3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Λογιστής Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά γραφεία


Μαρία Μεγασθένη - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, για ιδιώτες και επαγγελματίες. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της λογιστικής για πολλά χρόνια, γνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μου. Εξυπηρετώ άμεσα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Δίνω μεγάλη έμφαση στη συνέπεια απέναντι στον πελάτη και εκτιμώ βαθιά την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αναθέτοντας μου τις φορολογικές και λογιστικές του εκκρεμότητες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ιωσηφίδης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες. Με την πολυετή εμπειρία μου θα βρίσκομαι δίπλα σας σε κάθε βήμα ολοκλήρωσης των εκκρεμοτήτων σας, προσφέροντας συμβουλές και γνώσεις για την κάλυψη των αναγκών σας. Γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι πελάτες μου, γι' αυτό προσφέρω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και φροντίζω να με εμπιστευτούν ξανά στο μέλλον.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Φλώρος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το λογιστικό γραφείο μου, προσφέρει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Με πολύχρονη παρουσία στον χώρο, αναλαμβάνει ένα εύρος εργασιών όπως συμπληρώσεις φορολογικών δηλώσεων, δηλώσεις εισοδήματος και υποβολής φακέλων συνταξιοδότησης. Στόχος μας η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας αλλά και των αναγκών τους. Μας χαρακτηρίζουν η συνέπεια και ο σεβασμός απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Λογιστής Κερατσίνι - 3 επαγγελματίες Λογιστές