4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε τοποθέτηση Τζαμιών και υαλοπινάκων


Σωτήρης Ρίζος - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτησης τζαμιών και υαλοπινάκων του χώρου σας, επαγγελματικού και οικιακού. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, ανακαινίσεων και επισκευών χώρων για πάνω από 10 έτη. Υπευθυνότητα, επαγγελματισμός και συνέπεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά μας. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην ποιότητα των υλικών, στοχεύοντας πάντα για το βέλτιστο αποτέλεσμα και την ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευγένιος Μπεχλιβανίδης - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Μέσα από την πολυετή πείρα μας στον χώρο αυτό καθώς και με τη διαρκή ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άριστα στις απαιτήσεις της εποχής. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη, με υπευθυνότητα και συνέπεια στη συμφωνημένη εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αντοχή των έργων μας, καθώς και το αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Μενδρινός - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η βιοτεχνία θερμοηχομονωτικών κρυστάλλων κοντά σας περίπου δύο δεκαετίες σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο του γυαλιού. Βάση της πολύχρονης εμπειρίας μας και της ειδίκευσης του προσωπικού μας έχουμε την δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε τις εργασίες στον καλύτερο δυνατό χρόνο με την μέγιστη ποιότητα. Χρησιμοποιούμε πάντα ευρωπαϊκά υλικά, πιστοποιημένα, κορυφαίας ποιότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Κουντούρη - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο εμπορίας και τοποθέτησης τζαμιών και έχω αποκτήσει ένα πιστό και ικανοποιημένο πελατολόγιο τα τελευταία χρόνια. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν είναι η δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την εργασία με άριστα αποτελέσματα και με συνέπεια προς τον πελάτη. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίησή των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάμια Κερατσίνι - 4+1 εξειδικευμένοι επαγγελματίες