3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development Κερατσίνι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΥΡΙΔΗΣ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κερατσίνι Αττική 187 57

Με την έμπειρη ομάδα μου προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο αλλά και ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών που ενδεικτικά περιλαμβάνουν διαφημίσεις Google Adwords, υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας και ξενοδοχειακών κρατήσεων. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CRESCENDO NET - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε εγγυημένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Με τα χρόνια έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Λειτουργούμε με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε. Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν άψογη συνεργασία και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΕΛΑΙΔΙΤΗ Α ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ ΟΕ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αποτελεί εγγύηση στην ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για κινητά. Ξεκινήσαμε πριν αρκετά χρόνια από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο των διαδικτυακών τεχνολογιών και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη σωστή προβολή της παρουσίας σας στον κυβερνοχώρο. Παρά το μικρό διάστημα δραστηριοτήτων, η εταιρία έχει υλοποιήσει αρκετά έργα για λογαριασμό εθνικών και πολυεθνικών πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η επιμονή μας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ