3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Φωτογράφος γάμου Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους φωτογράφους και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες φωτογράφους


MEXICANOS FOTO - Φωτογράφοι Γάμου

Φωτογράφος γάμου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την φωτογράφιση του γάμου ή της βάφτισής σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, σύγχρονο εξοπλισμό και τιμούμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους στιγμές, παραδίδοντας τους ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μια προσωπική επικοινωνία και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Φωτογράφοι Γάμου

Φωτογράφος γάμου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Λευτέρης Αντωνίου και παρέχω υπηρεσίες φωτογράφισης για γάμους και βαφτίσεις. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας και είμαι σε θέση να προσφέρω μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει επαγγελματικές φωτογράφισης - βιντεοσκοπήσεις, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και δημιουργία αναλογικών άλμπουμ. Σε κάθε δουλειά ακολουθώ πιστά τις επιθυμίες των πελατών μου και βρίσκομαι κοντά τους για να τους προτείνω λύσεις που θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ZONE DVD - Φωτογράφοι Γάμου

Φωτογράφος γάμου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση γάμων και βαπτίσεων άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα εκτύπωσης φωτογραφιών από πολλά μέσα και κοινωνικά δίκτυα καθώς και πολλές επιλογές εκτύπωσης. Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας. Μας χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Υποσχόμαστε να απαθανατίσουμε τις μοναδικές, για εσάς, στιγμές και να σιγουρέψουμε πως θα τις θυμάστε όλη σας τη ζωή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Φωτογράφος Γάμου Κερατσίνι - 3 επαγγελματίες φωτογράφοι