15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Σωτήρης Ρίζος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η τεχνική εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωτικές λύσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων και ανακατασκευής δαπέδου. Βρισκόμαστε στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 10 έτη και εργαζόμαστε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια σχεδιασμού , αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις, με στόχο να σας παραδώσουμε έναν λειτουργικό χώρο, αντάξιο των προσδοκιών σας. Σεβόμαστε τις ανάγκες σας και λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, ώστε να καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας και παρέχοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Μπαλαφούτη - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και ανακατασκευής δαπέδου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ανακαίνισης από το 1995 και διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Με εφόδια τις γνώσεις, την εμπειρία, το ταλέντο και το μεράκι, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ιδανικές για εσάς λύσεις. Με πρωτότυπες ιδέες για τη σωστή επιλογή των κατάλληλων υλικών και των σχεδιαστικών προτάσεων, προτείνουμε αποτελεσματικές και εγγυημένες λύσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο που ζείτε και εργάζεστε με γνώμονα την αρμονία, την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλειά σας. Ο ιδανικός χώρος είναι προσωπική υπόθεση! Εμείς αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε το χώρο που σας ταιριάζει!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΑΘΑΝΑΣΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρουμε ποιοτικές και εξατομικευμένες λύσεις, που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο. Με πρωτότυπες ιδέες για τη σωστή επιλογή των κατάλληλων υλικών και των σχεδιαστικών προτάσεων, θα σας δώσουμε αποτελεσματικές και εγγυημένες λύσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο που ζείτε και εργάζεστε. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια σχεδιασμού και κατασκευής και είμαστε κοντά σας για κάθε πρόβλημα, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις, με στόχο να σας παραδώσουμε τον χώρο που ονειρευόσασταν. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μια προσωπική συνάντηση για να ολοκληρώσουμε την εργασία, που επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STAGONA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρουμε άρτιες λύσεις τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, στους χώρους σας. Με την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνάρτηση με τις πολύ καλές τιμές έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας! Διακρινόμαστε για την ποιότητα εργασίας και για την υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας τόσο κατά τη διάρκεια του έργου όσο και μετά το πέρας των εργασιών. Με λίγα λόγια, για ολοκληρωμένες υπηρεσίες βασιστείτε πάνω μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΚΑΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαίνισης δαπέδων και τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της ανακατασκευής και διαμόρφωσης πατώματος-δαπέδου και είμαστε σε θέση να φέρουμε, για εσάς, εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε εργαστεί για ξενοδοχειακές μονάδες, εξοχικές βίλες αλλά και για διαμερίσματα. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής διαμόρφωσης πατώματος- δαπέδου, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας, τόσο από άποψη υλικών όσο και από άποψη εργασίας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ Ε.Π.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για την ολοκλήρωση μιας τεχνικά και αισθητικά άρτιας εργασίας. Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης! Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέστε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΛΩΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ . ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και διαθέτουμε ομάδα έμπειρων τεχνικών, έτοιμων να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό, κάθε σχετική εργασία που μας ανατίθεται, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Οι μέχρι τώρα πελάτες μας, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι με την εργασία που προσφέρουμε, γιαυτό και με τους περισσότερους έχουμε μακροχρόνια σχέση συνεργασίας αλλά και εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Η ομάδα μας που απαρτίζετε από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαμόρφωσης και εξοπλισμού μπάνιου και κουζίνας, με την καλύτερη σχέση ποιότητας - κόστους. Αξιοποιώντας τη γνώση τους για την παγκόσμια αγορά, αναζήτησαν διεθνείς συνεργασίες που θα εναρμονίζονταν πλήρως με το εταιρικό τους όραμα και τα κατάφεραν. Απόδειξη όλων των παραπάνω το πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, που μας εμπιστεύεται κάθε σχετική εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό μου προσωπικό μπορεί να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στους χώρους σας, καλύπτοντας τις οικιακές σας και εταιρικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της, την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε οι κατάλληλοι επαγγελματίες για την επίλυση του προβλήματος, που σας απασχολεί. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την τοποθέτηση πλακιδίων στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Μαζί με το τεχνικό μου προσωπικό, που απαρτίζεται από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, ολοκληρώνουμε όποια εργασία μας ανατεθεί, με επαγγελματισμό και προσφερόμενη υπηρεσία, υψηλής ποιότητας. Οι πελάτες μας μένουν πλήρως ικανοποιημένοι, η εργασία μας είναι εξατομικευμένη και συμφωνεί με τις ανάγκες τους και δίνουμε πάντα ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να δώσουμε λύση και στο δικό σας πρόβλημα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΑΒΑΣ ΚΟΣΜΑΣ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες τοποθέτησης μαρμάρων και πλακιδίων, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες, στο έπακρον. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας και αναλαμβάνω μαζί με τους πολύ έμπειρους συνεργάτες μου πληθώρα εργασιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για την ολοκλήρωση μιας τεχνικά και αισθητικά άρτιας εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα, που σας απασχολεί, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LAB 71 - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και επαγγελματικές υπηρεσίες, που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στον χώρο σας. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα για εσάς, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη εργασία, που σχετίζεται με τα πλακίδια που θέλετε να τοποθετήσετε στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, οι μέθοδοι τοποθέτησης σύγχρονοι και πάντα σεβόμαστε τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε αναλόγως. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΕΝΤΡΟ Χ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω υπηρεσίες ανακατασκευής δαπέδου και πιο συγκεκριμένα τοποθέτησης πλακιδίων στον αγαπημένο σας χώρο, προσφέροντας υψηλής αισθητικής και ποιότητας αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο με αποτέλεσμα να μπορώ να ικανοποιήσω και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Εργάζομαι με συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και σεβασμό στον χώρο του πελάτη. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μου είναι υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός, καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ. Απόδειξη όλων των παραπάνω η πληθώρα των πιστών και ικανοποιημένων μου πελατών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαίνισης δαπέδων και τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της ανακατασκευής και διαμόρφωσης πατώματος-δαπέδου και είμαστε σε θέση να φέρουμε, για εσάς, εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε εργαστεί για ξενοδοχειακές μονάδες, εξοχικές βίλες αλλά και για διαμερίσματα. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής διαμόρφωσης πατώματος- δαπέδου, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας, τόσο από άποψη υλικών όσο και από άποψη εργασίας. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δημιουργήστε τον χώρο, που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Κερατσίνι - 15 επαγγελματίες πλακιδίων