15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Αναστάσιος Κακουλίδης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι έμπειρος και καταξιωμένος επαγγελματίας του κλάδου και παρέχω αποφρακτικές υπηρεσίες, παντός τύπου δίνοντας άμεση και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Η ομάδα μου δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στο τομέα αυτό και με απόλυτη αξιοπιστία, αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Εξασφαλίζω λειτουργικά και ανθεκτικά στον χρόνο αποτελέσματα,έτσι ώστε να κερδίζω την εμπιστοσύνη του πελάτη και να ελπίζω σε μια μακροχρόνια συνεργασία. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειάς μου είναι εξαιρετικό. Θα χαρώ να αναλάβω την σωστή αποκατάσταση του προβλήματος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θοδωρής Μαντής - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποχετευτικές εργασίες και αποφράξεις, ώστε να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό που θα φέρει εις πέρας την δουλειά, που θα του αναθέσετε, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και κάθε εργασία μας πραγματοποιείται με τα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά της αγοράς σε πολύ προσιτές τιμές. Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίησή του πελάτη μας και πρωταρχικός μας στόχος η άμεση ανταπόκριση και η γρήγορη επίλυση του προβλήματός του. Η σωστή οργάνωση και τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να βρεθούμε δίπλα στον πελάτη, δίνοντας άμεσες λύσεις για την εργασία απόφραξης, που επιθυμεί να ολοκληρώσει, στο προσωπικό ή επαγγελματικό του χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Τσέλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω αποφρακτικές υπηρεσίες παντός τύπου, καλύπτοντας τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες. Συνεργάζομαι με μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε μας χαρακτηρίζει η ποιότητα, συνδυασμένη πάντα με καλές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση. Στοχεύουμε σε υψηλή ποιότητα εργασιών και σε αποτελέσματα που ικανοποιούν απόλυτα τον πελάτη! Επιλέξτε μας για αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και λύστε το πρόβλημα, που σας απασχολεί,άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEGA SERVICE - ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Β ΛΑΜΠΡΑΚΗ Μ ΟΕ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1999 και από τότε δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, στον κλάδο της απόφραξης των αποχετεύσεων σας. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και κυρίως η διατήρηση της προσωπικής επαφής με τους πελάτες μας, είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που μας έχουν βοηθήσει να αυξήσουμε κατακόρυφα το πελατολόγιο μας και να το διατηρήσουμε. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στον χώρο σας, άμεσα και μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την αποχέτευση σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματική εξυπηρέτηση, σε προσιτές τιμές και δώστε την λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις στις υδραυλικές βλάβες, του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας, άμεσα και υπεύθυνα. Η μεγάλη μου πείρα και τα υλικά εγγυημένης ποιότητας που χρησιμοποιώ, εγγυώνται ένα άψογα λειτουργικό αποτέλεσμα. Συνδυάζω οργάνωση, επαγγελματισμό και αγάπη για την δουλειά μου, με υψηλή τεχνογνωσία και χαμηλό κόστος υπηρεσιών. Στοχεύω σε αποτελέσματα μακροχρόνια και λειτουργικά και σε πελάτες που θα με εμπιστεύονται ως επαγγελματία! Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην τελειότητα σε ότι και αν κάνει. Σας εγγυόμαστε γρήγορη, αποτελεσματική και άριστη εξυπηρέτηση και μπορούμε να ξεβουλώσουμε την αποχέτευσή σας και να επιστρέψετε σε φυσιολογικούς και πάλι ρυθμούς, άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μου προσωπικό αναλαμβάνει εργασίες αποχέτευσης και απόφραξης καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Οι εργασίες μας σας εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους απόφραξης, ενώ τα υλικά, που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι τα πλέον αναγνωρισμένα και φιλικά προς το περιβάλλον. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από την άμεση εξυπηρέτηση και την επαγγελματική επίλυση του προβλήματος σας, σε τιμές που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφράξεις 247 - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη παροχή εργασιών, που σχετίζονται με την αποχέτευση και την απόφραξη της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου.Η σκληρή δουλειά και η αγάπη που έχουμε για τις αποφράξεις μας έχει κάνει την νούμερο ένα εταιρεία στον χώρο μας. Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε περίπτωση απόφραξης για τον ιδιώτη και τον επιχειρηματία. Έχουμε ένα μεγάλο στόλο από ιδιόκτητα οχήματα διασκορπισμένο, έτοιμο να καλύψει οποιαδήποτε βλάβη σε ελάχιστο χρόνο. Έχουμε μηχανήματα τόσο δυνατά και τόσο προχωρημένα τεχνολογικά που μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα σας σε ελάχιστο χρόνο. Αφήστε τους ειδικούς να διαγνώσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας και προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφράξεις Κερατσίνι - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξης – καθαρισμού αποχέτευσης – άντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται αποκλειστικά από εμάς και η πολύτιμη εμπειρία και πείρα που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα, ικανοποιώντας όλες σας τις ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AETOS SERVICE - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει εργασίες απόφραξης των αποχετεύσεων σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Με τη χρήση κάμερας εντοπίζουμε την ρίζα του προβλήματος και το αντιμετωπίζουμε ολοκληρωτικά. Να είστε σίγουροι ότι η επαγγελματική μας ομάδα έχει δει στο παρελθόν όλες τις περιπτώσεις και έχει όλα τα εργαλεία, την εκπαίδευση και την εμπειρία για να εντοπίσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα σας γρήγορα. Όλα τα φορτηγά μας είναι επίσης εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για όποιο πρόβλημα εμφανιστεί. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εργασία παρουσιάζεται, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Neosun SERVICE - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

H εταιρεία μας με πείρα 30 ετών αναλαμβάνει υπεύθυνα τον καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου. Με τα υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα νερού, καθαρίζονται τα φρεάτια και οι σωληνώσεις της αποχέτευσης σας, από λίπη και οργανικές ουσίες.Τέλεια, αποτελεσματικά και άμεσα χωρίς φθορές στο δίκτυο της αποχέτευσης. Χάρη στα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία, μας αναθέσετε, εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμενοι πάντα τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε είδους απόφραξη, καθαρισμό αποχέτευσης, αλλά και έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές εργασίες απόφραξης της αποχέτευσης σας, άμεσα και με αποτελέσματα, που ταιριάζουν στις ανάγκες του χώρου σας και ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που καταφθάνει άμεσα σε οποιοδήποτε γειτονιά του Κερατσινίου. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής και πιεστικά μηχανήματα κατάλληλα για κάθε είδους ξεβούλωμα και απόφραξη. Η πολυετής παρουσία μας στο κλάδο και η γνώση των παθογενειών του αποχετευτικού συστήματος μας καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε είδους απόφραξη. Μέλημά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας προσφέροντας παράλληλα πολύ χαμηλές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της απόφραξης-αποχέτευσης από το 1972. Η συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου και η απόφραξη των σωληνώσεών σας είναι για μας υπόθεση γρήγορη και εύκολη, αλλά και για σας οικονομική λύση. Οι υπηρεσίες μας είναι ανώτερης ποιότητας, όπως και τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όλες τις εργασίες απόφραξης, θέλοντας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις κτιριακές ανάγκες. Επιλέξτε μας και δώστε άμεση, ασφαλή και καθαρή λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μία προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σύγχρονη Αποφρακτική - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας πληθώρα εργασιών, για την ικανοποίηση των κτιριακών σας, αναγκών. Διαθέτουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και βυτιοφόρα χωριτικότητας από 20 έως 30 κυβικά μέτρα. Παράλληλα κάνοντας χρήση ειδικών καμερών πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές. Με σημείο αναφοράς την 20ετή μας εμπειρία η εταιρεία μας αναλαμβάνει, με συνέπεια και υπευθυνότητα, αποφράξεις αποχετεύσεων όλων των τύπων, είτε πρόκειται για ιδιώτη, βιομηχανία, δημόσια υπηρεσία, κατοικία, εργοστάσιο, κατάστημα, ακόμα και πλοίο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές, στην αγορά συνδυασμένες με άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες που σχετίζονται με την αποχέτευση σας, προσφέροντας σας, άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας, καθώς και εργασίες αποφράξεις φρεατίων, λεκάνης και κουζίνας. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης σας. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΚΑΡΟΣ SERVICE - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τις αποφράξεις και τις απολυμάνσεις, χρησιμοποιώντας μηχανήματα καινούργια, σύγχρονης τεχνολογίας, πιεστικά και ηλεκτροκίνητα. Είτε το πρόβλημά σας είναι μικρό, είτε μεγάλο, θα σας δώσουμε τη λύση, που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του χώρου σας. Τα κύρια ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή επαγγελματικών και λειτουργικών εργασιών, πάντα σε λογικό κόστος. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και δίνουμε σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε, επιλέξτε μας και παραλάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Κερατσίνι - 15 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια