3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Θάνος Μάμαλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Κηφισιά Αττική 145 62

Το amoreti.gr προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πάνω από 25 έτη και η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων. Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε έναν χώρο βελτιωμένο σε λειτουργικό αλλά και αισθητικό επίπεδο. Λειτουργούμε με σεβασμό προς τον χώρο και τις ανάγκες του πελάτη χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά για κάθε εργασία. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λυμπέρης Τατσιόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω εργασίες γενικής ανακαίνισης σπιτιού αλλά και επαγγελματικού χώρου. Δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια στον χώρο των ανακατασκευών και των τεχνικών εργασιών και φροντίζω να παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ εξίσου ποιοτικά υλικά ώστε το έργο να κρατήσει χρόνια. Είμαι στη διάθεση σας για να καλύψω τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τρούγκας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο για πάνω από 40 χρόνια και μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μου είναι η αξιοπιστία αλλά και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μου. Δεσμεύομαι για το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μου εργασία και θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Κηφισιά - 3 ειδικοί στις ανακαινίσεις
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…