3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Κηφισιά

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Άρτεμις Σοφιανοπούλου - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας ασχολείται με την διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, εκπληρώνοντας τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του μέσα από την παροχή επαγγελματικής διοργάνωσης, που ξεπερνά τις προσδοκίες του. Το βέβαιο είναι ότι τόσο οι προσιτές τιμές μας, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης ποιότητας, όσο και η πολυετής πείρα που διαθέτουμε στην άψογη διεξαγωγή πολυπληθών εκδηλώσεων, θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπυρίδων Γιαννάς - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας ασχολείται με την μουσική επιμέλεια εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, ηχητική και οπτικοακουστική κάλυψη, φωτισμό, κατασκευές, εξέδρες, πίστες και λοιπούς εξοπλισμούς εκδηλώσεων. Οργανώνουμε την εκδήλωση που επιθυμείτε, όπως την επιθυμείτε, άμεσα, οικονομικά και με επαγγελματικό αποτέλεσμα, αντάξιο των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LIVE LOVE - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης, που επιθυμείτε. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτουμε το δικό μας εργαστήρι δημιουργίας στο χώρο του conceptual event planning. Για εμένα και την ομάδα μου, όλα ξεκινούν από μια ιδέα, ένα σκίτσο, μια εικόνα, ένα συναίσθημα. Αυτά, είναι για εμάς, τα συστατικά ενός ξεχωριστού event που θα αντανακλά την προσωπικότητά σας, τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Κηφισιά