3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ALL ABOUT NUTRITION - ΚΑΛΛΗ ΣΤΕΦΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Το διαιτολογικό μας κέντρο προσφέρει πληθώρα εξατομικευμένων προτάσεων και συμβουλών, ανάλογες των αναγκών σας. Δραστηριοποιούμαι με μεγάλη επιτυχία ως διατροφολόγος- διαιτολόγος και έχω αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ευχαριστημένο από τις υπηρεσίες μου, πελατολόγιο. Σεβόμενη πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση! Επιλέξτε με για σίγουρη λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλεξάνδρα Δαμβουνέλη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι έμπειρη διατροφολόγος- διαιτολόγος και μπορώ να αναλάβω πληθώρα περιπτώσεων και να σας προσφέρω καλύτερη ποιότητα ζωής και ευεξία. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του καθενός, πάντα έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλλιόπη Βαρδάκα - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι έμπειρη διαιτολόγος διατροφολόγος και ασχολούμαι με την παροχή εξατομικευμένων διατροφολογικών συμβουλών με στόχο την ευεξία και την επίτευξη καλύτερης ζωής των ασθενών μου. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας. Όλα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς, πάντα με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Κηφισιά - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι