15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Ε.Η.S. ΕΠΕ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Η έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικών μας αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία, που σχετίζεται με την απόφραξη της αποχέτευσης σας. Μπορούμε να δώσουμε άμεση λύση και στην απόφραξη του σιφωνιού του δαπέδου σας. Η άμεση εξυπηρέτηση μας, η ανταπόκριση σε όποιο σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε, καθώς και ο λεπτομερής και πλήρης έλεγχος που γίνεται στο σπίτι σας, δίνουν τη λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, ενώ διακρινόμαστε από τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και ταχύτητα, στοιχεία που μας καθιστούν την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Καρναβάς - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Η πολυετής εμπειρία μου και η χρήση των κατάλληλων εργαλείων με καθιστούν ικανό να αναλάβω από την πιο μικρή βλάβη έως και την πιο μεγάλη που σχετίζεται με ζητήματα απόφραξης της αποχέτευσης σας. Μαζί με το τεχνικό μας προσωπικό εξειδικευόμαστε στο γενικό καθαρισμό οριζόντιων σωληνώσεων. Επίκεντρό μου είναι ο πελάτης και κύριο μέλημα μου η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από τις εργασίες που προσφέρω. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης και η επιμονή μου για ένα άριστο αποτέλεσμα. Προτιμήστε με, και λάβετε αποτελέσματα εργασιών ανώτερα των προσδοκιών σας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Βεργούρος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Οι άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουμε τις βουλωμένες αποχετεύσεις του επαγγελματικού ή του ιδιωτικού σας χώρου με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα που μπορούν να δώσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να φέρουν εις πέρα ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση 365 ημέρες σε όλη την Αττική και λύνουμε κάθε πρόβλημα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας και εγγυόμαστε την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Πανάρετος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω εργασίες απόφραξης σωληνώσεων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και μαζί με τους εξειδικευμένους, εξίσου έμπειρους, συνεργάτες μου θα σας παραδώσουμε λειτουργικά αποτελέσματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα για το οποίο μας προτιμούν οι πελάτες μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε και οι προσιτές μας τιμές. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στον χρόνο. Είμαστε πάντα εξυπηρετικοί και έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Θα χαρούμε να αναλάβουμε την εργασία σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS HOME SERVICE ΕΠΕ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, στον κλάδο της αποχέτευσης και μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία όλες τις σχετικές εργασίες, που σας απασχολούν. Διαθέτουμε πεπειραμένο και καταρτισμένο στο κλάδο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να σας προσφέρει άμεση λύση για την αποχέτευση σας. Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής τελευταίας τεχνολογίας και άρα μπορούμε να δώσουμε λύση σε μια ευρεία γκάμα των προβλημάτων σας. Επίκεντρό μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι μόνιμες, ανθεκτικές και εξατομικευμένες, ώστε να συμφωνούν με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης του χώρου σας. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν την δυνατότητα να μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις επαγγελματικές εργασίες που αναλαμβάνω είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών. Φροντίζω να αναπτύσσω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και θεωρώ πολύ σημαντική την απόλυτη ικανοποίηση τους. Είμαι δίπλα τους να τους παρέχω λύσεις υψηλής ποιότητας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή τους και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Μαζί με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μου τεχνικό προσωπικό παρέχω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές εργασίες αποφράξεων για τις αποχετεύσεις σας. Η συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου και η απόφραξη των σωληνώσεών σας είναι για μας υπόθεση γρήγορη και εύκολη, αλλά παράλληλα και οικονομική λύση για σας. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις ανάγκες του κάθε πελάτη και της εκάστοτε περίπτωσης, ενώ διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μας καθιστούν την καταλληλότερη λύση, για την επίλυση του προβλήματός σας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν, θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΜΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Ως έμπειρος υδραυλικός μπορώ να αναλάβω με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό οποιαδήποτε εργασία, σχετίζεται με την απόφραξη της αποχέτευσης σας, άμεσα και οικονομικά. Διαθέτω σύγχρονα μηχανήματα και τεχνογνωσία, που με καθιστούν την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Παρέχω ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας προβλήματος, ενώ χαρακτηρίζομαι από άμεση εξυπηρέτηση 365 ημέρες σε όλη την Αττική! Συνδυάζω ποιότητα υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και τα αποτελέσματα που δίνω ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητά τους και την αντοχή στον χρόνο! Προσέχω ιδιαίτερα τα υλικά που χρησιμοποιώ γιατί για μένα προέχει η ασφάλεια του πελάτη. Δίνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σεβόμενος τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφραξεις Κηφισιά - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας με παρουσία 30 ετών στον χώρο έχει όλη την εμπειρία που χρειάζεται ώστε κατά την διάρκεια των εργασιών όχι μόνο να μην πραγματοποιούμε βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο αλλά να εντοπίζουμε και πιθανές βλάβες που πρόκειται να γίνουν. Αυτό το έχουμε καταφέρει με την βοήθεια της τεχνολογίας, αφού χρησιμοποιούμε κάμερα για τον εντοπισμό της βλάβης, που μπορεί να προήλθε είτε από την παλαιότητα της εγκατάστασης αλλά και πολλές φορές από εισχώρηση ριζών. Έτσι, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα και τεχνικές και εργαζόμενους με μεράκι και επαγγελματισμό! Για εμάς η καλύτερη «πληρωμή» είναι το χαμόγελο των πελατών μας από τη συνεργασία τους μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Πιτέρης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την απόφραξη αποχετευτικών αγωγών σε δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, καταστήματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες με γνώμονα την ευχαρίστηση των πελατών μας.Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η ταχύτητα, η συνέπεια και η προσοχή στην χρήση πιεστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας! Συνδυάζουμε άρτια εξειδίκευση με τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή και εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των αποχετεύσεων σας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λογοθέτης Τσαλαμάνδρης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης του συστήματος του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου. Χαρακτηριζόμαστε από οργάνωση, ευγένεια και παροχή επαγγελματικών εργασιών, εντός χρονοδιαγράμματος. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα υδροβολής και έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει οτιδήποτε του ανατεθεί, ανεξαρτήτως δυσκολίας.Διακρινόμαστε από εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας και αφήνουμε χώρους πάντα καθαρούς! Επιλέξτε μας και λάβετε μόνιμη και σίγουρη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί και ξεγνοιάστε για τα θέματα της αποχέτευσης σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Με προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία με σεβασμό και ευθύνη. Βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή να προσφέρουμε λύσεις, άμεσες και οικονομικές που θα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες! Παρέχουμε λειτουργικά αποτελέσματα και εξασφαλίζουμε ότι τα χρήματά σας αποτελούν επένδυση για την μόνιμη και ασφαλή λύση των προβλημάτων της αποχέτευσης σας. Επίκεντρό μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι μόνιμες, ανθεκτικές και εξατομικευμένες, ώστε να συμφωνούν με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΟΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας είναι στη θέση να διεκπεραιώσει πληθώρα εργασιών, που σχετίζονται με την αποχέτευση σας, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα, τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και υπηρεσία ελέγχου με κάμερες αποχετεύσεων, με επιλύοντας έτσι πληθώρα προβλημάτων σας, με επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, για την ικανοποίησή των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, άμεση εξυπηρέτηση και ολοκλήρωση έργου, εντός χρονοδιαγράμματος. Επιλέξτε μας, για υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και λύστε μια για πάντα το πρόβλημα των βουλωμένων βόθρων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας ασχολείται με τις αποφράξεις αγωγών με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, συντηρήσεις επαγγελματικών χώρων, καθαρισμός αγωγών ομβρίων, σχαρών και πλύσιμο στεγανών. Διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα υδροβολής υψηλής πιέσεως, που σάς λύνουν κάθε αποχετευτικό πρόβλημα. Επίσης διαθέτουμε ειδικά και ειδικά αντλιοφόρα αυτοκίνητα με ειδικευμένο προσωπικό γα αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, σε περιπτώσεις πλημμυρών. Η 20ετής και πλέον εμπειρία μας στον χώρο των τεχνικών επαγγελμάτων, η ταχύτητα και αξιοπιστία των εργασιών μας, ο κατάλληλος εξοπλισμός μας, το άριστο εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τα φτηνά μας τιμολόγια είναι μερικά από τα όπλα μας, που εδώ και χρόνια μας διατηρούν στην κορυφαία θέση στο κλάδο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΛΠΑ ΑΦΟΙ - ADEIASMA.GR - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ομάδα μας με χαρακτηριστικά της την άριστη Εξυπηρέτηση. την τεχνογνωσία και την υπευθυνότητα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την απόφραξη της αποχέτευσης σας. Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και ισχυρή δέσμευση όλων των συντελεστών της εταιρείας μας, για την προστασία του περιβάλλοντος, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε: εκκενώσεις, αποφράξεις, καθαρισμούς, αντλήσεις, αποφράξεις. Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης λυμάτων, οι βόθροι ή οι στεγανοί βόθροι, τα φρεάτια, οι αποχετεύσεις ή οι αγωγοί που βρίσκονται σε οικίες, σε πολυκατοικίες, σε εργοστάσια ή ακόμη σε νοσοκομεία, σε ξενοδοχεία ή σε δημόσια κτήρια αποτελούν το πεδίο δράσης μας, όπου κι αν βρίσκεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Κηφισιά - 15 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια