15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Αλέξανδρος Τζιόλας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Αλέξανδρος Τζιόλας και προτείνει άμεσες λύσεις για τις ανακατασκευές πατωμάτων και δαπέδων, για τον χώρο της αρεσκείας σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από ποιότητα και ευθύνη. Εξυπηρετώ πελάτες στο Κερατσίνι αλλά και τις γύρω περιοχές. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιώ και τα υλικά εγγυημένης ποιότητας. Το αποτέλεσμα θα είναι στον χρόνο και την ποιότητα που έχει συμφωνηθεί. Είμαι στη διάθεση σας, έτοιμος να δώσω μία προσφορά για τον χώρο σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Μπαλαφούτη - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία Κ.Μπαλαφούτης Μπάλκερ αναλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής δαπέδου και ανακαίνισης πατώματος με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ανακαίνισης από το 1995 και διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Με πρωτότυπες ιδέες για τη σωστή επιλογή των κατάλληλων υλικών και των σχεδιαστικών προτάσεων, θα σας δώσουμε αποτελεσματικές και εγγυημένες λύσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο που ζείτε και εργάζεστε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΩΤΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Κωνσταντίνος Τζιώτης και παρέχω λειτουργικές λύσεις στις εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδά σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και οριστικές λύσεις σε παντός είδους εργασίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Ευάγγελος Χάλαρης και προτείνω εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα των πατωμάτων και των δαπέδων στους χώρους σας και στοχεύω σε ευχαριστημένους πελάτες. Με την ομάδα μου είμαστε συνεχώς έτοιμοι να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παράδοση των πατωμάτων των ονείρων σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο μας και εξελισσόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

XFLOOR Χρυσοβιτσιώτης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας είναι η άμεσα λύση στις υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δραστηριοποιείται στο χώρο για πολλά έτη και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών όπως και από τεχνικά συνεργεία που έχουν εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς ειδίκευσής τους. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Εσείς, εκφράζετε τις επιθυμίες σας και εμείς τις εκπληρώνουμε με ταχύτητα στην παράδοση, με ποιότητα στην εργασία και στα υλικά και, σε χαμηλές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alfaconstructions ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με το εξειδικευμένο συνεργείο της παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας με εντυπωσιακής ποιότητας και αισθητικής αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHA FLOORING ΑΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας διαθέτει το κατάλληλο εξοπλισμό για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών της στις εργασίες για την επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Σ. Κατής - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Χρήστος Κατής και παρέχω άμεσες και οικονομικές προτάσεις για παντός είδους εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΕΝΤΡΟ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες κατασκευής και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρει λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ε. Παπαμιχαήλ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Νικόλαος Παπαμιχαήλ, έμπειρος ξυλουργός με ειδίκευση στις εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδα του χώρου σας. Οι συνεργάτες μου κι εγώ διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΓΑΤΖΗ ΑΦΟΙ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία ΚΑΡΓΑΤΖΗ ΑΦΟΙ, η οποία εξειδικεύεται στις εργασίες τοποθέτησης και επισκευής πατώματος και δαπέδου, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο αίτημά σας με εγγυημένες λύσεις. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΛΟΠΟΛΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τις εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδά σας άμεσα και οικονομικά. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Armonia Floors - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση εργασιών που αφορούν την τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας. Η ομάδα μας προτείνει δημιουργικές και ποιοτικές λύσεις για εσάς. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WOODER - A ΚΑΙ K ΔΕΡΒΟΣ ΟΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και δαπέδων που χρειάζεστε για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Κερατσίνι - 15 επαγγελματίες