15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


COSMOS ELECTRONICS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο αναλαμβάνει την επαγγελματική επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής είναι τα εργαλεία μας για να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.Οι πελάτες μας, προτιμούν τις υπηρεσίες μας για την υψηλή του ποιότητα και το χαμηλό τους κόστους. Διαθέτουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα υλικά να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και εξασφαλίζουμε για εσάς πλήρως λειτουργικές συσκευές. Ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε εμείς μπορούμε και έχουμε τον τρόπο να το επιδιορθώσουμε. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Εμμανουήλ Ξεπαπαδάκης και προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Με συνέπεια και σεβασμό προτείνω λύσεις που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του πελάτη και που σέβονται τις ανάγκες του. Έχω βρεθεί αντιμέτωπος με ιδιαίτερα απαιτητικές περιπτώσεις και χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία μου έχω ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε εργασία. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και στοχεύω στην εξασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αναλάβω την εργασία και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των πελατών μου άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Α. Θεοδώρου - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Θεόδωρος Θεοδώρου και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας καθημερινά και άμεσα. Διαθέτοντας μεγάλη πείρα στον χώρο προτείνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Σκοπός μου είναι να εξυπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κάθε πελάτη και να αξιοποιήσω τον εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας που διαθέτω για να αυξήσω την μακροζωία της τηλεόρασής του. Συνδυάζω υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας με πολύ χαμηλές τιμές και ανταποκρίνομαι σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μου και θα εξασφαλίσω για εσάς μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας προσφέρει άμεσες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία, έτοιμο να αντεπεξέλθει στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη αποτελεσματικά ικανοποιώντας κάθε του επιθυμία. Αξιοποιούμε τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε για να έχουμε εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας με τιμές ανταγωνιστικές στην αγορά. Η τεχνογνωσία και ο σεβασμός που δείχνουμε αποτελούν τα στοιχεία που διακρίνουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να αναλάβουμε και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROMARINA SERVICE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Διαθέτουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο και ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση προσφέροντας λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για τον πελάτη. Επιδιώκουμε να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Εξελίσσουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας γιατί θεωρούμε ότι η στασιμότητα δεν μας ταιριάζει. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας για άμεση εξυπηρέτηση και εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΧΜΙΤΖΟΓΛΟΥ - ΖΥΓΟΥΡΗ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας διαθέτει έμπειρους τεχνικούς που αναλαμβάνουν υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης της τηλεόρασής σας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Ο εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, τα προμηθευόμαστε από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων και σε όλες τις εταιρείες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Θεοδώρου Θεόδωρος και ειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας όποτε εσείς το επιθυμείτε. Αναλαμβάνω να δώσω εγγυημένες και συμφέρουσες λύσεις στον πελάτη ενώ εγγυώμαι την πλήρη ικανοποίησή του. Η μεγάλη μου πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα και οι πελάτες μου επιδιώκουν σχέσεις συνεργασία μαζί μου διότι μένουν πλήρως ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μου. Στόχος μου είναι να παρέχω άριστα αποτελέσματα για να ικανοποιώ και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημά σας και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Εμπιστευθείτε με και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΧΩΡΟΣ Καλής Χρήστος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που ασχολείται καθημερινά με το να δίνει συμφέρουσες λύσεις στους πελάτες. Η πείρα και η τεχνογνωσία μας μας δίνουν την δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Δημήτρης Σιμιτζόγλου και είμαι εδώ για να δώσω εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.Καθημερινά αναλαμβάνω και τις πιο απαιτητικές εργασίες και εγγυώμαι συστήματα λειτουργικά και με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας. Σκοπός μου είναι να παρέχω άριστα αποτελέσματα για να ικανοποιώ τους πελάτες μου και να με εμπιστεύονται και παράλληλα να εξελίσσομαι και ως επαγγελματίας. Συνδυάζω πολυετή πείρα με υψηλή τεχνογνωσία και εξασφαλίζω για εσάς λειτουργικά αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προτιμήστε με και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο και δραστηριοποιείται στο να δίνει λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και με το χαμηλότερο κόστος. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως ποιοτικές λύσεις επισκευής και αναβάθμισης Διαθέτουμε τις γνώσεις και τις ικανότητες να προτείνουμε, αλλά και να επιτύχουμε ένα λειτουργικό αποτέλεσμα. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες μεθόδους και τακτικές επισκευής και εγκατάστασης. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να εξασφαλίσουμε πλήρως λειτουργικές τηλεοράσεις με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΧΟΣ & ΦΩΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η ομάδα μας με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της προτείνει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε την φέρνουμε εις πέρας εύκολα και οικονομικά. Με συνέπεια και σεβασμό δίνουμε στον πελάτη εγγυημένες λύσεις και υποσχόμαστε πλήρη λειτουργικότητα των τηλεοράσεών σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενημερωνόμαστε για τα νέα μοντέλα ώστε να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τον εξοπλισμό και τα υλικά μας. Και όλα αυτά σε τιμές που εντυπωσιάζουν. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROMARINA SERVICE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Διαθέτοντας μεγάλη πείρα στον χώρο και εξειδικευμένους τεχνικούς μπορούμε να προτείνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν με αγάπη και με μεράκι οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνουν. Στοχεύουμε σε λειτουργικά αποτελέσματα και σε ικανοποιημένους πελάτες. Συνδυάζουμε εμπειρία και υψηλή ποιότητα εργασιών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και σε μια μακροχρόνια συνεργασία. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα σας παραδώσουμε τηλεοράσεις με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MARAKOS SERVICE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στην επισκευή της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και επιδιώκουμε να χαρίσουμε στην τηλεόρασή σας την λειτουργικότητα που της αξίζει. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει τις εργασίες μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Επιδιώκουμε να εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMODATA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα της επισκευής και ης εγκατάστασης τηλεοράσεων. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες σας και να εξασφαλίσουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICELAB ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασης για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς και γι' αυτό επιλέγουν τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι η παροχή επαγγελματικής υπηρεσίας, που θα αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Κερατσίνι