14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία καθαρισμού μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού ή και επαγγελματικού χώρου σας και με αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με πολυετή, ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τον βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας, οικονομικά, άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση κάθε εργασίας, που μας αναθέτετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και εγγυόμαστε καθαρούς χώρους, σε συμφέρουσες τιμές. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HELLENIC CLEAN CARPET - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική εργασία βιολογικού καθαρισμού των χαλιών σας, προσφέροντας σας αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής τους, τα χαλιά σας πλένονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά, που σέβονται το περιβάλλον. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε! Επιλέξτε μας και σας εγγυόμαστε λύσεις ανώτερης ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SOL - ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει τον επαγγελματικό και ποιοτικό βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Με πολυετή εμπειρία εγγυάται το βιολογικό και οικολογικό καθαρισμό των χαλιών και την φύλαξη των μοκετών, των φλοκατών και των κιλιμιών σας, καθώς και την άμεση παραλαβή και παράδοσή τους σε όλη την Αττική. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα υγρά απορρυπαντικά, εγκεκριμένα, βιοδιασπώμενα και υποαλλεργικά, σας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και, όλα αυτά, με τις πιο χαμηλές τιμές. Το εξειδικευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας επίσης απολυμαίνει και καθαρίζει επιτόπου σαλόνια και στρώματα, αν το επιθυμείτε. Επιλέξτε μας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού και ξεγνοιάστε από το πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GOLDEN CLEANING SOLUTIONS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτουμε τεχνογνωσία και είμαστε ιδιαίτερα αξιόπιστοι, με αποτέλεσμα να προσφέρουμε υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού, αντάξιες των προσδοκιών σας, άμεσα και αποτελεσματικά! Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, για χώρους καθαρούς και απαλλαγμένους από μικροοργανισμούς, γρήγορα και αποτελεσματικά. Σεβόμαστε το χώρο, χρόνο και επένδυση του πελάτη και λειτουργούμε αναλόγως, αφήνοντας σας πλήρως ικανοποιημένους, από την προσφερόμενη υπηρεσία μας. Με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, από εμάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BRIDE CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Συνδυάζουμε μεγάλη πείρα με άριστη τεχνογνωσία και εγγύησή μας αποτελούν οι ήδη ευχαριστημένοι πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας ο σωστός και ποιοτικός καθαρισμός του χώρου σας με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και με τα καλύτερα, αποτελεσματικότερα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και εργαλεία της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΟΥ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία καθαρισμού μου, με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο, μπορεί να αναλάβει τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, άμεσα και με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Σας εγγυόμαστε την απόλυτα επαγγελματική δουλειά και την άψογη συνεργασία. Μετά από τόσα χρόνια και τόση αγάπη μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για τις άκρως ποιοτικές και επαγγελματικές εργασίες που προσφέρουμε. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες και τηρούμε ότι άλλο έχουμε προσυμφωνήσει! Επιλέξτε μας γιατί διακρινόμαστε από οργάνωση, συνέπεια, εμπειρία και αξιοπιστία, στοιχεία που μας καθιστούν την κατάλληλη λύση στο πρόβλημα σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPERT CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση του επαγγελματικού βιολογικού καθαρισμού του σαλονίου σας και των χαλιών, προσωπικών ή επαγγελαμτικών χώρων. Με πολυετή, ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τον βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας. Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό! Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Σας εξασφαλίζουμε αποτέλεσμα, που θα σας αφήσει ικανοποιημένους, αλλά οικονομία, καθώς από εμάς θα ακούσετε μόνο λογικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STEAM WAY ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας ασχολείται με τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας και προσφέρει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και επαγγελματισμού, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Χαρακτηριζόμαστε από οργάνωση, τεχνογνωσία και αξιοπιστία, λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε ότι έχει προσυμφωνηθεί, με τον πελάτη. Προτιμήστε μας για επαγγελματικές λύσεις καθαρισμού, σε τιμές που συμφέρουν και απολαύστε καθαρά χαλιά, απαλλαγμένα από μικροοργανισμούς, άμεσα και αποτελεσματικά. Επιλέξτε μας για επαγγελματική παροχή εργασίας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, πάντα σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού εσωτερικών χώρων, προσωπικών και επαγγελματικών, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, που είναι η απόδειξη της ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε και της αξιοπιστίας μας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και ομάδα με πολύπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να αναλάβουν την εργασία σας, άμεσα. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της υψηλής ποιότητας εργασίας και αποτελέσματος. Είμαστε στη διάθεση σας, εξυπηρετώντας άμεσα και οικονομικά, τις ανάγκες σας, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε από αρχικό καθαρισμό χώρων, μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των επίπλων σας. Είμαστε έμπειρη ομάδα ατόμων με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Σεβόμαστε τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης και λειτουργούμε αναλόγως. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και εξασφαλίστε ένα αποτέλεσμα υπηρεσίας, ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ Ν. & ΣΙΑ ΕΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού, με στόχο την παροχή καθαρών χώρων, απαλλαγμένων από μικροοργανισμούς, άμεσα και αποτελεσματικά . Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, τηρούμε τα προσυμφωνηθέντα και προσφέρουμε αποτελέσματα, που θα σας εκπλήξουν θετικά, με την ποιότητά τους.Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ABSOLUTE WASH - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, άμεσα και οικονομικά. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας, που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον χώρο σας την όψη που του αξίζει και σε εσάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα και τα υλικά μας οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, καθιστώντας μας την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΕΪΖΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και καινοτόμες συνδυαστικές υπηρεσίες, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνογνωσία, την διαφοροποίηση και την καινοτομία στον τομέα καθαρισμού.Η πολιτική της εταιρείας μας ακολουθεί τις αρχές του σεβασμού προς το περιβάλλον και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε οικολογικά υλικά σε όλους τους τομείς λειτουργίας της επιχείρησης. Χαρακτηριζόμαστε από ολοκληρωμένη παρεχόμενη υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού, που ξεπερνάει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας. Τα αποτελέσματα εργασιών που προσφέρουμε διακρίνονται από αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε κάθε έργο βιολογικού καθαρισμού, που αναλαμβάνουμε. Από εμάς θα λάβετε εγγυημένα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και άμεση εξυπηρέτηση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία, μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού για τους προσωπικούς ή και επαγγελματικούς σας χώρους. Με πολυετή, ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τον βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας, οικονομικά, άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση κάθε εργασίας, που μας αναθέτετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και εγγυόμαστε καθαρούς χώρους, σε συμφέρουσες τιμές.Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και εξασφαλίστε ένα αποτέλεσμα υπηρεσίας, ανώτερης ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Κερατσίνι