15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κλειδαράδες & Κλειδαράς Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από τους επαγγελματίες Κλειδαράδες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι


Ακης Καρακουλακίδης - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - Ακης Καρακουλακίδης#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω εργασίες αντικατάστασης κλειδαριάς και παραγωγής κλειδιών. Οι υπηρεσίες μου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, από επισκευή ηλεκτρονικών κλειδαριών μέχρι άνοιγμα θυρών και αυτοκινήτων. Είμαι κλειδαράς για πάνω από μία 10ετία και εργάζομαι με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μου. Προτεραιότητα μου είναι η εξυπηρέτηση σας, παρέχοντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Φροντίζω να εξοπλίζομια με τον ατάλληλο εξοπλισμό για να μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Φροντίζω να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Πασχάλης Λακιώτης και δίνω εγγυημένες λύσεις στην τοποθέτηση κλειδαριών και την παραγωγή κλειδιών ασφαλείας με σκοπό την άμεση ικανοποίηση των πελατών μας. Με τους συναδέλφους μου είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να δώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η ευγένεια, η υπευθυνότητα και ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Φροντίζουμε διασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CITYKEY - ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - CITYKEY - ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας βρίσκεται χρόνο στον χώρο και παρέχει άμεσες λύσεις στην τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας και κατασκευή αντίστοιχου κλειδιού για τις πόρτες του χώρου σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αντικαθιστούμε άμεσα όλες τις παλιές κλειδαριές με νέες υψίστης ασφαλείας. Ανοίγουμε όλων των ειδών τις πόρτες αλλά και τα αυτοκίνητα και επισκευάζουμε κλειδαριές θυρών και αυτοκινήτων. Διαθέτοντας αυτόματα μηχανήματα κοπής κλειδιών και χρησιμοποιώντας original κλειδιά, φροντίζουμε η αντιγραφή των κλειδιών σας να είναι πάντα σωστή. Προσφέρουμε άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση και εγγυόμαστε ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι επαγγελματίας κλειδαράς και παρέχω υπηρεσίες τοποθέτησης κλειδαριών και κατασκευής κλειδιών άμεσα και οικονομικά. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους, αναλαμβάνουμε παντός τύπου άνοιγμα κλειδαριών από πόρτες σπιτιών, αυτοκινήτων έως και κλειδαριών ασφαλείας παντός τύπου. Προσφέρουμε 24ωρη άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Με την 24ωρη λειτουργία μας, σας διαβεβαιώνουμε πως ήμαστε δίπλα σας, να επισκευάσουμε το πρόβλημα σας, μόλις εσείς μας το ζητήσετε. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά. Η δική σας εξυπηρέτηση, είναι η δική μας προτεραιότητα! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Η παραγωγή κλειδιών ασφαλείας και η τοποθέτηση των κατάλληλων κλειδαριών για τον χώρο σας είναι ο τομέας ειδίκευσή της επιχείρησή μου και καθημερινά δίνουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε χρόνια στον χώρο και οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν την εγγύηση της εργασίας μας. Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες του πελάτη είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και γι΄αυτά τα στοιχεία μας προτιμούν οι πελάτες μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστησή τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ι. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - Ι. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Τα κλειδιά και οι κλειδαριές είναι ο τομέας ειδίκευσή μας και μπορούμε να αναλάβουμε την κάθε εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Διακρινόμαστε από αμεσότητα, οργάνωση, επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εχεμύθεια, ενώ αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας αναθέστε, ανεξαρτήτως δυσκολίας. Αναλαμβάνουμε αλλαγές κλειδιών και κλειδαριών ασφαλείας, κλειδιά immobilizer, κλειδιά σε πόρτες ασφαλείας, κλειδιά αυτοκινήτων και κλειδαριές omega. Εξυπηρετούμε, άμεσα, όλο το 24ωρο και σε έκτακτες ανάγκες. Προτιμήστε μας για ολοκληρωμένες και επαγγελματικές εργασίες, ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριών και παραγωγής κλειδιών ασφαλείας. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον χώρο της κλειθροποιίας και κατέχω μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους άνοιγμα. Σε όλες τις δουλειές που αναλαμβάνω, με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Στόχος μου είναι να προσφέρω στον πελάτη την ασφάλεια που αναζητά σε γρήγορους χρόνους και χαμηλά κόστη. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεση σας να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω υπηρεσίες ψηλής ποιότητας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί σας. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΣΤΕΦ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι η πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση και την επισκευή κλειδιών και κλειδαριών στον χώρο σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτω την εμπειρία και την γνώση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πελατών μου άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σε εμένα θα βρείτε ειδικές κλειδαριές υπερασφάλειας (9-6 σημείων), κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος, σούστες θυρών, Master για κλειδαριές ξενοδοχείων. Η ομάδα μου αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις, που σας ταιριάζουν. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΥΝΤΙΝΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΧΟΥΝΤΙΝΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις στην τοποθέτηση των κλειδαριών και την κατασκευή κλειδιών με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής, εγκεκριμένων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που εντάσσονται ομαλά σε κάθε περιβάλλον και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια. Επιπλέον, το αξιόπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και τις φιλικές - ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελούν τους βασικούς άξονες της ποιοτικής, συνεχώς αναβαθμιζόμενης, εξυπηρέτησης των πελατών μας. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Πασχάλης Λακιώτης και παρέχω ποιοτικά αποτελέσματα στο πρόβλημα της τοποθέτησης κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογου κλειδιού. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους, αναλαμβάνουμε παντός τύπου άνοιγμα κλειδαριών από πόρτες σπιτιών, αυτοκινήτων έως και κλειδαριών ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από εχεμύθεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τον χώρο του. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας με την παράδοση υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους και η πλήρης ευχαρίστησή τους. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KASIMATIS DOORS - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - KASIMATIS DOORS#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μου εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση κλειδιών και κλειδαριών στον χώρο σας και εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια! Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας εξασφαλίσουμε την ασφάλεια που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μου είναι στην διάθεσή σας με το έμπειρο προσωπικό της να φέρει εις πέρας εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση κλειδαριών στον χώρο σας και την κατασκευή κλειδιών ασφαλείας. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με νέου απαραβίαστου τύπου σε θωρακισμένες πόρτες, επισκευές κλειδαριών παλαιού τύπου καθώς και άνοιγμα αυτών, την αντικατάσταση σε σούστες - κυπριά θυρών, καθώς επίσης την πιστή αντιγραφή κλειδιών (απλά και με immobilizer) και τηλεκοντρόλ. Τέλος, τοποθετούμε θωρακισμένες πόρτες, συστήματα συναγερμού και ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου εισόδου. Λειτουργούμε πάντα άμεσα και εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με τιμές ανταγωνιστικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΣ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο κλειδαράς που αναζητάτε για αξιόπιστα και υπεύθυνα αποτελέσματα που προσφέρουν ασφάλεια στον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Στόχος μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου.Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΡΓ. ΤΣΙΤΣΙΝΑΚΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΡΓ. ΤΣΙΤΣΙΝΑΚΗΣ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στην τοποθέτηση κλειδαριών και την επισκευή κλειδιών με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα που προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας στον χώρο σας. Χαρακτηριζόμαστε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε αξιόπιστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας ανατεθεί, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και καλύπτουμε τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες με τον ίδιο επαγγελματισμό! Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται η ικανοποίησή των πελατών μας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις από τις ποιοτικές εργασίες μας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Κερατσίνι - ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ#} Κερατσίνι Αττική 187 57

Η ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ, Μέλος της Ομοσπονδίας Κλειθροποιών Ευρώπης (ELF) & Μέλος αναγνωρισμένων κλειθροποιών Αττικής (ΣΑΕΚ), κατασκευάζει & επισκευάζει Κλειδιά και Κλειδαριές όλων των τύπων, οικιών, αυτοκινήτων & immobilizer system παραδίδοντας άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Η επιχείρησή μας συνεχώς εξελίσσεται και παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα για να προσφέρω ασφάλεια στους πελάτες της. Αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κλειδαράς - Κλειδαράδες Κερατσίνι - 15 top επαγγελματίες