14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Marketing Κερατσίνι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΑΛΦΑΤΕΛ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΕ - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό της προσφέρει υπηρεσίες marketing για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους κλάδους πολυεθνικών εταιρειών και έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 350 διαφορετικά projects, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να υλοποιήσουμε προγράμματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που δείχνουμε σε κάθε εργασία μας έχουν ξεχωρίσει στα μάτια των πελατών μας. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Δρακωτός - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Δημήτριος Δρακωτός και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου ειδικευόμαστε στις υπηρεσίες marketing με εντυπωσιακά αποτελέσματα .Έχοντας εργαστεί σε δεκάδες έργα και δοκιμαστεί κάτω από αρκετά πιεστικές και απαιτητικές συνθήκες, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την παράδοση του έργου σας στο χρόνο του, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές. Συνδυάζουμε πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για εσάς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες τους. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INFOEXPERT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες marketing με τα επιθυμητά για τον πελάτη αποτελέσματα. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητα, o καινοτόμος τρόπος σκέψης, η πείρα και η κοινή λογική είναι τα όπλα μας, τα οποία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι ώστε να διατηρούμε την διαχρονική σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Γιαυτό το λόγο, παρέχουμε στους πελάτες μας μόνο ολοκληρωμένες και άρτιες υπηρεσίες καθώς και συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη για την επίτευξη των δικών τους στόχων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Citrine Marketing - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Διαθέτουμε υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στον χώρο του marketing και της προώθησης επιχειρήσεων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των νέων τεχνολογιών και του Internet Marketing. Προσφέρουμε λύσεις για το Brand Design και τη δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας. Η εξατομίκευση αναγκών, η υψηλή ποιότητα εργασίας και η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, έχει συντελέσει στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού ικανοποιημένων πελατών. Μοναδικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η ενίσχυση των εσόδων της εταιρείας μας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κέντρο Διαφήμισης - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες marketing και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Οι καμπάνιες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας. Ο σχεδιασμός τους γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι καμπάνιες μας ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα τους στηρίζονται στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

stonebug media - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της δίνει αξιόπιστες υπηρεσίες marketing άμεσα και υπεύθυνα. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητα, o καινοτόμος τρόπος σκέψης, η πείρα και η κοινή λογική είναι τα όπλα μας, τα οποία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι ώστε να διατηρούμε την διαχρονική σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Γιαυτό το λόγο, παρέχουμε στους πελάτες μας μόνο ολοκληρωμένες και άρτιες υπηρεσίες καθώς και συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη για την επίτευξη των δικών τους στόχων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DATAWAY ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των υπηρεσιών marekting με μεγάλη επιτυχία πολλά χρόνια. Κύριος σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, που θέλουν να προσδιορίσουν και να αποσαφηνίσουν τις αξίες τους, να στοχεύσουν και να απευθυνθούν στο κατάλληλο κοινό. Μαζί, θα οραματιστούμε και θα σχεδιάσουμε μια στρατηγική με τη λογική της ουσιαστικής και αληθινής επικοινωνίας ώστε να επικοινωνηθούν τα σωστά μηνύματα στου κατάλληλους ανθρώπους, προσφέροντάς τους λύσεις. Μην το σκέφτεστε συνεργαστείτε μαζί μας για να φτάσει το μήνυμα της επιχείρησής σας εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες σας και να εξασφαλίσουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INSPOT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας καθημερινά παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες marketing για εταιρείες και ιδιώτες. Η ομάδα μας, περιλαμβάνει εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, με σκοπό την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Μαζί μας, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα μία λειτουργική ιστοσελίδα και ισχυρή παρουσία στα social media, αυξάνοντας επιτυχώς τον τζίρο της επιχείρησης σας. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Βρισκόμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WEB SITE FOR YOU - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Οι υπηρεσίες marketing αποτελούν τον τομέα ειδίκευσής μας και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών των πελατών μας. Οι καμπάνιες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας. Ο σχεδιασμός τους γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι καμπάνιες μας ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα τους στηρίζονται στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και στοχεύουμε σε ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μας. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Webleaders ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing και εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της είναι η επιτυχημένη πορεία των εταιρειών που αναλαμβάνει. Η εταιρεία μας είναι μία σύγχρονη εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή προϊόντων στην αιχμή της τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υποστήριξης στις επιχειρήσεις. Με τεχνογνωσία, συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες της, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης για κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους και δραστηριότητας. Η εταιρεία μας μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για έναν απλό χρήστη, είτε για μεγάλες εταιρείες με επιτυχία και άμεση εξυπηρέτηση. Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Δουλφής - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Σήμερα, η εταιρεία, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο του μάρκετινγκ έχοντας διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς. Η παροχή των υπηρεσιών μας γίνεται με υπευθυνότητα και εγγυημένη αποτελεσματικότητα. Θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες και επαγγελματικές λύσεις, αντάξιες των προσδοκιών σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή λύσεων ανώτερης ποιότητας. Θα χαρούμε να μας εμπιστευτείτε για και να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PC GREEN - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες marketing και να ενισχύσουμε την φήμη και το κέρδος της εταιρείας σας. Μαζί με τους εξειδικευμένους μας συνεργάτες, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Αυτό που μας χαρακτηρίζει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι, αρχικά η αγάπη για την εργασία που κάνουμε, η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, έτσι ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του και η συνέπεια, σχετικά με την παράδοση του έργου. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και αυτή η επιλογή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τζουβίστας - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για τις υπηρεσίες marketing που επιθυμείτε για την εταιρεία σας και εγγυώμαι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες , που είναι έτοιμοι να δώσουν την λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Στόχος μας η απόλυτη κάλυψη των εταιρικών σας αναγκών και η ανάδειξη της εταιρείας σας, μέσα από την δημιουργία λειτουργικής καμπάνιας ανώτερης ποιότητας. Τα έργα μας παραδίδονται εντός χρονοδιαγράμματος και θέτουμε στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή των πελατών μας για ολοκληρωμένες λύσεις. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LOOK 4BUSINESS - Marketing

Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε λύσεις στις υπηρεσίες marketing και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε την καμπάνια σας και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ