15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Το διαιτολογικό μας γραφείο που απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό επαγγελματιών είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε περίπτωση, προσφέροντάς σας ασφαλή και επαγγελματικά αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς. Αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Μοναδικός μας στόχος είναι η παροχή ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής που θα δώσει τα επιθυμητά για τον πελάτη αποτελέσματα. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλεξάνδρα Δαμβουνέλη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι έμπειρη διατροφολόγος- διαιτολόγος και μπορώ να αναλάβω πληθώρα περιπτώσεων και να σας προσφέρω καλύτερη ποιότητα ζωής και ευεξία. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του καθενός, πάντα έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου! Αξιοπιστία, εχεμύθεια και επαγγελματισμό είναι τα ανταγωνιστικά μου χαρακτηριστικά, που με διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους του κλάδου. Προτιμήστε με και λάβετε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών σας και το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν σε τιμές που θα σας εκλπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Το διαιτολογικό μας γραφείο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς τους. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΝΙΚΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το βάρος σας και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξετε σε όλη την διαδικασία και μαζί θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας στο έπακρο. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον κλάδο μου και έχοντας μεγάλη αγάπη και εξειδικευμένες γνώσεις μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος ζητώ την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τις ανάγκες του πελάτη μου και δημιουργώ ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του. Περιμένω να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ADVANCED NUTRITION - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Το γραφείο μας δίνει οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας και εγγυάται ότι θα σας παρέχει μόνιμα αποτελέσματα μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα. Ειδικευόμαστε στον χώρο της διαιτολογίας και διατροφολογίας για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας αναλάβουν. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που προσφέρουμε για την ζωή τους. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα που θα είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIET NUTRITION CENTER - ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Το DIET NUTRITION CENTER - ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με υπεύθυνη τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Ασημακοπούλου Αναστασία, Πτυχιούχο Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, αναλαμβάνει λιπομέτρηση και κλινική διαιτολογία και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις με σκοπό να ευχαριστήσει τους πελάτες του και να τους παρέχει τα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα. Η Παχυσαρκία είναι πάθηση που εκτός του ότι συντομεύει την ζωή καταστρέφει και την ποιότητα της. Το κλειδί της επιτυχίας στην απώλεια του βάρους και κυρίως στη διατήρησή αυτής, είναι η εστίαση στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών. Σκοπός μας είναι να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής τους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και αρκεί μία επίσκεψη για να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΑΣΙΑ ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι έμπειρη διαιτολόγος διατροφολόγος και ασχολούμαι με την παροχή εξατομικευμένων διατροφολογικών συμβουλών με στόχο την ευεξία και την επίτευξη καλύτερης ζωής των ασθενών μου. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας. Όλα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς, πάντα με προσιτές τιμές! Προτιμήστε με και θα σας προσφέρω υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και μια διατροφή για να χάσετε και να διατηρήσετε με επαγγελματισμό και ασφάλεια τα κιλά που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΑΡΔΑΚΑ Δ. - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι επαγγελματίας διαιτολόγος-διατροφολόγος και μπορώ να αναλάβω όποια σχετική υπηρεσία μου αναθέσετε, ανεξαρτήτως δυσκολίας. Παρέχω ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής με προτεραιότητα στις ανάγκες σας και με μοναδικό στόχο να βελτιώσω την ποιότητα της καθημερινότητά σας. Διαθέτω πολλά χρόνια πείρας στον τομέα μου και φροντίζω να ενημερώνομαι για να είμαι βέβαιη ότι παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Οι γνώσεις μου, η αγάπη μου για το επάγγελμά μου, όπως και η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα στοιχεία που συνεχίζουν να με κρατούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον πελάτη που αναλαμβάνω αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΛΑΔΑΚΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι σε θέση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένες γνώσεις και φροντίζω να ενημερώνομαι πάντα για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω τις καλύτερες ποιοτικά λύσεις στους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HEALTHY EATING WITH ALEXANDRA - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Στο γραφείο μου αναλαμβάνω εδώ και χρόνια να δώσω λύσεις σε προγράμματα διατροφής άμεσα και υπεύθυνα. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε: Μείωση και πρόσληψη βάρους, Εγκυμοσύνη/Θηλασμός (προσαρμοσμένα προγράμματα για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και την πλήρη διατροφική υποστήριξη της μητέρας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας) και Διατροφή Αθλητών (προαγωνιστική και αγωνιστική περίοδος, αύξηση μυϊκής μάζας). Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Είμαι έτοιμη να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALL ABOUT NUTRITION - ΚΑΛΛΗ ΣΤΕΦΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Το διαιτολογικό μας κέντρο προσφέρει πληθώρα εξατομικευμένων προτάσεων και συμβουλών, ανάλογες των αναγκών σας. Δραστηριοποιούμαι με μεγάλη επιτυχία ως διατροφολόγος- διαιτολόγος και έχω αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ευχαριστημένο από τις υπηρεσίες μου, πελατολόγιο. Σεβόμενη πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση! Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι η ικανοποίησή των πελατών μου και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Επιλέξτε με για σίγουρη λύση στο πρόβλημά σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΤΗ ΠΕΡΣΙΔΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Το κέντρο μας ασχολείται χρόνια με τον τομέα της διαιτολογίας και της διατροφολογίας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε πελάτη. Είμαστε ένα αξιόπιστο κέντρο, το οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τα καλύτερα προγράμματα, για όλους τους τύπους χώρων, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας για να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε τα επιθυμητά για τους πελάτες μας αποτελέσματα. Όλες μας οι υπηρεσίες μας στηρίζονται στην προσοχή και την επίβλεψη της βελτίωσης του πελάτη και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΣΤΑΡΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Κωσταρά Χριστίνα, είμαι έμπειρη διατροφολόγος και διαθέτω στο ενεργητικό μου πολλούς ευχαριστημένους πελάτες με εντυπωσιακές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο σεβασμός προς τους πελάτες μου και η εγγύηση εργασίας, που παρέχω είναι κάποιοι από τους λόγους που έχω σταθερή πορεία στον χώρο και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι να παρέχω τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα χωρίς υπερβολές . Οι γνώσεις και η ευγένειά μου αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία με επιλέγουν οι πελάτες μου. Εγγυώμαι την βελτίωση της καθημερινότητά σας και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησή σας. Εμπιστευθείτε με για προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥ ΖΕΙΝ - ΑΤΤΙΚΗΡΩΣ ΖΗΝ Ε.Π.Ε - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Το γραφείο μας σας προτείνει διαιτολογικά προγράμματα, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας. Όλα αυτά γίνονται μετά από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ερωτηματολογίου, έλεγχο ιατρικών εξετάσεων και βάσει ειδικών μετρήσεων. Ως πρωταρχικό στόχο τον καθορισμό των πραγματικών διατροφικών αναγκών του κάθε ατόμου, ανάλογα με τα ανθρωπομετρικά του χαρακτηριστικά, την κατάσταση της υγείας του, την κληρονομικότητα, την προσωπικότητά του, τη φυσική δραστηριότητα, τον τρόπο ζωής (ωράριο, ύπνος, στρες, τόπος διαμονής και είδος εργασίας), το βασικό του μεταβολισμό, τις κλιματολογικές συνθήκες. Βρίσκεται στην διάθεσή σας για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με επιτυχημένα αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να την επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΣΙΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι επαγγελματίας διατροφολόγος με μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και έχω ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών μου και προσφέροντας υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Όλα τα διατροφικά προγράμματα που ακολουθούνται είναι επιστημονικά αποδεκτά, δημιουργούνται με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες και εξατομικεύονται ανάλογα με την ηλικία (παιδιά, έφηβοι και ηλικιωμένοι), τις ανάγκες (απώλεια - πρόσληψη βάρους, εγκυμοσύνη, θηλασμός), αλλά και τις ιδιαίτερες καθημερινές απαιτήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν ποικίλες παθολογικές καταστάσεις, όπως ο διαβήτης, οι δυσλιπιδαιμίες, η παχυσαρκία, η οστεοπόρωση. Μοναδικός τους στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε θέματα διατροφής με σκοπό την υιοθέτηση ενός συνολικά πιο υγιεινού τρόπου ζωής, επιφέροντας με αυτό τον τρόπο βελτίωση της ποιότητας ζωής. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες τους και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Κηφισιά - 15 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι