12 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Μελίνα Σηφακάκη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι επαγγελματίας με επιτυχημένη πορεία στον κλάδο και είμαι απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με ειδικότητα στη διαιτολογία. Βασικό χαρακτηριστικό όλων των θεραπειών που αναλαμβάνω είναι η επικέντρωση στις ιδιαιτερότητες του προφίλ διατροφής του κάθε ασθενούς. Σεβόμενη λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε με για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - NUTRITION SCIENCE - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Στο γραφείο μου αναλαμβάνω εδώ και χρόνια να δώσω λύσεις σε προγράμματα διατροφής άμεσα και υπεύθυνα. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε: Μείωση και πρόσληψη βάρους, Εγκυμοσύνη/Θηλασμός (προσαρμοσμένα προγράμματα για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και την πλήρη διατροφική υποστήριξη της μητέρας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας) και Διατροφή Αθλητών (προαγωνιστική και αγωνιστική περίοδος, αύξηση μυϊκής μάζας). Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Είμαι έτοιμη να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το κέντρο μας ασχολείται χρόνια με τον τομέα της διαιτολογίας και της διατροφολογίας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε πελάτη. Είμαστε ένα αξιόπιστο κέντρο, το οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τα καλύτερα προγράμματα, για όλους τους τύπους χώρων, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας για να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε τα επιθυμητά για τους πελάτες μας αποτελέσματα. Όλες μας οι υπηρεσίες μας στηρίζονται στην προσοχή και την επίβλεψη της βελτίωσης του πελάτη και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΟΥΛΙΑ ΠΑΝΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι κλινική διατροφολόγος, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και ασχολούμαι με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών μου και έχω αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή της διατροφικής σας συμπεριφοράς, πάντα σε προσιτές τιμές! Επιλέξτε με και αποκτήστε το ιδανικό σώμα για εσάς, ευεξία, καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΗΛΙΑΔΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα της διαιτολογίας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ειδικευόμαστε στον χώρο της διαιτολογίας και διατροφολογίας για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας αναλάβουν. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που προσφέρουμε για την ζωή τους. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα που θα είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαρά Μπούλου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είναι MSc Διαιτολόγος - Διατροφολόγος & Χημικός τροφίμων και έχει κάνει τις πτυχιακές της σπουδές στη Χημεία τροφίμων (Bachelor of Science in Food Science), καθώς και τις μεταπτυχιακές της σπουδές διατροφής (Master of Science in Nutrition) στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Το Διαιτολογικό κέντρο μας εκπονεί επιστημονικά προγράμματα διατροφής για: παχύσαρκους (δίνουμε οριστική λύση του προβλήματος της παχυσαρκίας), παιδιά & εφήβους, εγκυμονούσες & θηλάζουσες γυναίκες, αθλητές, καθώς και για νοσήματα που χρειάζονται διαιτητική αντιμετώπιση. Στο κέντρο μας παρέχουμε, ακόμα, υπηρεσίες μέτρησης βασικού μεταβολισμού, μέτρησης κινητικότητας & ενεργειακής κατανάλωσης, καθώς και μέτρησης σύστασης σώματος. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα από τα αποτελέσματα και τις φιλικές μας τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΟΥΛΙΑ ΠΑΝΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το γραφείο μας δίνει οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας και εγγυάται ότι θα σας παρέχει μόνιμα αποτελέσματα μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα. Ειδικευόμαστε στον χώρο της διαιτολογίας και διατροφολογίας για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας αναλάβουν. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που προσφέρουμε για την ζωή τους. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα που θα είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλεξάνδρα Ηλιάδη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι διατροφολόγος-διαιτολόγος και έχω μακροχρόνια εμπειρία και άρα είμαι σε θέση να αναλάβω κάθε περίπτωση, παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς, αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Σκοπός μου είναι όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης να καταφέρετε να το διατηρήσετε σε φυσιολογικά επίπεδα. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένες γνώσεις και φροντίζω να ενημερώνομαι πάντα για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω τις καλύτερες ποιοτικά λύσεις στους πελάτες μου. Στοχεύω σε ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Επιλέξτε με για ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στα προγράμματα διατροφής με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους αλλά και η διαμόρφωση μιας σωστής σχέσης με το φαγητό και τη διατροφή καθώς και η οργάνωση μιας ισορροπημένης διατροφής σε καθημερινό επίπεδο προσαρμοσμένης στο δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας ανάγκες. Με διαιτολόγιο σχεδιασμένο αποκλειστικά για το δικό σας σωματότυπο και προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σας και τις δικές σας απαιτήσεις μπορείτε να καταπολεμήσετε εύκολα, γρήγορα και οριστικά τα περιττά κιλά χωρίς στερητικές δίαιτες που δεν υπόσχονται αποτέλεσμα. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω και να σταθώ δίπλα σας σε όλη την διαδικασία και για ότι χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΛΕΚΟΣ MSC - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι επαγγελματίας διαιτολόγος και δίνω οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Χαρακτηρίζομαι για την στενή παρακολούθηση της διατροφικής πορείας των πελατών μου και την ευγένεια στον χαρακτήρα μου. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Β. - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το βάρος σας και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξετε σε όλη την διαδικασία και μαζί θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας στο έπακρο. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον κλάδο μου και έχοντας μεγάλη αγάπη και εξειδικευμένες γνώσεις μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος ζητώ την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τις ανάγκες του πελάτη μου και δημιουργώ ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του. Περιμένω να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πέγκυ Βρυνιώτη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας, πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος. Ασκώ το επάγγελμα του διατροφολόγου από το 2007, σε κατ΄οίκον επισκέψεις, ενώ παράλληλα έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι έως σήμερα με μεγάλα κέντρα αδυνατίσματος. Έχω παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, ενώ έχω λάβει μέρος ως βασική ομιλήτρια σε ημερίδες με θέματα διατροφής στην Αττική αλλά και στην επαρχία. Στόχος της διατροφολόγου είναι η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς κάθε ενδιαφερόμενου με σκοπό αυτή να βελτιώσει την υγεία αλλά και τον τρόπο ζωής του. Προτιμήστε με γιατί προσφέρω αποκλειστικά προσωπικά προγράμματα διατροφής, βασισμένα στο ιστορικό και τις διατροφικές συνήθειες των ατόμων που παρακολουθώ για άμεσα και με διάρκεια αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Κερατσίνι - 12 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι