20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών


Κωνσταντίνος Τζιόλας - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις κουζινών καθώς και επισκευές φούρνων, σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω είμαι σε θέση να φέρω τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη τιμής. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις εργασίες μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και το άριστο αποτέλεσμα. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας! Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε, είμαι στη διάθεση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας καθημερινά, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και φροντίζω καθημερινά να παρακολουθώ τις εξελίξεις πάνω στον τομέα για να μπορώ να αναλάβω όλα τα μοντέλα με ευκολία. Στοχεύω στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Δίνω σημασία στην χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας που θα μου προσφέρουν αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RODIS SERVICE - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Οι επισκευές των μικροσυσκευών σας αποτελούν για εμάς τον τομέα ειδίκευσής μας και αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών για πολλά έτη και έχοντας ολοκληρώσει πολλές εργασίες, μικρού και μεγάλου μεγέθους, βρισκόμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Μας χαρακτηρίζουν η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Στόχος μας είναι η απόλυτη και άμεση εξυπηρέτηση σας στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες και εξασφαλίζουμε τέλεια λειτουργικότητα για την συσκευή σας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά! Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και επωφεληθείτε από όλες τις απόψεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL SERVICE - ΣΙΝΤΡΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου καθημερινά και με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθάει να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε εδώ να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας καθημερινά αναλαμβάνει και φέρνεις εις πέρας εργασίες επισκευή ηλεκτρικής σκούπας στον χώρο σας και με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Είμαστε στον χώρο χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρη ικανοποίησή σας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COOL - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας είναι η λύση που ψάχνετε για την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, ανώτερης ποιότητας. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Η εμπειρία μας μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Μοναδικός μας στόχος είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΑΣΙΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Διαθέτω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα. Χρησιμοποιώ υλικά εγγυημένης ποιότητας και μακροχρόνιας αντοχής. Συνδυάζω συνέπεια με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Οι υπηρεσίες που παρέχω είναι υψηλών προδιαγραφών και στις χαμηλότερες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια φέρνει εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δίνουν εξειδικευμένες λύσεις χρησιμοποιώντας υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε ότι το αποτελέσματα θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL SERVICE - ΣΙΝΤΡΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας καθημερινά και με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθάει να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα. Τα υλικά μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, σε επαγγελματικά αποτελέσματα και στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε εδώ να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Στέλιος Καραγιαννόπουλος και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας άμεσα και ανά πάσα ώρα και στιγμή με χρειαστείτε. Προτείνω άμεσες και οικονομικές λύσεις και βάζω ως προτεραιότητα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία και εξοπλισμό και φροντίζω να ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο μου. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και στο χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Συνδυάζω υψηλή τεχνογνωσία με χαμηλές τιμές και φροντίζω να ανταποκρίνομαι σε κάθε σας επιθυμία. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να αναλάβω την εργασία σας και να σας παρέχω πλήρως λειτουργικές ηλεκτρικές σκούπες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL SERVICE - ΣΙΝΤΡΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας, καθημερινά και με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθάει να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα και ενσωματώνουμε νέες τεχνικές και μεθόδους. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε εδώ να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΡΔΑΚΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας με συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που χρησιμοποιώ, ικανοποιώ απόλυτα τους πελάτες. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ είναι εντυπωσιακής ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και με μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μου αποτελούν την εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου. Είμαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να αναλάβω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΔΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Με 20ετή πείρα στην εμπορία και το service όλων των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, LG, SIEMENS, PITSOS, BOSCH, WHIRLPOOL, AEG, ELECTROLUX κ.ά., η εταιρεία μας αναλαμβάνει να επισκευάσει κάθε πρόβλημα στη συσκευή σας, άμεσα και εγγυημένα στο χώρο σας ή στο ιδιόκτητο εργαστήριό μας. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι εξειδικευμένο άρτια εκπαιδευμένο για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόβλημά σας άμεσα και σε λογικές τιμές. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε στην διάθεσή σας άμεσα, γρήγορα και εγγυημένα. Επιλέξτε μας και θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECO MARKET - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας διαθέτει την εμπειρία και το προσωπικό να αναλάβει τις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εξαιρετικά και οικονομικά αποτελέσματα.Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα του και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας παραδώσουμε μακροχρόνια αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΑΣΙΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Διαθέτω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα. Χρησιμοποιώ υλικά εγγυημένης ποιότητας και μακροχρόνιας αντοχής. Συνδυάζω συνέπεια με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Οι υπηρεσίες που παρέχω είναι υψηλών προδιαγραφών και στις χαμηλότερες τιμές! Όλα τα παραπάνω στοιχεία με καθιστούν τον κατάλληλο επαγγελματία για να επιλύσω μόνιμα και αποτελεσματικά, το πρόβλημα που σας απασχολεί. Ολοκληρώνω τις εργασίες που μου αναθέτετε εντός χρονοδιαγράμματος και σέβομαι τις ανάγκες σας, προσφέροντας σας τιμές και υπηρεσίες που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΔΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες για την εγκατάσταση και την επισκευή της κουζίνας και του φούρνου σας. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων οικιακών συσκευών με αποτέλεσμα να μπορώ να δουλέψω με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα! Προτιμήστε μας για εργασίες που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς! Στοχεύω σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και σε μόνιμες σχέσης συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΡΔΑΚΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και αποτελεσματικά.Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που χρησιμοποιώ, ικανοποιώ απόλυτα τους πελάτες. Χαρακτηρίζομαι από ευγένεια, συνέπεια, και οργάνωση στην εργασία μου και παρέχω αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη.Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα και συμφέρω! Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις σας και να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COOL - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας είναι η λύση που ψάχνετε για την επισκευή του στεγνωτηρίου σας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Η εμπειρία μας μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Μοναδικός μας στόχος είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας, άμεσα και καθημερινά. Η εξέλιξη της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι πολύ σημαντική για εμάς και παρακολουθούμε σεμινάρια για να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον χώρο και να προσφέρουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας τόσο από άποψη αποτελεσμάτων που αντέχουν στην φθορά του χρόνου όσο και από άποψη επαγγελματικής συμπεριφοράς. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να αναλάβουμε και θα την ολοκληρώσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με αντικείμενο τις Επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα από το 1988. Εξειδικευόμαστε στην επισκευή και εγκατάσταση κουζίνας και φούρνου. Η επιθυμία μας για το μέγιστο επίπεδο ποιότητας τεκμηριώνεται και από την απόκτηση πιστοποιητικού ποιότητος, το οποίο επιβεβαιώνει την οργανωμένη και συστηματική εργασία που παράγεται καθημερινά. Η πολυετής πείρα μας, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, εγγυώνται άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική εργασία επισκευής και εγκατάστασης της κουζίνας σας, ανεξαρτήτως μοντέλου και δυσκολίας και παρέχουμε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ