4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Δημήτρης Λακατής - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το συνεργείο αυτοκινήτων μου αναλαμβάνει το σέρβις ή την επισκευή που χρειάζεται το όχημα σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για 25 χρόνια και έχω στη διάθεση μου ομάδα καταξιωμένων μηχανικών με άριστη τεχνογνωσία. Η πρόκληση για εμάς είναι να επισκευάζουμε αποτελεσματικά και εγγυημένα, κάθε δύσκολη επισκευή ή ζημιά. Για όποιο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, είμαστε στη διάθεσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κεφαλληνός - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κερατσίνι Αττική 187 57

Για περισσότερα από 35 χρόνια, το συνεργείο αυτοκινήτων Κεφαλληνός, ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε ανάγκη του οχήματος σας. Διαθέτοντας άρτιο εξοπλισμό, πολύχρονη πείρα αλλά και εξαιρετική τεχνολογική γνώση, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος που σας απασχολεί. Τα τμήματα μας είναι άρτια εξοπλισμένα προκειμένου να ανταπεξέλθουν με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε κάθε ζημιά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Αρχολέκας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η άριστη ποιότητα των ανταλλακτικών μας, η πολυετής εμπειρία μας αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διατηρούν υψηλά όλα αυτά τα χρόνια στις προτιμήσεις των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνιος Ματθαίου - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κερατσίνι Αττική 187 57

Διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων στο Κερατσίνι πάνω από 35 χρόνια. Η ομάδα μας, αποτελείται από απόλυτα εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όχημα σας. Σε κάθε περίπτωση, πραγματοποιούμε εξονυχιστικό έλεγχο, ώστε να εντοπίσουμε άμεσα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Κερατσίνι - 4 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων