3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας


Μηνάς Βασιλειάδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του εσωτερικού της πολυκατοικίας σας. Δραστηριοποιούμαι για 30 χρόνια στον κλάδο των ανακαινίσεων και μαζί με τους εξίσου εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένατε. Εξυπηρετούμε άμεσα, με προτεραιότητα την Κηφισιά, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνοντας έτσι υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Εσείς εκφράζετε τις επιθυμίες σας κι εμείς αναλαμβάνουμε την υλοποίηση τους. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Γαλάνης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία, EBENOS, αναλαμβάνει ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων πολυκατοικιών. Δραστηριοποιούμαστε από το 1974 στις ξύλινες κατασκευές και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε άνετους, λειτουργικούς και καλαίσθητους χώρους για εσάς, δίνοντας μορφή στον χώρο που είχατε φανταστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Καραχάλιος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η τεχνική εταιρεία μου, Μιχαήλ Καραχάλιος - Τεχνικά Έργα, προσφέρει λειτουργικές και αισθητικά όμορφες προτάσεις για την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και των ανακατασκευών, αναλαμβάνοντας κάθε μορφής και κλίμακας ανακαινίσεις. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες καθώς και από εξειδικευμένα συνεργεία για όλες τις ειδικότητες. Κάνουμε χρήση μόνο ποιοτικών υλικών, ώστε τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Κηφισιά - 3 επαγγελματίες