17 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στις μετακομίσεις σας και αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε, εντός του νομού Αττικής, άμεσα και με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στα πράγματά σας. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά, σε όποια υπηρεσία σχετίζεται με την μετακόμισή σας. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΒΟΤΣΑΡΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαστε η λύση που ψάχνετε για τις διεθνείς μεταφορές σας ανά πάσα στιγμή, όποτε μας χρειαστείτε, προσφέροντας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα, ενώ συνεργαζόμαστε με παγκόσμιες εταιρείες του κλάδου, για ολοκληρωμένη διεθνή μεταφορά. Έχουμε αναπτύξει ποιοτικές λύσεις για μεταφορά και αποθήκευση προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ανάγκη σας. Εγγυόμαστε γρήγορη και ποιοτική συσκευασία, ώστε να πετύχουμε απόλυτα ασφαλή μεταφορά. Προτιμήστε μας για μεταφορές ανώτερης ποιότητας, εντός χρονοδιαγράμματος, ανάλογες των προτιμήσεων και των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΚΛΗΒΑΣ TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η μεταφορική προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική σας μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι το φθηνό είναι και ποιοτικό! Βέβαια, γνωρίζοντας ότι κανείς δεν είναι τέλειος αλλά ότι πρέπει πάντα να τείνει προς την τελειότητα δεν εφησυχάζουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε.Η λογική αυτή μας καθιέρωσε ως την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Επιλέξτε μας, γιατί φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στις μετακομίσεις και μεταφορές εντός του νομού Αττικής. Είμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε.Οι συνεχείς προσπάθειες μας για βελτίωση των παροχών μας σε όλους τους τομείς, καθώς και οι άριστες συνεργασίες μας με εταιρίες και ιδιώτες, επισφραγίζουνε το καλό όνομα της μεταφορικής εταιρείας μας στην αγορά. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NIREAS TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για τη διεθνή μεταφορά των αντικειμένων σας. Με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, βρισκόμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις περισσότερες ανησυχίες και να προσφέρω προτάσεις για την αντιμετώπιση τους. Κάποια από τα στοιχεία που περιγράφουν τις εργασίες μας είναι η ευγένεια και η προσεκτική μετακίνηση των αντικειμένων σας. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία και δίνουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Το εργατικο δυναμικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και μόνιμο ώστε να χειρίζεται τα υπάρχοντά σας με άριστη προσοχή.Εξυπηρετούμε, έξυπνα και γρήγορα, προσπαθώντας να καλύψουμε, πλήρως, τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΛΟΗΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμισή σας εντός του νομού Αττικής.Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημά σας, για άμεση και ασφαλή λύση στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε, κατά την διάρκεια της μετακόμισης.Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας στα τόσα χρόνια εμπειρίας είναι, η πολύ προσεκτική εργασία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών.Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις μετακομίσεις από και προς Αττική, καθημερινά και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και μπορούμε να εγγυηθώ την ασφάλεια στην μεταφορά των αντικειμένων σας. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες και στις προτιμήσεις του. Οι τιμές των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ιδιαίτερα χαμηλές σε σχέση με την ποιότητά τους!Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών όπως σας αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASK TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις για την μετακόμιση σας, αναλαμβάνοντας όποια εργασία της αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, εντός του νομού Αττικής. Βρισκόμαστε στον χώρο των μετακομίσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα και γνωρίζουμε τις απαιτήσεις, αλλά και τις ανησυχίες του πελάτη μας. Η επιθυμία να φτάσουν τα αντικείμενα σας, με ασφάλεια, στο νέο προορισμό είναι για εμάς εντολή. Εργαζόμαστε με συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και απόλυτο σεβασμό προς τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος και να μας εμπιστευθεί ξανά στο μέλλον. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EASTERN TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EASY CARGO - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μεταφορών προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις, τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές! Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε ταχύτατα και αποτελεσματικά. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας.Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, στοιχεία που μας καθιστούν την καλύτερη λύση, για την διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GOLDAIR CARGO AE - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η μεταφορική εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΛΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρηση μας προτείνει άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στις διεθνείς μεταφορές σας, με επαγγελματισμό και συνέπεια στα προσυμφωνημένα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, σε τιμές που να είναι προσιτές στις δυνατότητές του και πάνω απ' όλα με σεβασμό στα πράγματα και στο πρόσωπό του.Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μπράτης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών και αναλαμβάνω μετακομίσεις, εντός νομού Αττικής. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο και έχοντας στη διάθεση μου έμπειρο προσωπικό από καταξιωμένους επαγγελματίες, μπορώ να ολοκληρώσω οποιαδήποτε εργασία μου αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών, το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και η κατοχή του κατάλληλου εξοπλισμού, εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την ολοκλήρωση της μετακόμισης, μεταφοράς σας με αξιοπιστία και ασφάλεια. Θα αναλάβουμε να φτάσουν τα αντικείμενα σας ασφαλή στο νέο σας προορισμό, αποφεύγοντας χτυπήματα και ραγίσματα. Εμπιστευθείτε μας για την εργασία σας και εμείς θα σας επιβραβεύσουμε με την ποιότητα αυτής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μου, Φιλίππου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μετακομίσεις σας εντός του νομού Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών όπως σας αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΙΑΝΟΞ - ΣΒΩΛΟΣ ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές που χρειάζεστε, άμεσα και με αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Με ενσυναίσθηση στην επιθυμία σας για ασφάλεια, ταχύτητα, σεβασμό και ομαλή μεταφορά χωρίς προβλήματα και κατανοώντας τη δύσκολη οικονομικά εποχή, έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας ώστε το οικονομικό θέμα να μην σας προβληματίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η μεταφορική μου, αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά.Η προτίμηση που μας δείχνετε μας ωθεί να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε επαρκώς στις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας για ασφαλή και επαγγελματική μεταφορά, που ξεπερνάει τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και επωφεληθείτε από την ποιοτική προσφερόμενη υπηρεσία, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε επαγγελματικές μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής. Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα μου αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις των αντικειμένων σας, ενώ παράλληλα εγγυόμαστε ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ