4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξυλουργός Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους ξυλουργούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ξυλουργούς


Σωτήρης Ρίζος - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η Τεχνική εταιρεία Ρίζος Σωτήρης & Υιός, δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, ανακαινίσεων και επισκευών -ιδιωτικών, εμπορικών και επαγγελματικών χώρων- για πάνω από 10 έτη, με γνώμονα την εμπειρία, τις πρωτοποριακές ιδέες, τη συνέπεια και την ποιότητα. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας, προσφέροντας ξυλουργικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας και παρέχοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Μενεγάτος - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Σπύρος Μενεγάτος και είμαι ξυλουργός. Η εμπειρία μου στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών μετρά για πάνω από 20 χρόνια. Έχοντας ολοκληρώσει πληθώρα εργασιών, έχω την ικανότητα να καταλαβαίνω τις ανάγκες των πελατών μου και να προτείνω τις ιδανικότερες επιλογές. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μου είναι η αξιοπιστία σε σχέση με την εκτέλεση της εργασίας, η άριστη ποιότητα τόσο από άποψη υλικών, όσο και τεχνοτροπίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΔΗΣ - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ξύλινων δημιουργιών για αρκετά χρόνια γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες της δουλειάς. Κάνω χρήση μόνο ποιοτικών υλικών, με αποτέλεσμα τα έργα μου να αντέχουν στο χρόνο και τη χρήση. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια απέναντι στον πελάτη και το σεβασμό προς τις απαιτήσεις του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικήτας Ρουμελιώτης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Νικήτας Ρουμελιώτης κι εξιδεικεύομαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών. Η πολυετής εμπειρία μου στο χώρο μου δίνει την ικανότητα να φέρνω κάθε είδους εργασία εις πέρας, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν μου τις επιθυμίες του πελάτη, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πολύχρονη συνεργασία μου με πεπειραμένους τεχνίτες, διακοσμητές κι αρχιτέκτονες, η άριστη επιλογή υλικών κι οι πρωτοποριακές μας ιδέες αποτελούν τους λόγους για την υψηλή προτίμηση από τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ξυλουργός Κερατσίνι - 4 επαγγελματίες ξυλουργοί