3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


Λυμπέρης Τατσιόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαίνισης δωματίου για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον κλάδο των ανακατασκευών και των τεχνικών εργασιών και μπορώ να παρέχω αξιόπιστα αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ υψηλής ποιότητας υλικά και εξυπηρετώ, τους πελάτες μου, άμεσα. Είμαι στη διάθεση σας για να καλύψω τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τρούγκας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω αισθητικά όμορφες λύσεις για την ανακαίνιση των δωματίων του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο για πάνω από 40 χρόνια και μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μου είναι η αξιοπιστία αλλά και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μου. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά και τα έργα που προσφέρω είναι με γνώμονα την μακροβιότητα. Δεσμεύομαι για το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μου εργασία και θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Βάρφης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις στις ανακαινίσεις δωματίων για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Έχω πολυετή παρουσία στον κλάδο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες, έχοντας κοινό στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα καθώς και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη. Θέλω να παραδίδω έργα που θα κρατήσουν για μια ζωή και θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Κηφισιά - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις