3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Ανδρέας Μυτάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας, για το σπίτι αλλά και το γραφείο σας. Έχω πολυετή εμπειρία σε εργασίες μεγάλης κλίμακας και διαθέτω έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες. Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μου, με έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μου. Ανταποκρίνομαι άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες σας και μαζί με την ομάδα μου θα αντιμετωπίσουμε ό,τι πρόβλημα προκύψει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λυμπέρης Τατσιόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαίνισης μπάνιου για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον κλάδο των ανακατασκευών και των τεχνικών εργασιών και μπορώ να παρέχω αξιόπιστα αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ υψηλής ποιότητας υλικά και εξυπηρετώ, τους πελάτες μου, άμεσα. Είμαι στη διάθεση σας για να καλύψω τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τρούγκας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο για πάνω από 40 χρόνια και ως στόχο έχω την προσφορά εργασιών μέγιστης ποιότητας, τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω, είναι η αξιοπιστία αλλά και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μου. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Κηφισιά - 3 επαγγελματίες για ανακαινίσεις