15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση - Απεντόμωση


AXIVEN PEST CONTROL - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις με σκοπό την κάλυψη των εταιρικών και προσωπικών σας αναγκών. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Μοναδικός μας σκοπός είναι η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΛΤΑ SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες. Για κάθε περίπτωση προσβολής, στις απολυμάνσεις χώρων δίδεται ασφαλής, επιστημονικά τεκμηριωμένη, σύγχρονη και αποτελεσματική λύση. Χρησιμοποιούμε χημικές και οικολογικές μεθόδους απολύμανσης, με χρήση εγκεκριμένων ουσιών υψηλής τεχνολογίας και πάντοτε φιλικές προς το περιβάλλον. Όλοι οι Γεωπόνοι της εταιρείας μας είναι πτυχιούχοι και δίνουν ιδιαίτερη σημασία τους οικιακούς πελάτες, με τα ευαίσθητα προβλήματα που παρουσιάζει η κάθε περίπτωση, αλλά και στους εταιρικούς πελάτες, με τα διάφορα θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο παρασίτων.Η εταιρεία μας είναι πλέον μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο των απολυμάνσεων, γιατί είναι η μοναδική που δίνει Εγγύηση εφαρμογής στις εργασίες της. Είμαστε πλάι στο πελάτη, στο πρόβλημα που έχει, και σε καμιά περίπτωση δεν τον αφήνουμε στην τύχη του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα και ασφαλή αποτελέσματα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEGA SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MICROCLEAN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας λειτουργεί με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, παρέχοντας ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, για την απολύμανση και απεντόμωση που θέλετε να εκτελέσετε στον χώρο σας. Η οικολογική διαχείριση και οι νέες τεχνολογίες αποτελούν προτεραιότητά μας και σύμφωνα με αυτές ολοκληρώνουμε, την κάθε εργασία, που αναλαμβάνουμε. Έχουμε αναπτύξει ένα ιδιαίτερα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, το οποίο είναι η απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας και του επαγγελματισμού μας. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα καθαρισμού που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

UNIDOMUS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας σας παρέχει άκρως επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις απολύμανσης και απεντόμωσης. H εταιρεία μας αποτελεί μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών Υγιεινής, Ασφάλειας, Διαχείρισης και Τεχνικής κάλυψης κτηρίων. Καλύπτουμε με οργανωμένο και φιλικό τρόπο προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ένα οικιακό κτήριο ή ένας επαγγελματικός χώρος, στηριζόμενοι στην προσωπική γνωριμία που αναπτύσσουμε με κάθε πελάτη ξεχωριστά, στις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και στη μεγάλη εμπειρία που χαρακτηρίζει το προσωπικό μας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από την ποιοτική και οικονομικά μας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AMBERAL GROUP A.E. - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις απολύμανσης και απεντόμωσης, καλύπτοντας πλήρως τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες. Στην εταιρεία μας βρίσκονται άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στο κλάδο και οι εργασίες που πραγματοποιούνται στους εργασιακούς και όχι μόνο χώρους, εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα, ενώ γίνεται τακτικός έλεγχος και συντήρηση ώστε να παραμένει σε εύρυθμη λειτουργία. Τα υλικά και απορρυπαντικά, που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι τα πλέον αναγνωρισμένα και φιλικά προς το περιβάλλον και στον χρήστη. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Έχοντας πολυετή πείρα και διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε είδους μυοκτονία και απεντόμωση, μπορούμε να σας δώσουμε οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα απολύμανσης του χώρου σας! Σήμερα, διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, σας παρέχουμε εγγυημένες υπηρεσίες, που θα δώσουν ριζικές λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Παρέχουμε υπηρεσίες απολύμανσης κάθε είδους, με άκρως επαγγελματικά και ποιοτικά υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές λύσεις, σε ανταγωνιστικές τιμές και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INSECTA PCS - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας είναι μια νέα δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, που τα τελευταία χρόνια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο των εξειδικευμένων απολυμαντικών εφαρμογών. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, υποκαπνισμούς (fumigations), καταπολέμηση τερμιτών, εφαρμογές για σαράκι και κάθε άλλο πρόβλημα από παράσιτα που μπορεί να σας απασχολεί δίνοντας εγγύηση αποτελέσματος σε κάθε μας δουλειά. Η εταιρεία στελεχώνεται από έμπειρους γεωπόνους, με ειδίκευση στο pest control και συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα της απολύμανσης. Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και μηχανήματα, άριστη γνώση του αντικειμένου και εφαρμόζουμε επιτυχημένα προγράμματα απολύμανσης & απεντόμωσης. Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα παρασιτοκτονίας, με σύνταξη πλήρη φάκελου παρασιτοκτονίας , που πλέον είναι απαραίτητος σε κάθε κατάστημα υγειονομικού ενδοιφέροντος. Σας συμβουλεύουμε για όλα τα αρχεία που είναι απαραίτητα για την επιχείρησή σας και αφορούν το υγειονομικό δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό και ασχολείται με την απολύμανση και την απεντόμωση των προσωπικών και επαγγελματικών σας χώρων. Γίνεται σχολαστική επιθεώρηση των χώρων σας από το συνεργείο μας και εντοπίζονται οι εστίες των εντόμων καθώς και οι πιθανές εστίες ανάπτυξης προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα παράσιτα με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο πραγματοποιώντας απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AETOS SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει εργασίες απολύμανσης και μυοκτονίας άμεσα και με επαγγελματισμό. Με τη χρήση σύγχρονων μέσων εντοπίζουμε την ρίζα του προβλήματος και το αντιμετωπίζουμε ολοκληρωτικά. Να είστε σίγουροι ότι η επαγγελματική μας ομάδα έχει δει στο παρελθόν όλες τις περιπτώσεις και έχει όλα τα εργαλεία, την εκπαίδευση και την εμπειρία για να εντοπίσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα σας γρήγορα. Είμαστε εξοπλισμένοι με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για όποιο πρόβλημα εμφανιστεί. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εργασία παρουσιάζεται, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INOIL SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις με σκοπό την κάλυψη των εταιρικών και προσωπικών σας αναγκών. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Μοναδικός μας σκοπός είναι η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALL SAFE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις με σκοπό την κάλυψη των εταιρικών και προσωπικών σας αναγκών. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Μοναδικός μας σκοπός είναι η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων.Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και ολοκλήρωση των εργασιών εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας πάντα τα προσυμφωνημένα με τον πελάτη μας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΕΒΕΝΤΖΑΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Απολυμάνσεις Κερατσίνι - 15 επαγγελματίες για απεντομώσεις