15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Τέντες Jimmys - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρία μας, Τέντες Jimmys, δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, είμαστε στη διάθεση σας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας για εσάς μια μεγάλη γκάμα σχετικών κατασκευών.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε είναι η ποιότητα της εργασίας, η αξιοπιστία αλλά και οι χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση.Στα τόσα χρόνια ύπαρξης μας, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, και βρισκόμαστε δίπλα τους όποτε μας το ζητήσουν! Είμαστε στη διάθεση σας, θα χαρούμε να μας εμπιστευθείτε και δώσουμε μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σκίασης που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Adelina Kociko - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η βιομηχανία μας, δραστηριοποιείται στον τομέα των συστημάτων σκίασης για περισσότερο από 12 χρόνια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη κάλυψη των πελατών μας, τόσο για τις προσωπικές τους ανάγκες, όσο και για τις επαγγελματικές! Βρισκόμαστε από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της εργασίας, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η ποιοτική δουλειά, οι καλές τιμές αλλά και τα σωστά υλικά! Η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στα θέλω των πελατών μας είναι στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με την συμπεριφορά που διατηρούμε σε κάθε εργασία! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, όποτε επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βιλάνος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας, Tent Center αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν όμορφες και υψηλής ποιότητας τέντες.Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε στον ιδιωτικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο τέντες, επαγγελματικές ομπρέλες και γενικά όλα εκείνα τα συστήματα σκίασης που ταιριάζουν σε ένα σύγχρονο χώρο. Χωρίς οικονομική επιβάρυνση και εφόσον μας το ζητήσετε, ερχόμαστε στο χώρο σας και σχεδιάζουμε για εσάς τη λύση που σας ταιριάζει. Για εμάς οι πυλώνες γύρω από τους οποίους οργανώνουμε τις εργασίες μας είναι η λειτουργική αξιοποίηση του προς διαμόρφωση χώρου και η ικανοποίηση των αισθητικών σας κριτηρίων. Η εταιρία μας, Tent Center, με τεράστια τεχνογνωσία στο χώρο της τεντοποιίας, έχει έτοιμες λύσεις ακόμα και για τις πιο απαιτητικές κατασκευές. Η εμπιστοσύνη του κοινού αποτελεί την κινητήριό μας δύναμη. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Γκογκόσης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η Τέντες Γκογκόσης, παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευές για τις τέντες του χώρου σας. Έχοντας εμπειρία στον χώρο από το 1997, μπορούμε να δώσουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις για εσάς, ώστε μαζί να βρούμε την ιδανικότερη για τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και συστήματα στήριξης και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευαστών, διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα της εγκατάστασης σας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευαστών υλικών συστημάτων σκίασης, και παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υλικών αλλά και εργασίας. Εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, ερχόμαστε δωρεάν στον χώρο σας για την εκτίμηση του κόστους. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα καθ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας, αλλά και με το παρεχόμενο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUNBLOCK - ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανώτερης ποιότητας, που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, να ολοκληρώσουμε παντός τύπου εργασίες για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές ανάγκες του χώρου σας! Τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε στις προτιμήσεις των πελατών μας αυτά τα χρόνια είναι η άριστη ποιότητα των εργασιών μας, αλλά και οι πολύ καλές μας τιμές! Προτιμήστε μας και εκπλαγείτε θετικά από την προσφερόμενη εργασία και τις τιμές μας. Είμαστε η καλύτερη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαστε επαγγελματίες με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο της σκίασης και αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας, στους χώρους σας. Ασφάλεια, εγγύηση, αξιοπιστία, επαγγελματισμός, συνέπεια και άκρως προσιτές τιμές, συνιστούν τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Σεβόμαστε την επένδυσή σας και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στο αποτέλεσμα εργασιών που τη δικαιώνει!Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας και φθοράς στον χρόνο και μπορούμε να σας προτείνουμε εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις με προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΝΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η κατασκευή και η εγκατάσταση τέντας για τον χώρο σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και καθημερινά ανταποκρινόμαστε στο αίτημά σας με εξαιρετικής ποιότητας ιδέες και λύσεις. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και έχει πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Είμαστε οι ειδικοί στα συστήματα σκίασης και αναλαμβάνουμε επισκευή και τοποθέτηση σε τέντες απλές με βραχίονες, τέντες με Αντηρίδα, πέργκολες, κασετίνες, ρολοκουρτίνες. Οι προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κατασκευών μας είναι τέτοια ώστε να αντέχουν ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας και να παρέχουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΒΕΝΤΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΣΙΓΑΛΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία ασχολείται με την κατασκευή και την επισκευή τέντας καθώς και με σύγχρονα συστήματα σκίασης. Αναλαμβάνουμε την μελέτη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση τεντών. Η εμπειρία μας, η αξιοπιστία και οι τιμές μας αποτελούν εγγύηση για το χώρο του σπιτιού σας. Σε κάθε μας εργασία ανταποκρινόμαστε με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες των πελατών μας, προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΑΝΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής τέντας για τον χώρο σας και οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας και φθοράς στον χρόνο και μπορούμε να σας προτείνουμε εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις με προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας! Ζητήστε προσφορά δωρεάν για να προσφέρουμε και σε εσάς λειτουργικές, ανθεκτικές και εξατομικευμένες λύσεις, που συμφωνούν με τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαρίας Παπαντωνόπουλος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η πολύχρονη εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, αλλά και το μεράκι για τη δουλειά που κάνουμε μας έχουν βοηθήσει, έτσι ώστε να εντοπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας, και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, τόσο από άποψη τιμής όσο και ποιότητας προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο. Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας. Η πολύχρονη πείρα μας, σε συνδυασμό με τα τεντόπανα εισαγωγής μας, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα για σας, τόσο για το κατάστημα, όσο και για το σπίτι σας. Είμαστε η κατάλληλη λύση για μόνιμη και επαγγελματική επίλυση του προβλήματός σας, με αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας δίνει άμεσες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την τοποθέτηση τέντας στον χώρο σας με σκοπό να εκπληρώσει την κάθε σας επιθυμία και να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Η πείρα μας μας δίνει την δυνατότητας να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις αν αυτές παρουσιαστούν και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του! Φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας και να παρέχουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε λύσεις ανώτερης ποιότητας για την τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης στον χώρο σας. Από την πρώτη επίσκεψη αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες τόσο του χώρου όσο και των πελατών μας και παρέχουμε συμφέρουσες λύσεις με σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η ευγένεια του χαρακτήρα μας. Επιλέξτε μας γιατί λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και παρέχουμε ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Kociko Adelina - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας και μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο μου προσωπικό αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με τις τέντες του χώρου σας. Σεβόμαστε την επένδυσή σας και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στο αποτέλεσμα εργασιών που τη δικαιώνει!Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας και φθοράς στον χρόνο και μπορούμε να σας προτείνουμε εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις με προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η πολύχρονη εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, αλλά και το μεράκι για τη δουλειά που κάνουμε μας έχουν βοηθήσει, έτσι ώστε να εντοπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας, και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, τόσο από άποψη τιμής όσο και ποιότητας προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο. Σε κάθε μας εργασία ανταποκρινόμαστε με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες των πελατών μας, προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια! Η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε μας εργασία είναι κύριο χαρακτηριστικό μας, όπως και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της συνεργασίας μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΤΣΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντα παντός είδους, καλύπτοντας πλήρως τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα μετανιώσετε για την επιλογή σας! Η εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών μας θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα βρίσκεται κοντά σας για να προτείνει αλλά και να υλοποιήσει τις καλύτερες ιδέες. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε λειτουργικές και εξειδικευμένες λύσεις με εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται και με υλικά που διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Κερατσίνι - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες