15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Κερατσίνι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Κωνσταντίνος Τζιόλας - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω άμεσες και οριστικές λύσεις στην εγκατάσταση των οικιακών συσκευών σας. Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω είμαι σε θέση να φέρω τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη τιμής. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις εργασίες μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και το άριστο αποτέλεσμα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αναλάβω την εργασία σας ανεξαρτήτως συσκευής ή εταιρείας και να φέρω εις πέρας την εργασία σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας δίνει οριστικές λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε ομάδα πολύπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα τον κάθε μας πελάτη. Μεριμνούμε για την ικανοποίηση των πελατών μας και την λειτουργικότητα των συσκευών τους. Οποιοδήποτε μοντέλο διαθέτετε μπορούμε να το συνδέσουμε άμεσα και να του εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα που του χρειάζεται. Οι συσκευές σας και εσείς είστε η προτεραιότητά μας. Χειριζόμαστε την κάθε εργασία με συνέπεια και οργάνωση και περιμένουμε καθημερινά να σας ικανοποιήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΟΥΚΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Νικόλαος Δούκας και δραστηριοποιούμαι στις ηλεκτρολογικές εργασίες και αναλαμβάνω να δώσω λύση στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών με σκοπό να εξασφαλίσω για τους πελάτες μου εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συνδυάζω άριστο εξοπλισμό με τιμές προσιτές στην αγορά. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι τελευταίας τεχνολογίας. Η κάλυψη των αναγκών σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας αποτελεί αυτοσκοπό μου σε κάθε εργασία. Είμαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε εργασία άμεσα και υπεύθυνα και να σας παρέχω τέλειες λειτουργικά συσκευές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Αναστάσιος Τσεκούρας και δραστηριοποιούμαι στις ηλεκτρολογικές εργασίες και αναλαμβάνω να δώσω λύση στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Έχοντας πολυετή εμπειρία αναλαμβάνω για εσάς οποιαδήποτε επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας. Συνδυάζω άριστο εξοπλισμό με τιμές προσιτές στην αγορά. Στοχεύω σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να εξασφαλίσω απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα.Περιμένω καθημερινά να αντεπεξέλθω ακόμη και στις πιο δύσκολες φαινομενικά εργασίας με μοναδικό στόχος να σας ευχαριστήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΤΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω ποιοτικές λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών που χρειάζεστε για τους χώρους σας. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των μοντέλων συσκευών. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Η ευχαρίστησή τους είναι αυτοσκοπός μου και προσπαθώ συνεχώς να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου για τους ικανοποιώ. Είμαι έτοιμος να δώσω οριστικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Ιωάννης Κοντός και δίνω οριστικές λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών στον χώρο σας. Έχω άριστη τεχνική κατάρτιση και εμπειρία με αποτέλεσμα μπορώ να φέρνω εις πέρας, μικρής ή μεγάλης κλίμακας ηλεκτρολογικές εργασίες. Με διακρίνει η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μου αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μου. Διαθέτω εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που μου προσφέρει άκρως λειτουργικές συσκευές. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημά και να εξασφαλίσω λειτουργικές συσκευές με πολύ οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ ART - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρία μας, ΟΙΚΟ ART, αναλαμβάνει την εγκατάσταση των οικιακών συσκευών σας. Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση μας, σε θέματα νέων τεχνολογιών, μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών. Συμβαδίζουμε με τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και φέρνουμε εις πέρας, κάθε είδος ηλεκτρολογικής εργασίας. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και προσωπικό που εργάζεται με μεράκι και χαρά για να σας ικανοποιήσει. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρος τεχνικός και καθημερινά προτείνω εξειδικευμένες λύσεις για τη σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους σχετική εργασία. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και των επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Με χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια με τους πελάτες μου και λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια. Σκοπός μου είναι να αναπτύξω με τους πελάτες μου σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και να προσφέρω στις συσκευές του τέλεια λειτουργικότητα. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΖΕΠΠΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Ζέππος Πολυχρόνης και παρέχω ολοκληρωμένες προτάσεις σχετικά με τα προβλήματα που σας απασχολούν με την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Γνωρίζοντας πως πολλές φορές κάτι πολύ μικρό προσφέρει τόσα πολλά, βρίσκομαι στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσω άμεσα την ανάγκη σας. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μου αλλά και των συνεργατών μου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου. Μοναδικός μου στόχος είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΤΖΙΝΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Παναγιώτης Μπούρτζινος και είμαι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος με βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Φιλοσοφία μου είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εργασιών και η ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών του. Φροντίζω να ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζω για εσάς συσκευές άψογης λειτουργικότητας. Περιμένω καθημερινά να φέρω εις πέρας κάθε σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΤΣΟΥΡΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Απόστολος Βατσούρας και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία εντός της Αττικής, σε 24ωρη βάση.Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου. Στόχος μου είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μου και η πλήρης λειτουργικότητα των συσκευών που αναλαμβάνω. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω τις εργασίες σας και να χαρίσω στους πελάτες μου τα αποτελέσματα που επιθυμούν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΤΣΑΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της. Διαθέτουμε τεχνικούς άρτια εκπαιδευμένους που ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε δυσκολία άμεσα και αποτελεσματικά. Παρακολουθούν καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα τους και ενσωματώνουν νέες μεθόδους στις εργασίες που τους ανατίθενται. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα του χώρου του πελάτη και στον σεβασμό του χρόνου του. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση όποτε το επιθυμήσετε και να προσφέρουμε τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΛΤΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας είναι, η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η υπευθυνότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ασυναγώνιστες τιμές. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να συνδέσουμε τις συσκευές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Γιάννης Μουστάκη και ειδικεύομαι στην σύνδεση και τοποθέτηση οικιακών συσκευών άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία των συσκευών σας. Προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία εντός της Αττικής, σε 24ωρη βάση. Συνδυάζω άριστη τεχνογνωσία με εμπειρία και ευγένεια χαρακτήρα και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός μου είναι να βελτιώνω συνεχώς τις υπηρεσίες μου για να παρέχω στους πελάτες μας τα αποτελέσματα που επιθυμούν. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓIOΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μου με αντικείμενο τις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις έχει εμπειρία στο χώρο και αναλαμβάνει την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και αποτελεσματικά. Τα στοιχεία που με ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους επαγγελματίες του χώρου είναι η συνέπεια, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η παροχή μακροχρόνιων λύσεων.Οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη. Στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών σας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί σας. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να σας παρέχω υψηλής λειτουργικότητας αποτελέσματα με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Κερατσίνι