Διεθνείς Μεταφορές Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις διεθνείς μεταφορές

Οι διεθνείς μεταφορές, αποτελούν μία εξειδικευμένη εργασία, που απαιτεί επαγγελματική βοήθεια από αξιόπιστες εταιρείες μεταφορών.

Εξαιτίας της απόστασης, του χρόνου μεταφοράς αλλά και των μέσων μεταφοράς που θα χρησιμοποιηθούν ώστε να πραγματοποιηθούν οι διεθνείς μεταφορές, χρειάζεται σωστή οργάνωση και επαγγελματικό σχεδιασμό.

Μία διεθνή μεταφορά προϋποθέτει την τήρηση κανόνων διεθνούς δικαίου, που ένας μεμονωμένος επαγγελματίας πιθανώς να μην γνωρίζει.

Οι μεταφορικές εταιρείες χρειάζεται να ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα και να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα από τον νόμο περιτυλίγματα ώστε να επιτρέπεται η μεταφορά των φορτίων των ιδιωτών και των επιχειρήσεων.

Υπάρχουν 5 συνηθισμένες ενέργειες που ακολουθεί μία μεταφορική εταιρεία στις διεθνείς μεταφορές;

 • Σύμβουλος μεταφορών: Είναι εκείνος που πραγματοποιεί τον έλεγχο των φορτίων που επιθυμείτε να μεταφέρετε και σας συστήνει τις κατάλληλες μεθόδους φόρτωσης και περιτυλίγματος.
 • Ορισμός από επαγγελματία σύμβουλο μεταφορών του μέσου μεταφοράς: Φόρτωση σε φορτηγό διεθνών μεταφορών ή εμπορευματοκιβώτιο ανάλογα την χώρα που μεταφέρονται τα φορτία.
 • Επιλογή του κατάλληλου τρόπου μεταφοράς: Επιλογή του τρόπου μεταφοράς με βάση αν χρειάζεται εκτελωνισμό ή όχι.
 • Υλικά για την διαδικασία της συσκευασίας: Επιλογή των κατάλληλων υλικών συσκευασίας για την μεταφορά των φορτίων. Στις διεθνείς μεταφορές οικοσυσκευών και ψυγείων για παράδειγμα, πρέπει να επιλέγονται τα κατάλληλα υλικά για την συσκευασία τους.
 • Αναλυτικές πληροφορίες για την παραλαβή και παράδοση των φορτίων: Συμφωνία που θα πραγματοποιηθεί με βάση τον τόπο παραλαβής και παράδοση του φορτίου.

Η μη έγκαιρη παράδοση του φορτίου, η απώλεια ή ακόμη και καταστροφή του, θα αποτελέσει μεγάλη οικονομική ζημιά σε περιπτώσεις διεθνών μεταφορών για εταιρείες και απώλεια αξιοπιστίας σε περιπτώσεις διεθνών μεταφορών για ιδιώτες.

Ο εξειδικευμένος εξοπλισμός και στόλος φορτηγών και το οργανωμένο δίκτυο μεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελούν βασική προϋπόθεση ώστε να κλειστεί η συμφωνία στις διεθνείς μεταφορές.

Οι μεταφορικές εταιρείες, όταν απαιτούνται οι αεροπορικές μεταφορές φορτίων ή μεταφορά φορτίων μέσω πλοίου ή τραίνου, συνάπτουν συμφωνίες ώστε να διαθέτουν πακέτα διεθνών μεταφορών με ειδικές τιμές που θα δελεάσουν τους πελάτες.

Οι εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείας της πλατφόρμας μας, μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των διεθνών μεταφορών, εξασφαλίζοντας την ασφαλή παραλαβή και παράδοση του φορτίου, σύμφωνα με όσα έχουν προσυμφωνηθεί.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας στο σύνολό τους, στις διεθνείς μεταφορές, περιλαμβάνουν:

 • Δίκτυο μεταφορών με αξιόπιστους συνεργάτες
 • Υπηρεσίες «πόρτα - πόρτα»
 • Εκτελωνισμό
 • Συσκευασία & Εγκιβωτισμό υψηλής ποιότητας
 • Αποθήκευση σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις
 • Ασφάλεια μεταφορών
 • Μεταφορά Αυτοκινήτων
 • Μεταφορά έργων τέχνης

Για τις διεθνείς μεταφορές, που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι μεταφορικές εταιρείες του douleutaras.gr μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Οι μεταφορικές μας αναλαμβάνουν μεταφορές από Ελλάδα σε δημοφιλείς προορισμούς όπως Αγγλία και Κύπρο αλλά και διεθνώς, με συνέπεια και αξιοπιστία.

Μέσω της πλατφόρμας μας, σας δίνετε η δυνατότητα να πάρετε προσφορές για τιμές για τις διεθνείς μεταφορές που επιθυμείτε και να επιλέξετε την μεταφορική εταιρεία που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Χρήστος Ζώης
10 Αξιολογήσεις
Απόλυτα ικανοποιημένος. Ήταν ευγενικότατος και πάρα πολύ γρήγορος!
Δημήτρης Βασιλάκης
13 Αξιολογήσεις
Άψογος!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Χριστόφορος Μάζης - HELLAS MOVERS
36 Αξιολογήσεις
Ήταν πολύ καλοί στη δουλειά τους, πολύ καλές τιμές και συνέπεια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
Γιάννης Φραγκογιάννης
2 Αξιολογήσεις
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ καλός επαγγελματίας!
Δημήτρης Στασινός
46 Αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός και άμεσος! Σωστός επαγγελματίας!
Σταύρος Ζουγανέλης
10 Αξιολογήσεις
Συνεπής στο ραντεβού του και σε όσα είχαμε κανονίσει. Πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι είναι, μεταξύ άλλων, μια ιδιαίτερα κουραστική διαδικασία, που αν δεν γίνει με το σωστό τρόπο
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία