευή σας και να την μετατρέψουν σε πλήρως λειτουργική. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέας για να μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και στο μέλλον θα συνεργαστούμε πάλι για οποιαδήποτε εργασία θελήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Κηφισιά - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά