5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μόνωση ταράτσας Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην μόνωση ταράτσας


Αλέξανδρος Τζιόλας - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω μονώσεις ταράτσας σε σπίτια αλλά και καταστήματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από ποιότητα και ευθύνη. Εξυπηρετώ πελάτες στο Κερατσίνι αλλά και τις γύρω περιοχές. Το αποτέλεσμα θα είναι στον χρόνο και την ποιότητα που έχει συμφωνηθεί. Είμαι στη διάθεση σας έτοιμος να δώσω μία προσφορά για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Ρίζος - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η Τεχνική εταιρεία Ρίζος Σωτήρης & Υιός, δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, ανακαινίσεων και επισκευών για πάνω από 10 έτη, με γνώμονα την εμπειρία, τις πρωτοποριακές ιδέες, τη συνέπεια και την ποιότητα. Με υπευθυνότητα κι επαγγελματισμό καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Πιο συγκεκριμένα είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε μονωτική εργασία του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Χάλαρης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρία μας, Μονώσεις- Χάλαρης, παρέχει ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες στον χώρο των μονώσεων. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και τα πλέον εξελιγμένα υλικά μόνωσης και διαθέτοντας ένα άριστα καταρτισμένο συνεργείο και πλήρη στόλο οχημάτων, εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή για κάθε μονωτική εργασία που θα μας αναθέσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας κι αμέσως θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας, θα σας κάνουμε τις καλύτερες προτάσεις, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Μπαλαφούτη - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία Κ. Μπαλαφούτης Μπάλκερ, αναλαμβάνει τη μόνωση για τους χώρους του κτιρίου σας, που εσείς επιθυμείτε. Διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν και να παρέχουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά άριστης ποιότητας, ώστε τα έργα μας να κρατήσουν για καιρό και να μην χρειαστεί να σας απασχολήσει ξανά το ίδιο πρόβλημα. Ο ιδανικός χώρος είναι προσωπική υπόθεση, γι' αυτό και εμείς αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε το χώρο όπως τον έχετε φανταστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άγγελος Λούπης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο, Λούπης, αναλαμβάνει εργασίες μόνωσης ταράτσας του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των οικοδομικών εργασιών τα τελευταία 35 χρόνια. Στόχος μας σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η λειτουργικότητα του χώρου που δημιουργούμε, η πρωτοτυπία αλλά και η υψηλής αισθητικής διακόσμηση. Βρισκόμαστε κοντά σας σε κάθε στάδιο του έργου για να σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μόνωση Ταράτσας Κερατσίνι - 5 επαγγελματίες στις μονώσεις