15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


ΤΖΑΚΙΑ ΜΑΝΤΑΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή, συντήρηση και επισκευή των τζακιών και των καπνοδόχων σας με προτεραιότητα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, με υλικά εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ζεστασιά των χώρων σας. Απόλυτος στόχος μας είναι η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TZAKIA ΟΜΙΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ο όμιλός μας με την μεγάλη πείρα του μπορεί να προτείνει ιδιαίτερες και οικονομικές λύσεις για τις εργασίες συντήρησης, επισκευής και κατασκευής που θέλετε να πραγματοποιήσετε στα τζάκια και τις καπνοδόχους σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης απλών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΓΑΤΖΗ ΑΦΟΙ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία ΚΑΡΓΑΤΖΗ ΑΦΟΙ, έχει την έδρα της στο Κερατσίνι και ασχολείται με εργασίες επισκευής, κατασκευής και συντήρησης τζακιών και καπνοδόχων για τους χώρους σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα υλικά με μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου, που παράλληλα προσφέρουν θερμότητα και ασφάλεια στους πελάτες μας.Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων ανθρώπων με βαθιά τεχνογνωσία και αγάπη για την εργασία τους. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και την διασφάλιση της θερμότητας του χώρου τους. Προτιμήστε μας για άμεση εξυπηρέτηση και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΡΙΒΑΣ ΕΠΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις στην επισκευή, την κατασκευή και την συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων στον χώρο σας με σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες των πελατών μας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσει με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Μιλτιάδης Ανδρεόπουλος και παρέχω ολοκληρωμένες προτάσεις για την επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή τζακιών και καπνοδόχων στον χώρο σας με συνέπεια και επαγγελματικά αποτελέσματα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Ανανεώνω συνεχώς τον εξοπλισμό μου για να μπορεί να αντεπεξέλθει στα αιτήματα των πελατών μας και επιλέγω προσωπικά τα υλικά για να είμαι σίγουρος για την ποιότητα της εργασία μου. Η κάλυψη των αναγκών των πελατών μου είναι η μοναδική μου προτεραιότητα. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και εξασφαλίζω για εκείνους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με χαμηλό κόστος. Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ ΤΖΑΚΙ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει ολοκληρωμένες προτάσεις εγκατάστασης τζακιών στον χώρο σας με εντυπωσιακής αισθητικής αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας και να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΣΤΙΑ - ΤΖΑΚΙΑ & BBQ ΑΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επισκευή και την κατασκευή τζακιών και καπνοδόχων και οι έμπειροι συνεργάτες της μπορούν να αντιληφθούν άμεσα τις ανάγκες του χώρου σας και να σας προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και οι ίδιοι μας προτιμούν για τις μελλοντικές του εργασίες. Μοναδικός μας σκοπός είναι συνεχώς να εξελισσόμαστε και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για υψηλής αποδοτικότητας και αισθητικής τζάκια αρκεί να μας επιλέξετε και αν το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΟΡΗ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Ελένη Κοκόρη και δίνω εγγυημένες και ποιοτικές λύσεις στην εγκατάσταση τζακιών για τον επαγγελματικό και τον οικιακό σας χώρο με σκοπό να του παρέχω την ζεστασιά και την αισθητική που του λείπει. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

REAL FLAME - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρουμε άμεσες και οικονομικές υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και κατασκευής τζακιών και καπνοδόχων και εξασφαλίζουμε ζεστούς και υψηλής αισθητικής χώρους. Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εργασίες μας και διαθέτουμε εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα που χαρακτηρίζουν κι εμάς σαν επαγγελματίες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΡΙΒΑΣ ΕΠΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρηση μας, ΔΡΙΒΑΣ ΕΠΕ, παρέχει ολοκληρωμένες απαντήσεις για την εγκατάσταση του τζακιού του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στο Κερατσίνι, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τζακιών και εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη σχολαστική μας εργασία και από τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε. Επιλέγουμε τα υλικά μας με ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι υψηλών προδιαγραφών. Εμπιστευθείτε μας και η επιλογή σας αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOMERUNNER - ΔΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια φέρνει εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνει στον τομέα των τζακιών και των καπνοδόχων με προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της. Από την πρώτη στιγμή που επισκεπτόμαστε τον χώρο σας μπορούμε να αντιληφθούμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε τις λύσεις που του ταιριάζουν. Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μας για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΣΚΟΣ Α.Ε.Ε. - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία ΧΑΣΚΟΣ Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των τζακιών και των καπνοδόχων και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας της αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες της. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των ανακατασκευών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EURO - FIRE - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας με το εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει να επισκευάσει και να κατασκευάσει το τζάκι των ονείρων σας αλλά και να καθαρίσει την καπνοδόχο σας για να βελτιώσει την αίσθηση της ζεστασιάς στον χώρο σας αλλά και να εξασφαλίσει τη ασφάλειά του. Εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουμε τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΟΥΤΣΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για τα τζάκια και τις καπνοδόχους του χώρου σας με εντυπωσιακής αισθητικής αποτελέσματα και με απόλυτα ζεστούς χώρους. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και στεκόμαστε δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών να τους παρέχουμε άμεσες συμβουλές. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

REAL FLAME - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία, REAL FLAME, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση του τζακιού και της καμινάδας σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών των πελατών της. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλής ποιότητας εργασία σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στον κλάδο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Στόχος μας είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και η ευχαρίστηση των πελατών μας από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την ζεστασιά και την αισθητική που έχει ονειρευθεί για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Κερατσίνι