12 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Email Marketing Κερατσίνι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


PC GREEN - Χ ΜΗΤΣΑΚΟΥ Ι ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΟΕ - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας παρέχει άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άμεσα και υπεύθυνα. Μαζί με τους εξειδικευμένους μας συνεργάτες, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Αυτό που μας χαρακτηρίζει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι, αρχικά η αγάπη για την εργασία που κάνουμε, η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, έτσι ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του και η συνέπεια, σχετικά με την παράδοση του έργου. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και αυτή η επιλογή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

stonebug media - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνέπεια και επαγγελματισμό.Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητα, o καινοτόμος τρόπος σκέψης, η πείρα και η κοινή λογική είναι τα όπλα μας, τα οποία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι ώστε να διατηρούμε την διαχρονική σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Γιαυτό το λόγο, παρέχουμε στους πελάτες μας μόνο ολοκληρωμένες και άρτιες υπηρεσίες καθώς και συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη για την επίτευξη των δικών τους στόχων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INFOEXPERT ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΜΙΓΟΣ - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς μια ολοκληρωμένη καμπάνια που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία, πληθώρα σχετικών εργασιών. Στοχεύουμε σε μακροχρόνια και επιτυχημένα αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δείτε την εταιρεία σας, να ανθίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τζουβίστας - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για τις υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εγγυώμαι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους προγραμματιστές, που είναι έτοιμοι να δώσουν την λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Στόχος μας η απόλυτη κάλυψη των εταιρικών σας αναγκών και η ανάδειξη της εταιρείας σας, μέσα από την δημιουργία λειτουργικής καμπάνιας ανώτερης ποιότητας. Τα έργα μας παραδίδονται εντός χρονοδιαγράμματος και θέτουμε στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή των πελατών μας για ολοκληρωμένες λύσεις. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Webleaders ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η εταιρεία μας είναι μία σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην παροχή προϊόντων στην αιχμή της τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υποστήριξης στις επιχειρήσεις. Με τεχνογνωσία, συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες της, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης για κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους και δραστηριότητας. Η εταιρεία μας μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για έναν απλό χρήστη, είτε για μεγάλες εταιρείες με επιτυχία και άμεση εξυπηρέτηση. Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κέντρο Διαφήμισης - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αντεπεξέλθουμε στο αίτημά σας για υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε την καμπάνια σας και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Η ευχαρίστηση των πελατών μας τόσο από τις υπηρεσίες μας όσο και από τις τιμές μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NET BEE - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε οριστικές λύσεις στις εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε για τις υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βασικός στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος των πελατών μας τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας σε συνδυασμό με τα αξιόπιστα αποτελέσματα που προσφέρουμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LOOK 4BUSINESS - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Καλύπτουμε κάθε ιδιαιτερότητα κλάδου ή προϊόντος και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. H σύγχρονη και προσεγμένη προώθηση της καμπάνιας σας είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, προχωράμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της. Είτε υπάρχει ήδη μια εταιρική ταυτότητα η οποία πρέπει να ενσωματωθεί, είτε η διαδικασία κατασκευής ξεκινάει από το μηδέν, βασικός στόχος είναι η πληροφορία που θέλει να περάσει η επιχείρηση προς τον πελάτη, να διοχετεύεται μέσα από μια ελκυστική σχεδίαση. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Δουλφής - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Σήμερα, η εταιρεία, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής, έχοντας διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς. Η παροχή των υπηρεσιών μας γίνεται με υπευθυνότητα και εγγυημένη αποτελεσματικότητα. Θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες και επαγγελματικές λύσεις, αντάξιες των προσδοκιών σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή λύσεων ανώτερης ποιότητας. Θα χαρούμε να μας εμπιστευτείτε για και να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DATAWAY ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να αναλάβει και να σας προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κύριος σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, που θέλουν να προσδιορίσουν και να αποσαφηνίσουν τις αξίες τους, να στοχεύσουν και να απευθυνθούν στο κατάλληλο κοινό. Μαζί, θα οραματιστούμε και θα σχεδιάσουμε μια στρατηγική με τη λογική της ουσιαστικής και αληθινής επικοινωνίας ώστε να επικοινωνηθούν τα σωστά μηνύματα στου κατάλληλους ανθρώπους, προσφέροντάς τους λύσεις. Μην το σκέφτεστε συνεργαστείτε μαζί μας για να φτάσει το μήνυμα της επιχείρησής σας εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες σας και να εξασφαλίσουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Δρακωτός - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Δημήτριος Δρακωτός και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου ειδικευόμαστε στις υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Έχοντας εργαστεί σε δεκάδες έργα και δοκιμαστεί κάτω από αρκετά πιεστικές και απαιτητικές συνθήκες, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την παράδοση του έργου σας στο χρόνο του, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές. Συνδυάζουμε πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για εσάς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες τους. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WEB SITE FOR YOU - Email Marketing

Email Marketing - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας δίνει άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι καμπάνιες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας. Ο σχεδιασμός τους γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι καμπάνιες μας ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα τους στηρίζονται στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ