20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Θοδωρής Μαντής - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η Κλιμαθερμική αναλαμβάνει εργασίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης και των εγκαταστάσεων επί σειρά ετών. Μας χαρακτηρίζουν η συνέπεια και η υπευθυνότητα ως προς τους χρόνους παράδοσης. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και δεχόμαστε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα της αγοράς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Μπαλαφούτη - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία Κ. Μπαλαφούτης Μπάλκερ, αναλαμβάνει επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών. Διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να παρέχουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Μας χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός και η συνέπεια καθώς και η ευγένεια προς τον πελάτη. Προσέχουμε τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε να είναι ποιοτικά. Στόχος μας είναι να το αποτέλεσμα της εργασίας μας να κρατήσει για χρόνια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Η. Μπάρλας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Μπάρλας Δημήτρης και δίνω συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα άμεσα και αποτελεσματικά. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την δουλειά μου είναι η οργάνωση, η συνέπεια και ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη. Είμαι έτοιμος να να δώσω λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΙΜΑΘΕΡΜΙΚΗ - ΜΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και έμπειρο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Χαρακτηρίζομαι από υψηλή ποιότητα εργασιών και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Χρήστος Ρήγος και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμείτε. Αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα και με την χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού το επιδιορθώνω. Διαθέτω ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικά στον χρόνο. Επιλέξτε με και θα έχετε άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Χρήστος Μαυρομάτης και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Διαθέτω τεχνογνωσία και εξοπλισμό και μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες όλων των μοντέλων κλιματιστικών. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στοχεύω σε επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαι η λύση που ψάχνετε στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΑΣΙΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα. Χρησιμοποιώ υλικά εγγυημένης ποιότητας και μακροχρόνιας αντοχής. Συνδυάζω συνέπεια με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Οι υπηρεσίες που παρέχω είναι υψηλών προδιαγραφών και στις χαμηλότερες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γ. Κατσογιάννης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κατσογιάννης και δίνω λύσεις άμεσα και γρήγορα για την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο με αποτέλεσμα να έχω λύσεις για όλα τα μοντέλα κλιματιστικών.Διακρίνομαι από την όρεξη και την αγάπη μου για το επάγγελμά μου και συνδυάζω τις καλύτερες τιμές της αγοράς με αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Θεοφάνης Μουντζούρης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου καθημερινά, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και φροντίζω καθημερινά να παρακολουθώ τις εξελίξεις πάνω στον τομέα για να μπορώ να αναλάβω όλα τα μοντέλα με ευκολία. Στοχεύω στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Δίνω σημασία στην χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας που θα μου προσφέρουν αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπυρίδων Κοϊκάς - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Κόϊκάς Σπυρίδων και είμαι εδώ να δώσω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας καθημερινά και οικονομικά. Αξιολογώ σύντομα το πρόβλημα και δίνω λύσεις άμεσες και λειτουργικές. Διαθέτω κατάλληλο εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας. Έχω όρεξη και μεράκι γι'αυτό που κάνω. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευτείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Στέλιος Καραγιαννόπουλος και δίνω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου όποτε και όταν εσείς το επιθυμείτε. Η μακροχρόνια πείρα μου μου έδωσε την ικανότητα να αξιολογώ άμεσα το πρόβλημα και να προτείνω λύσεις συμφέρουσες για τον πελάτη. Στέκομαι κοντά σας για να ανταποκριθώ στα αιτήματά σας όσο φαινομενικά δύσκολα κι αν φαίνονται άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRO FREDO - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών, καθώς και έμπειρους συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε εργασία άμεσα. Χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας υλικά και σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη και τον χρόνο του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΧΡ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν τέλεια αποτελέσματα. Βρισκόμαστε δίπλα σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες σας τις ανάγκες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με επαγγελματικό αποτέλεσμα, στον χώρο σας.Οτιδήποτε αναλάβουμε ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική και την ασφαλή λειτουργία του. Στόχος μας είναι η άμεση και η πιο ποιοτική εξυπηρέτησή σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Περιμένω ανά πάσα ώρα να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Σπύρογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο του κλιματισμού και κατέχω πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών. Με χαρακτηρίζουν η ευγένεια προς τους πελάτες αλλά και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Εξυπηρετώ άμεσα και υπεύθυνα τους πελάτες μου και παραδίδω αποτελέσματα που θα κρατήσουν για καιρό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KING AIR - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και παρέχουν λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μας είναι προσιτές στον πελάτη και οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COOL GENERATION - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.Δίνουμε ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές ασυναγώνιστες. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO TECHNICA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η ομάδα μας με τους έμπειρους και ενημερωμένους συνεργάτες της, έχει την δυνατότητα να δώσει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Προτείνουμε άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με γνώμονα όμως τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΡΔΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Κορδάκης Ευάγγελος και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που χρησιμοποιώ, ικανοποιώ απόλυτα τους πελάτες. Είμαι στην διάθεσή σας να αναλάβω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Στέφανος Σπύρογλου και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο του κλιματισμού πολλά χρόνια και μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε εργασία γρήγορα και αποτελεσματικά. Με χαρακτηρίζουν η ευγένεια, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και ο επαγγελματισμός. Είμαι στη διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Κερατσίνι - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…