15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Κερατσίνι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Σωτήρης Ρίζος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η τεχνική εταιρεία Ρίζος Σωτήρης & Υιός, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα καθαρισμού του τζακιού σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και με εξοπλισμό που εγγυάται την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών σας. Τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμούν οι πελάτες μας είναι ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός που δείχνουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με σκοπό την ευχαρίστησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXTRA TOP - ΑΝΔΡΕΟΥ Ν. - ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛ. Ο.Ε. - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία EXTRA TOP - ΑΝΔΡΕΟΥ Ν - ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛ ΟΕ διαθέτει 26 χρόνια δραστηριότητας στον τομέα του καθαρισμού των τζακιών σας με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό της. Η εμπειρία των τεχνικών της εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτησή σας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος υπηρεσιών και με την διασφάλιση ότι τα αποτελέσματα έπειτα από το πέρας των εργασιών θα είναι εντυπωσιακά. Η ζεστασιά και η ασφάλεια του χώρου σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και γι' αυτό διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά που την εξασφαλίζουν. Είμαστε καθημερινά έτοιμοι να σας παρέχουμε εγγυημένες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EURO - FIRE - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ο καθαρισμός των τζακιών σας αποτελεί μοναδική μας προτεραιότητα και με τους έμπειρους τεχνικούς μας παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουμε τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΟΡΗ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι η Ελένη Κόκορη και αναλαμβάνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TZAKIA ΟΜΙΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ο όμιλός μας με την μεγάλη πείρα του μπορεί να προτείνει ιδιαίτερες και οικονομικές λύσεις για τις εργασίες καθαρισμού που θέλετε να πραγματοποιήσετε στα τζάκια και τις καπνοδόχους σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης απλών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΡΙΒΑΣ ΕΠΕ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρηση μας, ΔΡΙΒΑΣ ΕΠΕ, παρέχει ολοκληρωμένες απαντήσεις για τον καθαρισμός του τζακιού του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στο Κερατσίνι, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τζακιών και εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη σχολαστική μας εργασία και από τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε. Κατανοούμε την σπουδαιότητα των υπηρεσιών μας για την ασφάλεια και την ζεστασιά των χώρων των πελατών μας γι' αυτό και χρησιμοποιούμε υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Επιλέξτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΓΑΤΖΗ ΑΦΟΙ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία ΚΑΡΓΑΤΖΗ ΑΦΟΙ, έχει την έδρα της στο Κερατσίνι και ασχολείται με εργασίες καθαρισμού τζακιών με συνέπεια και επαγγελματισμό και παραδίδει άμεσα και εντυπωσιακής καθαρότητας αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα υλικά με μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου, που παράλληλα προσφέρουν θερμότητα και ασφάλεια στους πελάτες μας.Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων ανθρώπων με βαθιά τεχνογνωσία και αγάπη για την εργασία τους. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και την διασφάλιση της θερμότητας του χώρου τους. Προτιμήστε μας για άμεση εξυπηρέτηση και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΣΤΙΑ - ΤΖΑΚΙΑ & BBQ ΑΕ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαστε η πρώτη επιλογή στις εργασίες καθαρισμού των τζακιών που θέλετε να πραγματοποιήσετε και καθημερινά επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και οι ίδιοι μας προτιμούν για τις μελλοντικές του εργασίες. Μοναδικός μας σκοπός είναι συνεχώς να εξελισσόμαστε και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για υψηλής αποδοτικότητας και αισθητικής τζάκια αρκεί να μας επιλέξετε και αν το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ο καθαρισμός του τζακιού σας είναι ο τομέας ειδίκευσή μου και καθημερινά προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις. Ανανεώνω συνεχώς τον εξοπλισμό μου για να μπορεί να αντεπεξέλθει στα αιτήματα των πελατών μας και επιλέγω προσωπικά τα υλικά για να είμαι σίγουρος για την ποιότητα της εργασία μου. Η κάλυψη των αναγκών των πελατών μου είναι η μοναδική μου προτεραιότητα. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και εξασφαλίζω για εκείνους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με χαμηλό κόστος. Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

REAL FLAME - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία, REAL FLAME, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλής ποιότητας εργασία σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στον κλάδο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Επιδιώκουμε να γίνουμε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες μας στον τομέα του καθαρισμού των τζακιών τους. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας ικανοποιήσουμε με τις υπηρεσίες και τις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΑΚΙΑ ΜΑΝΤΑΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού των τζακιών σας με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζουμε την την ευχαρίστηση των πελατών μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, με υλικά εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ζεστασιά των χώρων σας. Απόλυτος στόχος μας είναι η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ ΤΖΑΚΙ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας διαθέτει την εμπειρία και τους συνεργάτες για αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού του τζακιού σας. Εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας και να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΟΥΤΣΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για τον καθαρισμό στα τζάκια και τις καπνοδόχους του χώρου σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς ασφαλής και ζεστούς χώρους. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και στεκόμαστε δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών να τους παρέχουμε άμεσες συμβουλές. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΣΚΟΣ Α.Ε.Ε. - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία ΧΑΣΚΟΣ Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των τζακιών και των καπνοδόχων και μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού του τζακιού σας άμεσα και υπεύθυνα. Η μεγάλη μας πείρα στον τομέα μας δίνει την δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε σε κάθε εργασία ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOMERUNNER - ΔΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στον καθαρισμό του τζακιού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Από την πρώτη στιγμή που επισκεπτόμαστε τον χώρο σας μπορούμε να αντιληφθούμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε τις λύσεις που του ταιριάζουν. Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μας για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Χαρακτηριζόμαστε για την ευγένεια του χαρακτήρα μας και την άρτια τεχνογνωσία μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ