15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Χρήστος Μουζής - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερα απ' ότι φαντάζεστε. Συνδυάζουμε μεγάλη πείρα με άριστη τεχνογνωσία και εγγύησή της ποιοτικής εργασίας μας αποτελούν οι ήδη ευχαριστημένοι πελάτες μας.Χρησιμοποιούμε μηχανολογικό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, με αποτέλεσμα την παροχή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είστε εσείς και στόχος μας η παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, σε προσιτές τιμές. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου. Τις περισσότερες φορές θεωρούμε ότι ένα απλό κάλυμμα στο σαλόνι, μας προστατεύει από την σκόνη, τα ακάρεα αλλά και από πολλούς ιογενείς οργανισμούς και εμποδίζει την διείσδυση αυτών των μικροοργανισμών στο σαλόνι μας. Κάτι τέτοιο όμως δεν αρκεί. Η μόνη και σίγουρη λύση είναι εκείνη του βιολογικού καθαρισμού, που προσφέρουμε. Τα έργα μας τα χαρακτηρίζει η καλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και ο σεβασμός που μας διακατέχει για τον προσωπικό χώρο του πελάτη. Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα του χώρου σας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού των χαλιών σας και αναλαμβάνει παντός είδους σχετικές εργασίες, με στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε φιλικά προς τον χρήστη και στο περιβάλλον υλικά και λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας τα προσυμφωνηθέντα και σεβόμενοι πάντα τις προτιμήσεις των πελατών μας και τις ανάγκες του κάθε χώρου. Εμπιστευτείτε μας και απαλλαγείτε από λεκέδες, μικροοργανισμούς και δυσάρεστες μυρωδιές, με τον πιο ασφαλή τρόπο, χωρίς την χρήση βλαβερών χημικών ουσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΝΤΖΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Το ταπητοκαθαριστήριο μας προσφέρει ποιοτικές λύσεις για το πρόβλημα του καθαρισμού και της φύλαξης των χαλιών σας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον εν λόγω χώρο και μπορούμε να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά για την σωστή διεκπεραίωση των εργασιών μας. Διαθέτουμε έμπειρη ομάδα, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή άκρως επαγγελματικών λύσεων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXTRA CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε από αρχικό καθαρισμό χώρων μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των επίπλων σας. Είμαστε έμπειρη ομάδα ατόμων με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.Με εντιμότητα, σεβασμό και υπευθυνότητα ως προς τους πελάτες μας αναλαμβάνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία. Εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RITEC ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω υπηρεσίες σχετικά με βιολογικούς καθαρισμούς οικιακών και επαγγελαμτικών χώρων. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις.Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των καθαρισμών εσωτερικών χώρων και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που θα αναλάβει άμεσα την εργασία σας, προσφέροντάς αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η τεχνογνωσία, η εμπειρία στον κλάδο και η χρήση ποιοτικών υλικών και κατάλληλου εξοπλισμού, για την κάθε περίπτωση! Είμαστε η λύση στον βιολογικό καθαρισμό, εμπιστευτείτε μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον χρήστη και ποιοτικά. Ξεχωρίζουμε για την σχολαστική δουλειά μας, ώστε να απολαμβάνετε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με άριστα αποτελέσματα, σε πολύ προσιτές τιμές, για κάθε νοικοκυριό. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε, είναι βραβευμένα, πιστοποιημένα οικολογικά καθαριστικά απόλυτα φυσικά χωρίς χημικά ή άλλα τοξικά, ασφαλή για το σπίτι σας, την οικογένειά σας και το περιβάλλον. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ROYAL SERVICES - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση όλων των εργασιών, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε όποτε το χρειάζεστε και να δώσουμε έναν αέρα φρεσκάδας και απόλυτης καθαριότητας στα χαλιά σας. Με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε, σεβασμό προς την περιουσία σας και μεθοδικότητα βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, με αδιάκοπη έρευνα και εκπαίδευση σε όλα τα νέα μηχανήματα και τις νέες τεχνικές καθαρισμού, για να είστε 100% ικανοποιημένοι.Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας, η άμεση εξυπηρέτηση σας είναι η δική μας προτεραιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, ολοκληρώνοντας οποιαδήποτε εργασία του αναθέσετε, ανεξαρτήτως δυσκολίας. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε, είναι βραβευμένα, πιστοποιημένα οικολογικά καθαριστικά απόλυτα φυσικά χωρίς χημικά ή άλλα τοξικά, ασφαλή για το σπίτι σας, την οικογένειά σας και το περιβάλλον. Φροντίζουμε τη κάθε λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα απόλυτα ασφαλή και προσεγμένα.Διακρινόμαστε για την ποιότητα, την υπευθυνότητα και τις προσιτές τιμές! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από όλα τα παραπάνω, λαμβάνοντας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BMS TECHNOLOGIES HELLAS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού, προσφέροντας στους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις ανώτερης ποιότητας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με άριστα αποτελέσματα, σε πολύ προσιτές τιμές, για κάθε νοικοκυριό. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ Ταπητοκαθαριστήρια - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια, με συνέπεια, εγγύηση και υπευθυνότητα προς τους πελάτες της. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο καθαρισμού σάς εγγυάται τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε τα χαλιά σας. Οι εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα καθαρισμού και τα υποαλλεργικά προϊόντα είναι ειδικά μελετημένα για τον καθαρισμό, την επισκευή αλλά και τη φύλαξη των χαλιών σας. Επιλέξτε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε, άμεσα και οικονομικά από το πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BMS TECHNOLOGIES HELLAS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των βιολογικών καθαρισμών. Απευθυνόμαστε σε οικιακούς πελάτες, σε γραφεία και επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε όποτε το χρειάζεστε και να δώσουμε έναν αέρα φρεσκάδας και απόλυτης καθαριότητας στον χώρο σας. Με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε, σεβασμό προς την περιουσία σας και μεθοδικότητα βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, με αδιάκοπη έρευνα και εκπαίδευση σε όλα τα νέα μηχανήματα και τις νέες τεχνικές καθαρισμού, για να είστε 100% ικανοποιημένοι. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας, η άμεση εξυπηρέτηση σας είναι η δική μας προτεραιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΑΡΤΑ- ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των βιολογικών καθαρισμών και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που θα αναλάβει άμεσα την εργασία σας, προσφέροντάς αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στα χαλιά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN N CARRY - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Η επιχείρηση μας συνεχίζει έως σήμερα με την ίδια υπευθυνότητα και μεράκι,που την διακρίνει από τα πρώτα χρόνια πορείας της. Έμπειροι τεχνίτες αναλαμβάνουν το πλύσιμο των χαλιών σας, προσφέροντας ποιοτικό αποτέλεσμα. Το νερό χρησιμοποιείται μόνο μια φορά και τα καθαριστικά είναι υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Το στέγνωμα γίνεται σε στεγασμένους χώρους μακριά από τον ήλιο και η φύλαξη σε ασφαλείς αποθήκες. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την παράδοση από τον χώρο σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν για την υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού, που θέλετε να αναλάβουμε στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Κηφισιά