10 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διεθνείς μεταφορές Κηφισιά

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ACS COURIER - KHΦΙΣΙΑ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχουμε άρτια και εξαιρετικά αποτελέσματα διεθνών μεταφορών με τις επαγγελματικές λύσεις, που σας προσφέρουμε. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, το οποίο είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιότητας εργασίας μας. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια της μεταφοράς. Προτιμήστε μας και λάβετε μεταφορές ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ν. ΡΗΓΑΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές άμεσα και οικονομικά. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Συνεργαζόμαστε επίσης με τις πιο αξιόπιστες και έμπειρες εταιρείες, παγκοσμίου επιπέδου, ούτως ώστε να [προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, με εγγυημένη ασφάλεια των αντικειμένων σας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία και επαγγελματισμό και την δική σας διεθνή μεταφορά. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROCONTAINER SERVICES - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας σας παρέχει άμεσες και άκρως επαγγελματικές λύσεις διεθνών μεταφορών, καλύπτοντας πλήρως τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες. Είμαστε η λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η πλήρη κάλυψη των αναγκών σας και η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά των αγαθών σας. Απόδειξη όλων των παραπάνω η πληθώρα των πιστών και άκρως ικανοποιημένων πελατών μας, που μας εμπιστεύονται όλες τις σχετικές τους εργασίες. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο ποιοτικά όσο και από οικονομικής άποψης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GAT AIOLOS TEAM - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει και θέλετε να ολοκληρώσετε, άμεσα και με ασφάλεια. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων, όσο μακριά και αν είναι ο προορισμός τους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας, αλλά και η ευγένεια με την οποία αντιμετωπίζουμε τον εκάστοτε πελάτη, αλλά και την κάθε περίπτωση! Προτιμήστε μας, γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση για την διεθνή μεταφορά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IRIS TRANS - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

Η μεταφορική μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς, συσκευασίας & διακίνησης, αναλαμβάνοντας Διεθνείς Μεταφορές σας. Πρόκειται για μία εταιρεία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας & συμφερόντων, που έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές σε όλο το φάσμα της μεταφοράς. Η εταιρεία μας μεταφέρει αγαθά στην Ευρώπη με εβδομαδιαία δρομολόγια εισαγωγής & εξαγωγής, που εξυπηρετούν τις ακόλουθες ανάγκες: Μεταφορές groupage, Μεταφορές ολόκληρου φορτίου, Ψυγειομεταφορές, Μεταφορές σε παλέτες, Μεταφορές προσωπικών ειδών - οικοσκευών και Μεταφορές ΙΧ αυτοκινήτων - σκαφών - δίκυκλων. Το όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως ο προτιμώμενος συνεργάτης στον κλάδο της Διεθνούς Μεταφοράς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Με όπλο την 20ετή εμπειρία της σε όλο το φάσμα της μεταφοράς, εγγυάται τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αγαθών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAE INTERNATIONAL MOVERS - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαστε μια εταιρία που ειδικεύεται στις μεταφορές, στην επαγγελματική συσκευασία, στην αποθήκευση και στη διακίνηση οικοσκευών σε διεθνές επίπεδο, παρέχοντας μια εκτεταμένη γκάμα από υπηρεσίες μεταφορών σε οργανισμούς και ιδιώτες. Η διεθνή σας μεταφορά ολοκληρώνεται με επαγγελματισμό και ασφάλεια, ενώ λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας και στα αγαθά σας. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε την ευχαρίστησή σας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Προτιμήστε μας και θα σας προσφέρουμε την λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε τιμές που θα σας εκλπήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROQUALITY TRANS LTD - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και μπορεί να ασχοληθεί με επαγγελματισμό και ταχύτητα με κάθε εργασία που θα της αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Η 20ετής και πλέον ενασχόλησή μας με τον κλάδο των μεταφορών μάς οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας μας, που έχει σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών. Η ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε εγγυάται την υπεύθυνη μεταφορά των εμπορευμάτων ή οικοσκευών σας από και προς όλη την Ευρώπη. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν άριστη οργάνωση ομαδικών φορτίων (groupage), άμεση παραλαβή και έγκαιρη παράδοση με διαδικασία door to door. Ασφάλεια, ταχύτητα και διαρκή επικοινωνία μαζί σας, είναι κάποια από τα ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά. Επιλέξτε μας για όλα τα παραπάνω και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές, με επαγγελματισμό και πολύ μεγάλη επιτυχία. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, ολοκληρώνοντας την εργασία, που έχετε ανάγκη, εντός χρονοδιαγράμματος και σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αλλά και με ότι έχει προσυμφωνηθεί . Επιλέξτε μας και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας, μετά την ολοκλήρωση της άρτιας και άκρως επαγγελματικής εργασίας σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΥ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις διεθνείς μεταφορές, οικονομικά και με τον πιο ασφαλή τρόπο. Τα τελευταία χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα. Εξυπηρετούμε τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Είμαστε στη διάθεση σας για την άμεση εξυπηρέτηση σας και για την ασφαλή ολοκλήρωση των διεθνών μεταφορών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BISTIS MOVERS - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Κηφισιά Αττική 145 62

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και έχουμε αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μετακομίσεων για πολλά χρόνια και εξυπηρετούμε μεγάλες καταξιωμένες εταιρείες αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες πελάτες. Ως ειδικοί στις μετακομίσεις θα μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και θα εγγυηθούμε την ασφάλεια της οικοσκευής σας.Το εργατικό δυναμικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και μόνιμο ώστε να χειρίζεται τα υπάρχοντά σας με άριστη προσοχή. Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα. Εξασκούμε το επάγγελμα με πλήρη υπευθυνότητα και βάση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διαθέτουμε τις απαραίτητες άδειες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διεθνείς μεταφορές Κηφισιά