15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Ανδρέας Μυτάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας, για το σπίτι αλλά και το γραφείο σας. Έχω πολυετή εμπειρία σε εργασίες μεγάλης κλίμακας και διαθέτω έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες. Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μου, με έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μου. Ανταποκρίνομαι άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες σας και μαζί με την ομάδα μου θα αντιμετωπίσουμε ό,τι πρόβλημα προκύψει. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μου μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας. Προτιμήστε με και επωφεληθείτε από τα λειτουργικά και αισθητικά όμορφα αποτελέσματα που προσφέρω, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τρούγκας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο για πάνω από 40 χρόνια και στόχος μου είναι η προσφορά εργασιών μέγιστης ποιότητας, τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Σε κάθε μου εργασία, δίνω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε το αποτέλεσμα της εργασίας να είναι απαιτητικό και για εσάς αλλά και για εμένα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία είναι η αξιοπιστία αλλά και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μου. Δεσμεύομαι για το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μου εργασία!Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω. Επιλέξτε με για εργασίες ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λυμπέρης Τατσιόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαίνισης μπάνιου για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον κλάδο των ανακατασκευών και των τεχνικών εργασιών και μπορώ να παρέχω αξιόπιστα αποτελέσματα. Λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και σέβομαι τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιώ σε κάθε εργασία, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η αξιοπιστία λόγο της πολυετούς εμπειρίας μου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα μου. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μου μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας. Είμαι στη διάθεση σας να καλύψω κάθε ανάγκη που μπορεί να σας προκύψει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση οικοδομικών και επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μας, είναι η άριστη ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με τα πιο ποιοτικά υλικά, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του έργου. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε και την δική σας εργασία και να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές για την διεκπεραίωση της εργασίας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μηνάς Βασιλειάδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας και λειτουργώ προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι για 30 χρόνια στον κλάδο των ανακαινίσεων και μαζί με τους εξίσου εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένατε. Εξυπηρετούμε άμεσα, με προτεραιότητα την Κηφισιά, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνοντας έτσι υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα. Εσείς εκφράζετε τις επιθυμίες σας κι εμείς αναλαμβάνουμε την υλοποίηση τους. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΗΛ ΦΕΣΕΧΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να ολοκληρώσετε στο μπάνιο σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την γενική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας.Η επιχείρηση μου δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετεί τους πελάτες της άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω προσωπικό με εξίσου μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό και με ένα μόνο τηλεφώνημά, βρισκόμαστε στο χώρο σας για να ασχοληθούμε με τις σχετικές εργασίες. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται την δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής και ποιότητας, άμεσα και αποτελεσματικά. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας χαρίσουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις για την μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Η ομάδα μας αποτελείται από Διπλωματούχους Μηχανικούς Πολυτεχνείου, διαφόρων ειδικοτήτων, και έχει ως στόχο να πραγματοποιεί κατασκευές, άρτια υλοποιημένες, καλαίσθητες και ανθεκτικές στον χρόνο. Αξίες μας αποτελούν ο σεβασμός και η διαφάνεια προς τον πελάτη, και στοχεύοντας στην ικανοποίηση του προσφέρουμε έργα σύγχρονα, λειτουργικά, και οικονομικά χρησιμοποιώντας υλικά υψηλών προδιαγραφών. Δεσμευόμαστε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με συνεπή τήρηση του χρονοδιαγράμματος εργασιών και με τον ικανοποιητικότερο δυνατό τρόπο. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το όνειρό σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALFA KTISMA - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνω ολοκληρωτικές και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο κλάδο και αντιμετωπίζω κάθε πελάτη μου με επαγγελματισμό και συνέπεια. Συνεργάζομαι με ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών, αναλαμβάνοντας μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Μας χαρακτηρίζει η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε μετά το πέρας των έργων, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHA CEMENT - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωτική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής και έχοντας τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μας, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά το πέρας των εργασιών ζητάμε την αξιολόγηση σας. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη μας και του τον παραδίδουμε σε άψογη κατάσταση παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το χώρο σας και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, θα σας προσφέρουμε συμβουλές διακόσμησης και σε συνεργασία μαζί σας, θα δουλέψουμε για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας, είναι η παράδοση του χώρου σας σε άψογη κατάσταση για αυτό και παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, με το κλειδί στο χέρι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΜΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις χώρων, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια και μπορεί να ασχοληθεί και με την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Σε κάθε έργο είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να καλύψουμε τις λειτουργικές σας ανάγκες προωθώντας την εργονομία των χώρων, σε συνδυασμό με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, σε οποιαδήποτε κλίμακα έργου, με συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική εργασία και χαμηλό κόστος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΡΡΙΖΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις μπάνιων,με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Σε κάθε έργο είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να καλύψουμε τις λειτουργικές σας ανάγκες προωθώντας την εργονομία των χώρων, σε συνδυασμό με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, σε οποιαδήποτε κλίμακα έργου, με συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική εργασία και χαμηλό κόστος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου σας, προσφέροντας σας αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που συμφωνούν με το γούστο και τις προτιμήσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά έτη και διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένους συνεργάτες που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στην ολοκλήρωση κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη. Είμαστε η κατάλληλη λύση για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. προτιμήστε μας και λάβετε χώρους, όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEREMETI. NET - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον κλάδο της οικοδομής και των ανακαινίσεων και μπορεί να ολοκληρώσει με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία και την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Υποστηρίζεται από ένα δίκτυο με πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και εξειδικευμένο προσωπικό για τη διεκπεραίωση κάθε εργασίας. Αναλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό μίας ανακαίνισης, διαμορφώνει τις διακοσμητικές προτάσεις και υλοποιεί την κατασκευή του έργου μέσα στα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Προσπαθεί πάντα να βελτιώνει τις υπηρεσίες του με γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Η εταιρεία μας παρέχει επισκευές οικοδομικών στοιχείων και εργασίες συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνει την ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, ενώ αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή για συνεργασία με αλυσίδες εμπορικών επιχειρήσεων. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια που προσφέρουμε. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΞΟΙΚΟΔΟΜΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την μερική ή γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Η εταιρεία μου αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες και δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο κλάδο με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα μας είναι μαζί σας από την αρχή μέχρι και το τέλος της εργασίας σας, παρέχοντας σας, συμβουλευτική υποστήριξη σε κάθε στάδιο της εργασίας. Εγγυόμαστε τη συνέπεια απέναντι στις προκαθορισμένες απαιτήσεις σας, και με απόλυτη υπευθυνότητα σας προσφέρουμε άριστο αποτέλεσμα, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και από άποψη λειτουργικότητας. Είμαστε στη διάθεση σας, να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Κηφισιά - 15 επαγγελματίες για ανακαινίσεις