8 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Κηφισιά

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΧΩΜΑΤΕΧΝΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες για την αυλή ή τους εξωτερικούς σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των χωματουργικών εργασιών αναλαμβάνοντας, παράλληλα, και μία γκάμα τεχνικών εργασιών. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και παρέχοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη και πρωταρχικό μας μέλημα είναι η απόλυτη ικανοποίησή του και η παροχή λύσεων ανώτερης ποιότητας και επαγγελματισμού που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

B&B – BOBCAT - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω άμεσες λύσεις για τις χωματουργικές δουλειές που σας ταλαιπωρούν. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο κλάδο επί σειρά ετών, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους επαγγελματίες διαφόρων τεχνικών ειδικοτήτων, προκειμένου να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Οι εργασίες μας, χαρακτηρίζονται από τη βαθιά τεχνογνωσία μας και από τις υψηλής ποιότητας τεχνοτροπίες. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τα προσυμφωνηθέντα και τις ξεχωριστές ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας καθιστούν την ιδανική λύση, για το πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω άμεσες λύσεις για τις χωματουργικές δουλειές που σας ταλαιπωρούν. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο κλάδο επί σειρά ετών, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους επαγγελματίες διαφόρων τεχνικών ειδικοτήτων, προκειμένου να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Οι εργασίες μας, χαρακτηρίζονται από τη βαθιά τεχνογνωσία μας και από τις υψηλής ποιότητας τεχνοτροπίες.Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας που σας προσφέρουμε η πληθώρα των πιστών και άκρως ικανοποιημένων μας πελατών, που μας επιλέγουν για όλες τους τις εργασίες. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα, από τα επαγγελματικά μας αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΠΑ - ΑΛΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία ΚΑΠΑ-ΑΛΦΑ εκσυγχρόνισε τα μηχανήματα και τα φορτηγά της προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην διαχείριση στερεών αποβλήτων, στους κάδους αποκομιδής για μπάζα & απορρίμματα καθώς και στις χωματουργικές εργασίες. Διαθέτουμε φορτηγά κάδων 3 - 4 - 5 – 7 κυβικών. Διαθέτουμε μικρούς, κοντούς και μεγάλους κάδους. Επίσης κάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, χωματουργικές εργασίες, ανακύκλωση υλικών, διαχείριση στερεών αποβλήτων. Χαρακτηριζόμαστε από υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές και αυτό μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω άμεσες λύσεις για τις χωματουργικές δουλειές που σας ταλαιπωρούν. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο κλάδο επί σειρά ετών, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους επαγγελματίες διαφόρων τεχνικών ειδικοτήτων, προκειμένου να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Οι εργασίες μας, χαρακτηρίζονται από τη βαθιά τεχνογνωσία μας και από τις υψηλής ποιότητας τεχνοτροπίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία Αφοί Β.Καρανίκα Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1963, στην Αθήνα, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε χωματουργική εργασία. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες κάθε μεγέθους όπως κατεδαφίσεις κτιρίων, εκβραχισμούς και εκσκαφές. Η εταιρεία μας ενισχύεται από μια ομάδα ιδιαίτερα πεπειραμένων και εκπαιδευμένων εργατών. Τα τελευταία έτη έχουμε προχωρήσει σε υψηλές επενδύσεις σε εξοπλισμό δημιουργώντας έτσι ένα ιδιόκτητο στόλο από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, στον χώρο των χωματουργικών εργασιών. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις συμφέρουσες προσφορές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ CONTAINERS - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο των χωματουργικών εργασιών, στην αποκομιδή και μεταφορά μπαζών και την εναλλακτική διαχείριση στερεών απόβλητων και αισίως σήμερα μετράνε 38 χρόνια λαμπρής σταδιοδρομίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια σκληρής και πρωτίστως «σωστής» δουλειάς μας, φτάσαμε σήμερα να συγκαταλεγόμαστε σε μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον συγκεκριμένο κλάδο. Έχοντας στο ενεργητικό μας πλήθος έργων, τα οποία έχουμε διεκπεραιώσει με επαγγελματισμό και συνέπεια, έχουμε κτίσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με γνώμονα τις ανάγκες και την άρτια και άμεση εξυπηρέτησή τους. Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, εγγυώνται ακριβείς χειρισμούς και άριστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Το 1990 η εταιρεία έκανε ένα ακόμα μεγάλο και πρωτοποριακό άλμα στις ενοικιάσεις κάδων δημιουργώντας την Αθήνα containers. Σήμερα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης με πληθώρα φορτηγών, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΣΧΟΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για χωματουργικές εργασίες σε αυλές και εξωτερικούς χώρους. Βρίσκομαι στον κλάδο των κατασκευών για πολλά έτη και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες ώστε να παρέχουμε, μαζί, το βέλτιστο αποτέλεσμα. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στον χρόνο παράδοσης αλλά και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Θα είναι χαρά μου να αναλάβω και το δικό σας έργο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ