15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Κερατσίνι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΡΔΑΚΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών άμεσα και υπεύθυνα. Χαρακτηρίζομαι από τους πελάτες μου ως οργανωτικός και τελειομανής. Διαθέτω τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά να ανταποκριθώ ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι πελάτες μου αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μου και γι' αυτό φροντίζω να τους παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μοναδικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτησή τους και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Θα χαρώ να αναλάβω την επιδιόρθωση και της δικής σας συσκευής και να της παρέχω την λειτουργικότητα που της αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 - 7 ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Οι τεχνικοί μας καθημερινά παρέχουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών. Η απόλυτη εξειδίκευση του προσωπικού μας, όπως και η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών μας, αυστηρά πιστοποιημένη από τους επίσημους οίκους των εταιρειών, εξασφαλίζουν για τους πελάτες μας επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα για την συσκευή σας. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέας μας. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένου πελάτες που θα μας προτιμήσουν και σε μελλοντικές τους εργασίες. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας ευχαριστήσουμε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αρκεί να επιλέξτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RODIS SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Οι επισκευές των μικροσυσκευών σας αποτελούν για εμάς τον τομέα ειδίκευσής μας και αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών για πολλά έτη και έχοντας ολοκληρώσει πολλές εργασίες, μικρού και μεγάλου μεγέθους, βρισκόμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Μας χαρακτηρίζουν η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Στόχος μας είναι η απόλυτη και άμεση εξυπηρέτηση σας στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες και εξασφαλίζουμε τέλεια λειτουργικότητα για την συσκευή σας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά! Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και επωφεληθείτε από όλες τις απόψεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Επιλέξτε τις υπηρεσίες της εταιρείας μας για παντός τύπου εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Καλύπτουμε όλο το σύνολο των εργασιών που μπορεί να προκύψει σε ένα νοικοκυριό η σε μια επιχείρηση και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βρισκόμαστε μαζί σας όποτε μας το ζητήσετε. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας στους πελάτες μας. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με οικονομικά αποτελέσματα και οι τιμές μας να είστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Στέλιος Καραγιαννόπουλος και μαζί με τους συνεργάτες μου δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εγγυημένα και λειτουργικά αποτελέσματα. Η εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας όπως και η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών μας που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση Ποιότητας - Χρόνου - Τιμής, για μια ΑΡΙΣΤΗ επισκευή. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας ευχαριστήσουμε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και από την άμεση εξυπηρέτησή μας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MARAKOS SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες των πελατών μας αποτελούν για την βασική μας προτεραιότητα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας και μακροχρόνιας συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και θα εντυπωσιαστείτε από την λειτουργικότητα της συσκευής σας έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΑΣΙΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρος τεχνικός και παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Είμαι πιστός ακόλουθος της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να προσφέρω άμεσα λύσεις σε καθημερινά τεχνικά προβλήματα και να παραδίδω στους πελάτες μου τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μερικά στοιχεία της δουλειάς μου είναι οι γρήγοροι χρόνοι παράδοσης και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες του πελάτη. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μου και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω. Η ικανοποίησή τους και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μου αποτελούν κύριους στόχους μου. Η εργασία μου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας αρκεί να με επιλέξετε και η τιμή μου θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECO MARKET - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας διαθέτει την εμπειρία και το προσωπικό να αναλάβει τις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εξαιρετικά και οικονομικά αποτελέσματα.Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα του και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας παραδώσουμε μακροχρόνια αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Π. Χάλαρης - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Γεώργιος Χάλαρης και δίνω οριστικές λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Με τους συνεργάτες μου είμαστε στον κλάδο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και επιδιορθώσεων για πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα που σας ανησυχούν. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας καθώς και οι προσιτές μας τιμές αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία οι πελάτες μας, μας προτιμούν. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας και φροντίζουμε να τους παρέχουμε εξειδικευμένες και συμφέρουσες λύσεις. Είμαστε στην διάθεσή σας για πλήρως λειτουργικές συσκευές και οι τιμές μας συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε ανά πάσα στιγμή την λύση που αναζητάτε για την επισκευή των μικροσυσκευών σας. Για να εξασφαλίσουμε αποδοτική και πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες μας, η Τεχνική μας Υπηρεσία διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο δίκτυο 160 Εξουσιοδοτημένων Τεχνικών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η διαρκής και άμεση εκπαίδευση και υποστήριξη του δικτύου μας, όπως και η προμήθεια αυθεντικών ανταλλακτικών, εγγυάται αποτελεσματική υποστήριξη και απόλυτη ποιότητα. Εκτός από ικανότητα και εμπιστοσύνη, το δίκτυό μας προσφέρει υποστήριξη και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Στόχος μας είναι η πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και με μακροχρόνιες και λειτουργικές λύσεις.Περιμένουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια φέρνει εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δίνουν εξειδικευμένες λύσεις χρησιμοποιώντας υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε ότι το αποτελέσματα θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΛΑΝΗ SINGER - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας παρέχει τις λύσεις που αναζητάτε σε παντός είδους εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με άμεσα αποτελέσματα. Ειδικευόμαστε, τα τελευταία χρόνια, στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρικές συσκευές και παρέχουμε εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Διεκπεραιώνουμε το σέρβις για την οικιακή συσκευή σας με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα και είμαστε σίγουροι, ότι οι επισκευές μας θα δώσουν ζωή για πολλά ακόμη χρόνια στις συσκευές σας!Η άμεση εξυπηρέτηση και η συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε εξασφαλίζουν για εμάς εγγυημένα αποτελέσματα και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας ανά πάσα στιγμή αρκεί να εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μου παρέχει εγγυημένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δίνουμε εξειδικευμένες προτάσεις χρησιμοποιώντας υλικά ποιοτικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε την παράδοση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TECHNOCENTER ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας, με την πολυετή της πείρα δίνει λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με λειτουργικά αποτελέσματα. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες επισκευών που μπορεί να χρειάζεται ένα σπίτι διότι επιθυμούμε να μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα των πελατών μας. Η εταιρεία μας με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται κοντά σας, για να σας παρέχει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά κάθε είδους επισκευή. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εξειδίκευση των συνεργατών μας σε κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή, η υπευθυνότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εγγύηση για τις παροχές μας και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια φέρνει εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών στον χώρο σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα και η άρτια τεχνογνωσία που μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες παραδίδοντας λειτουργικά αποτελέσματα. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και φροντίζουμε να του παραδίδουμε λειτουργικά αποτελέσματα. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας καθημερινά. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ