15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Δημήτριος Τρούγκας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση της ξενοδοχειακής εγκατάστασής σας. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο για πάνω από 40 χρόνια και στόχος μου είναι η προσφορά εργασιών μέγιστης ποιότητας, τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Σε κάθε μου εργασία, δίνω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε το αποτέλεσμα της εργασίας να είναι απαιτητικό και για εσάς αλλά και για εμένα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία είναι η αξιοπιστία αλλά και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μου. Δεσμεύομαι για το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μου εργασία!Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω. Επιλέξτε με για εργασίες ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θάνος Μάμαλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Το amoreti.gr προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την γενική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πάνω από 25 έτη και η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων. Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε έναν χώρο βελτιωμένο σε λειτουργικό αλλά και αισθητικό επίπεδο. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, για να διαμορφώσουμε μια μελέτη που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Βάρφης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνω αποτελεσματικές λύσεις στις ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων. Έχω πολυετή παρουσία στον κλάδο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες, έχοντας κοινό στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα καθώς και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη. Θέλω να παραδίδω έργα που θα κρατήσουν για μια ζωή και θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Περιμένω να ανταποκριθώ σε κάθε σας ανάγκη άμεσα και υπεύθυνα αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALFA KTISMA - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και εδώ και χρόνια παρέχουμε άμεσες λύσεις με μοναδικό στόχο την ευχαρίστηση των πελατών μας. Στόχος μας είναι η κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών σας, με σχεδιασμό και αισθητική που αρμόζει στον χώρο σας και προσφέρει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Η ευχαρίστηση των πελατών μας είναι για εμάς βασική μας προτεραιότητα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα δικαιωθείτε από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEREMETI. NET - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον κλάδο της οικοδομής και των ανακαινίσεων και μπορεί να ολοκληρώσει με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία και την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Υποστηρίζεται από ένα δίκτυο με πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και εξειδικευμένο προσωπικό για τη διεκπεραίωση κάθε εργασίας. Αναλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό μίας ανακαίνισης, διαμορφώνει τις διακοσμητικές προτάσεις και υλοποιεί την κατασκευή του έργου μέσα στα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Προσπαθεί πάντα να βελτιώνει τις υπηρεσίες του με γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Η εταιρεία μας παρέχει επισκευές οικοδομικών στοιχείων και εργασίες συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνει την ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, ενώ αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή για συνεργασία με αλυσίδες εμπορικών επιχειρήσεων. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια που προσφέρουμε. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχείων και προσφέρουμε ιδιαίτερα οικονομικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά έτη και διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένους συνεργάτες που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στην ολοκλήρωση κάθε έργου. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελεί την βασική μας προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη. Είμαστε η κατάλληλη λύση για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. προτιμήστε μας και λάβετε χώρους, όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και λειτουργούμε πάντα άμεσα και αποτελεσματικά. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση οικοδομικών και επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μας, είναι η άριστη ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με τα πιο ποιοτικά υλικά, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του έργου. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε και την δική σας εργασία και να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές για την διεκπεραίωση της εργασίας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΗΛ ΦΕΣΕΧΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να ολοκληρώσετε στο ξενοδοχείο σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μηνάς Βασιλειάδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας και λειτουργώ προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι για 30 χρόνια στον κλάδο των ανακαινίσεων και μαζί με τους εξίσου εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένατε. Εξυπηρετούμε άμεσα, με προτεραιότητα την Κηφισιά, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνοντας έτσι υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα. Εσείς εκφράζετε τις επιθυμίες σας κι εμείς αναλαμβάνουμε την υλοποίηση τους. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHA CEMENT - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια παρέχει εγγυημένες λύσεις στον τομέα της ανακαίνισης ξενοδοχείων, λειτουργώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να ενσωματώνουμε νέες μεθόδους και τεχνικές με μοναδικό σκοπό να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Η ευγένεια και η συνέπεια που δείχνουμε σε όλες τις εργασίες μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στα αίτήματά σας με μοναδικό στόχο να αναπτύξουμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΡΡΙΖΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις ξενοδοχείων με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Σε κάθε έργο είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να καλύψουμε τις λειτουργικές σας ανάγκες προωθώντας την εργονομία των χώρων, σε συνδυασμό με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, σε οποιαδήποτε κλίμακα έργου, με συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική εργασία και χαμηλό κόστος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΞΟΙΚΟΔΟΜΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας με την έμπειρη ομάδα της μπορεί να δώσει εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχείων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση και σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για την οικονομική ανακαίνιση της κατοικίας σας. Για την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας, σας παρουσιάζουμε μια συνολική προσφορά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για τη συνέπεια και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όσον αφορά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις για την μερική ή ολική ανακαίνιση του ξενοδοχείων σας. Η ομάδα μας αποτελείται από Διπλωματούχους Μηχανικούς Πολυτεχνείου, διαφόρων ειδικοτήτων, και έχει ως στόχο να πραγματοποιεί κατασκευές, άρτια υλοποιημένες, καλαίσθητες και ανθεκτικές στον χρόνο. Αξίες μας αποτελούν ο σεβασμός και η διαφάνεια προς τον πελάτη, και στοχεύοντας στην ικανοποίηση του προσφέρουμε έργα σύγχρονα, λειτουργικά, και οικονομικά χρησιμοποιώντας υλικά υψηλών προδιαγραφών. Δεσμευόμαστε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με συνεπή τήρηση του χρονοδιαγράμματος εργασιών και με τον ικανοποιητικότερο δυνατό τρόπο. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το όνειρό σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την γενική ή μερική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας.Η επιχείρηση μου δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετεί τους πελάτες της άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω προσωπικό με εξίσου μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό και με ένα μόνο τηλεφώνημά, βρισκόμαστε στο χώρο σας για να ασχοληθούμε με τις σχετικές εργασίες. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται την δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής και ποιότητας, άμεσα και αποτελεσματικά. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας χαρίσουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΜΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις χώρων, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια και μπορεί να ασχοληθεί και με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Σε κάθε έργο είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να καλύψουμε τις λειτουργικές σας ανάγκες προωθώντας την εργονομία των χώρων, σε συνδυασμό με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, σε οποιαδήποτε κλίμακα έργου, με συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική εργασία και χαμηλό κόστος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Κηφισιά - 15 επαγγελματίες