15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας


Μηνάς Βασιλειάδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του εσωτερικού της πολυκατοικίας σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι για 30 χρόνια στον κλάδο των ανακαινίσεων και μαζί με τους εξίσου εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένατε. Εξυπηρετούμε άμεσα, με προτεραιότητα την Κηφισιά, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνοντας έτσι υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα. Εσείς εκφράζετε τις επιθυμίες σας κι εμείς αναλαμβάνουμε την υλοποίηση τους. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Γαλάνης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία, EBENOS, αναλαμβάνει ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων πολυκατοικιών με μοναδικό στόχο να αναζωογονήσει τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1974 στις ξύλινες κατασκευές και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και αποτελέσματα. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε άνετους, λειτουργικούς και καλαίσθητους χώρους για εσάς, δίνοντας μορφή στον χώρο που είχατε φανταστεί. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Καραχάλιος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η τεχνική εταιρεία μου, Μιχαήλ Καραχάλιος - Τεχνικά Έργα, προσφέρει λειτουργικές και αισθητικά όμορφες προτάσεις για την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και των ανακατασκευών, αναλαμβάνοντας κάθε μορφής και κλίμακας ανακαινίσεις. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες καθώς και από εξειδικευμένα συνεργεία για όλες τις ειδικότητες. Κάνουμε χρήση μόνο ποιοτικών υλικών, ώστε τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά στον χρόνο. Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί την βασική μας προτεραιότητα. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και ιδιαίτερα οικονομικές τιμές αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΞΟΙΚΟΔΟΜΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας με την έμπειρη ομάδα της μπορεί να δώσει εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση και σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για την οικονομική ανακαίνιση της κατοικίας σας. Για την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας, σας παρουσιάζουμε μια συνολική προσφορά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για τη συνέπεια και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όσον αφορά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας άμεσα και αποτελεσματικά. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση οικοδομικών και επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μας, είναι η άριστη ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με τα πιο ποιοτικά υλικά, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του έργου. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε και την δική σας εργασία και να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές για την διεκπεραίωση της εργασίας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εργασίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας με ιδιαίτερα οικονομικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά έτη και διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένους συνεργάτες που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στην ολοκλήρωση κάθε έργου. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελεί την βασική μας προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη. Είμαστε η κατάλληλη λύση για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. προτιμήστε μας και λάβετε χώρους, όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α. ΜΑΜΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας. Μαζί με την ομάδα μου βρισκόμαστε στον χώρο χρόνια και εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικού πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΧΑΡΙ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι έτοιμος καθημερινά να φέρω εις πέρας εργασίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας με άψογα αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες που καθημερινά με συμβουλεύουν για τις εργασίες που αναλαμβάνω. Η άρτια τεχνογνωσία και ο εξειδικευμένος μας εξοπλισμός μπορεί να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε εργασία άμεσα και υπεύθυνα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο τους και φροντίζουμε να τους παραδίδουμε σε σύντομο διάστημα τα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Στεκόμαστε δίπλα σας και έπειτα από την εργασία για ότι χρειαστείτε. Επιλέξτε μας και να είστε σίγουροι ότι η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΗ GROUP - ΛΟΝΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Κηφισιάς και δίνουμε άμεσες λύσεις στις εργασίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικία με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALFA KTISMA - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και εδώ και χρόνια παρέχουμε άμεσες λύσεις με μοναδικό στόχο την ευχαρίστηση των πελατών μας. Στόχος μας είναι η κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών σας, με σχεδιασμό και αισθητική που αρμόζει στον χώρο σας και προσφέρει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Η ευχαρίστηση των πελατών μας είναι για εμάς βασική μας προτεραιότητα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα δικαιωθείτε από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHA CEMENT - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχουμε εδώ και χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικία με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να ενσωματώνουμε νέες μεθόδους και τεχνικές με μοναδικό σκοπό να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Η ευγένεια και η συνέπεια που δείχνουμε σε όλες τις εργασίες μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στα αίτήματά σας με μοναδικό στόχο να αναπτύξουμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΦΕΣΕΧΑ ΔΑΝΙΗΛ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και άρτια τεχνογνωσία και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας. Με το έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε την ποιοτικά άρτια και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ERGON CLIMA - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας και εγγύησή μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε. Η αδιαμφισβήτητα μεγάλη εμπειρία μας κι η διεκπεραίωση κάθε εργασίας, μας δίνει τη σιγουριά να δηλώσουμε πως είμαστε σε θέση να επιλύσουμε άμεσα κάθε πρόβλημά σας, κάνοντας το αδύνατο-δυνατό σε προσαρμοσμένες στην κρίση τιμές. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και επαγγελματισμό. Εξασφαλίζουμε λειτουργικές και μακροχρόνιες λύσεις με σκοπό να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας! Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΩΡΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΕΜΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι η κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών σας, με σχεδιασμό και αισθητική που αρμόζει στον χώρο σας και προσφέρει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα δικαιωθείτε από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΩΡΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΕΜΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαινίσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι η κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών σας, με σχεδιασμό και αισθητική που αρμόζει στον χώρο σας και προσφέρει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα δικαιωθείτε από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Κηφισιά - 15 επαγγελματίες