20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών


Κωνσταντίνος Τζιόλας - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις κουζινών καθώς και επισκευές φούρνων, σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω είμαι σε θέση να φέρω τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη τιμής. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις εργασίες μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και το άριστο αποτέλεσμα. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας! Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε, είμαι στη διάθεση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι επαγγελματίας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο των επισκευών και προσφέρω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας, όποτε και όταν εσείς το επιθυμείτε. Η μακροχρόνια πείρα μου μου έδωσε την ικανότητα να αξιολογώ άμεσα το πρόβλημα και να προτείνω λύσεις συμφέρουσες για τον πελάτη. Διακρίνομαι από αξιοπιστία και σεβασμό στις ανάγκες σας και τεχνογνωσία, ενώ ολοκληρώνω άμεσα και αποτελεσματικά τις εργασίες που αναλαμβάνω. Στέκομαι κοντά σας για να ανταποκριθώ στα αιτήματά σας όσο φαινομενικά δύσκολα κι αν φαίνονται άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος! Επιλέξτε με και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές εργασίες και τις συμφέρουσες τιμές που παρέχω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RODIS SERVICE - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Οι επισκευές των μικροσυσκευών σας αποτελούν για εμάς τον τομέα ειδίκευσής μας και αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών για πολλά έτη και έχοντας ολοκληρώσει πολλές εργασίες, μικρού και μεγάλου μεγέθους, βρισκόμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Μας χαρακτηρίζουν η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Στόχος μας είναι η απόλυτη και άμεση εξυπηρέτηση σας στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες και εξασφαλίζουμε τέλεια λειτουργικότητα για την συσκευή σας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά! Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και επωφεληθείτε από όλες τις απόψεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γρηγόρης Νάσιος - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Γρηγόρης Νάσιος και δίνω αποτελεσματικές λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις πλυντηρίων ρούχων. Βρίσκομαι στον χώρο της επιδιόρθωσης και συντήρησης ηλεκτρικών συσκευών για πολλά χρόνια και αναλαμβάνω να δώσω ποιοτικές λύσεις στο πρόβλημα σας. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, σε επίπεδο ποιότητας ανταλλακτικών και εξυπηρέτησης. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε σε κάθε σας εργασία και να παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεοφάνης Μουντζούρης - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις στο πρόβλημα της επισκευής και της εγκατάστασης για το στεγνωτήριο ρούχων σας. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο της επισκευής ηλεκτρικών συσκευών και αναλαμβάνω τις περισσότερες μάρκες της αγοράς. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μου και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτω, παραδίδω με υπευθυνότητα ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Συνδυάζω άρτια τεχνογνωσία με πολυετή πείρα και εγγυώμαι ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα τα μοντέλα με ευκολία. Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για τέλεια λειτουργικά στεγνωτήρια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TECHNOCENTER ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας, με την πολυετή της πείρα δίνει λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με λειτουργικά αποτελέσματα. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες επισκευών που μπορεί να χρειάζεται ένα σπίτι διότι επιθυμούμε να μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα των πελατών μας. Η εταιρεία μας με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται κοντά σας, για να σας παρέχει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά κάθε είδους επισκευή. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εξειδίκευση των συνεργατών μας σε κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή, η υπευθυνότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εγγύηση για τις παροχές μας και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κατσογιάννης - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης του οικιακού σας ψυγείου.Η εμπειρία μου, ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών που διαθέτω, σας εγγυούνται ένα ασφαλές και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Στόχος μου η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECO MARKET - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας διαθέτει την εμπειρία και το προσωπικό να αναλάβει τις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εξαιρετικά και οικονομικά αποτελέσματα.Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα του και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας παραδώσουμε μακροχρόνια αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΡΔΑΚΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και αποτελεσματικά.Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που χρησιμοποιώ, ικανοποιώ απόλυτα τους πελάτες. Χαρακτηρίζομαι από ευγένεια, συνέπεια, και οργάνωση στην εργασία μου και παρέχω αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη.Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα και συμφέρω! Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις σας και να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους επισκευή οικιακής συσκευής, άρα μπορεί να ασχοληθεί και με την επιδιόρθωση του φούρνου μικροκυμάτων σας. Οτιδήποτε αναλάβουμε ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική και την ασφαλή λειτουργία του. Στόχος μας είναι η άμεση και η πιο ποιοτική εξυπηρέτησή σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτα ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας και λειτουργικότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Ζητήστε παροχή δωρεάν προσφοράς και επωφεληθείτε από τις εργασίες μας, που παρέχονται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε ανά πάσα στιγμή την λύση που αναζητάτε για την επισκευή των μικροσυσκευών σας. Για να εξασφαλίσουμε αποδοτική και πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες μας, η Τεχνική μας Υπηρεσία διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο δίκτυο 160 Εξουσιοδοτημένων Τεχνικών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η διαρκής και άμεση εκπαίδευση και υποστήριξη του δικτύου μας, όπως και η προμήθεια αυθεντικών ανταλλακτικών, εγγυάται αποτελεσματική υποστήριξη και απόλυτη ποιότητα. Εκτός από ικανότητα και εμπιστοσύνη, το δίκτυό μας προσφέρει υποστήριξη και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Στόχος μας είναι η πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και με μακροχρόνιες και λειτουργικές λύσεις.Περιμένουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECO MARKET - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία παρέχει εδώ και χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις σε παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίου ρούχων. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και άριστη τεχνογνωσία. Οι τεχνικοί μας χαρακτηρίζονται για την επιμονή για το καλύτερο αποτέλεσμα καθώς και την υπευθυνότητα που δείχνουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα και φροντίζουμε να παρέχουμε λειτουργικές λύσεις και σε οικονομικές τιμές. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας εργασίες επισκευής και εγκατάστασης με τέλεια λειτουργικά πλυντήρια ρούχων. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Επιλέξτε τις υπηρεσίες της εταιρείας μας για παντός τύπου εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Καλύπτουμε όλο το σύνολο των εργασιών που μπορεί να προκύψει σε ένα νοικοκυριό η σε μια επιχείρηση και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βρισκόμαστε μαζί σας όποτε μας το ζητήσετε. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας στους πελάτες μας. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με οικονομικά αποτελέσματα και οι τιμές μας να είστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COOL - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία είναι η λύση που ψάχνετε για την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Η εμπειρία μας μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε.Μοναδικός μας στόχος είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Π. Χάλαρης - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και οικονομικά. Διαθέτω μεγάλη πείρα στον χώρο και σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό εξοπλισμό που χρησιμοποιώ δίνω άρτια και λειτουργικά αποτελέσματα σε όλα τα μοντέλα πλυντηρίων. Παρακολουθώ καθημερινά σεμινάρια για να μπορώ να ενημερώνομαι για τα νέα μοντέλα και να ενσωματώνω νέες τεχνικές και μεθόδους για να προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Είμαι εδώ να δώσω λύσεις στα προβλήματά σας άμεσα και οικονομικά. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΔΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες για την εγκατάσταση και την επισκευή της κουζίνας και του φούρνου σας. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων οικιακών συσκευών με αποτέλεσμα να μπορώ να δουλέψω με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα! Προτιμήστε μας για εργασίες που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς! Στοχεύω σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και σε μόνιμες σχέσης συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Π. Χάλαρης - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Διαθέτω μεγάλη πείρα στον χώρο και σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό εξοπλισμό που χρησιμοποιώ δίνω άρτια και λειτουργικά αποτελέσματα σε όλα τα μοντέλα κουζινών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών οικιακών συσκευών για πολλά συνεχόμενα χρόνια και είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας, δεχόμενοι όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς. Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Είμαι εδώ να δώσω λύσεις στα προβλήματά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL SERVICE - ΣΙΝΤΡΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας καθημερινά και με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθάει να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα. Τα υλικά μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, σε επαγγελματικά αποτελέσματα και στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε εδώ να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας καθημερινά, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και φροντίζω καθημερινά να παρακολουθώ τις εξελίξεις πάνω στον τομέα για να μπορώ να αναλάβω όλα τα μοντέλα με ευκολία. Στοχεύω στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Δίνω σημασία στην χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας που θα μου προσφέρουν αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τον πελάτη! Προτιμήστε με και βγείτε απόλυτα κερδισμένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, που προσφέρονται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα όποτε μας χρειαστείτε. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και έχει ικανοποιήσει, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μας και η εξασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ