12 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


Κωνσταντίνος Τζιόλας - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις κουζινών καθώς και επισκευές φούρνων, σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω είμαι σε θέση να φέρω τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη τιμής. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις εργασίες μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και το άριστο αποτέλεσμα. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας! Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε, είμαι στη διάθεση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΑΣΙΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας. Διαθέτω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα. Χρησιμοποιώ υλικά εγγυημένης ποιότητας και μακροχρόνιας αντοχής. Όλα τα παραπάνω στοιχεία με καθιστούν τον κατάλληλο επαγγελματία για να επιλύσω μόνιμα και αποτελεσματικά, το πρόβλημα που σας απασχολεί. Συνδυάζω συνέπεια με προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι υπηρεσίες που παρέχω είναι υψηλών προδιαγραφών και ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Ολοκληρώνω τις εργασίες που μου αναθέτετε εντός χρονοδιαγράμματος και σέβομαι τις ανάγκες σας, προσφέροντας σας τιμές και υπηρεσίες που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Π. Χάλαρης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Διαθέτω μεγάλη πείρα στον χώρο και σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό εξοπλισμό που χρησιμοποιώ δίνω άρτια και λειτουργικά αποτελέσματα σε όλα τα μοντέλα κουζινών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών οικιακών συσκευών για πολλά συνεχόμενα χρόνια και είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας, δεχόμενοι όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς. Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Είμαι εδώ να δώσω λύσεις στα προβλήματά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΔΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες για την εγκατάσταση και την επισκευή της κουζίνας και του φούρνου σας. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων οικιακών συσκευών με αποτέλεσμα να μπορώ να δουλέψω με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα! Προτιμήστε μας για εργασίες που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς! Στοχεύω σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και σε μόνιμες σχέσης συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΚΤΙΝΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές και άκρως επαγγελματικές λύσεις στις εγκαταστάσεις και τις επισκευές κουζίνας και φούρνου. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των ανακαινίσεων και τον επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση των αναγκών σας αντιμετωπίζω κάθε μοντέλο και προτείνω συμφέρουσες και μακροχρόνιες λύσεις. Διαθέτω πεπειραμένο τεχνικό προσωπικό, το οποίο έχει ολοκληρώσει με επιτυχία και επαγγελματισμό πληθώρα διαφορετικών υπηρεσιών και άρα μπορούμε να ασχοληθούμε και με την δική σας περίπτωσης ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους εργασίας. Εργαζόμαστε με γνώμονα την εμπειρία μας και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω και δίνω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας, καθημερινά όποτε εσείς το επιθυμείτε. Η μακροχρόνια πείρα μου μου έδωσε την ικανότητα να αξιολογώ άμεσα το πρόβλημα και να προτείνω λύσεις συμφέρουσες για τον πελάτη. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική και παρέχουμε εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις, ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών μας! Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση πληθώρας σχετικών εργασιών με απόλυτο επαγγελματισμό και οι εργασίες μας διακρίνονται από λειτουργικότητα, ποιότητα και ασφάλεια! Βρίσκομαι δίπλα σας να ανταποκριθώ στα αιτήματά σας άμεσα και αποτελεσματικά και όλα αυτά με το μικρότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΡΔΑΚΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και αποτελεσματικά.Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που χρησιμοποιώ, ικανοποιώ απόλυτα τους πελάτες. Χαρακτηρίζομαι από ευγένεια, συνέπεια, και οργάνωση στην εργασία μου και παρέχω αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη.Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα και συμφέρω! Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις σας και να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL SERVICE - ΣΙΝΤΡΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας καθημερινά και με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθάει να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε εδώ να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας καθημερινά, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και φροντίζω καθημερινά να παρακολουθώ τις εξελίξεις πάνω στον τομέα για να μπορώ να αναλάβω όλα τα μοντέλα με ευκολία. Στοχεύω στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Δίνω σημασία στην χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας που θα μου προσφέρουν αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνω λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας και ολοκληρώνω τις εργασίες μου με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η πείρα μου σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και τα υλικά που χρησιμοποιώ δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και στις πιο οικονομικές τιμές. Διαθέτω έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό και ολοκληρώνω τις εργασίες μου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης. Εξυπηρετούμε άμεσα και λειτουργούμε με γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη και δίνουμε εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με αντικείμενο τις Επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα από το 1988. Εξειδικευόμαστε στην επισκευή και εγκατάσταση κουζίνας και φούρνου. Η επιθυμία μας για το μέγιστο επίπεδο ποιότητας τεκμηριώνεται και από την απόκτηση πιστοποιητικού ποιότητος, το οποίο επιβεβαιώνει την οργανωμένη και συστηματική εργασία που παράγεται καθημερινά. Η πολυετής πείρα μας, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, εγγυώνται άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική εργασία επισκευής και εγκατάστασης της κουζίνας σας, ανεξαρτήτως μοντέλου και δυσκολίας και παρέχουμε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Στέλιος Καραγιαννόπουλος και δίνω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας όποτε και όταν εσείς το επιθυμείτε. Η μακροχρόνια πείρα μου μου έδωσε την ικανότητα να αξιολογώ άμεσα το πρόβλημα και να προτείνω λύσεις συμφέρουσες για τον πελάτη. Στέκομαι κοντά σας για να ανταποκριθώ στα αιτήματά σας όσο φαινομενικά δύσκολα κι αν φαίνονται άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ