3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Υπολογιστή Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την επισκευή του υπολογιστή


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΚΟΣ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εταιρείες αλλά και μικρές επιχειρήσεις. Εμπορευόμαστε συγκεκριμένες λύσεις για δίκτυα pc και servers μόνο αξιόπιστων εταιρειών όπως Dell, HP, IBM. Η ομάδα μας εργάζεται πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στους πελάτες, γι’ αυτό κ εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INFOEXPERT - ΔΑΜΙΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Αποτελούμαστε από ανθρώπου με εμπειρία στο χώρο που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

K.C.S. ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΤΑΚΗΣ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας, παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή του υπολογιστή σας. Διαθέτουμε εμπειρία ετών στον χώρο των επισκευών και η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα και αποτελεσματικά να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Στόχος μας πάντα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και η πορεία μας με τους ικανοποιημένους πελάτες μας είναι η καλύτερή μας διαφήμιση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Υπολογιστή Κερατσίνι