15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Αναστάσιος Κακουλίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω ανακαινίσεις μπάνιων οικιακών ή επαγγελματικών χώρων. Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών για πάνω από 25 χρόνια, με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Εργαζόμαστε με τεχνογνωσία και αξιοπιστία. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μηχανήματα για την κατασκευή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, αερισμού, εξαερισμού και φυσικού αερίου. Η εμπειρία μας σε όλο το εύρος των Η/Μ εφαρμογών μπορεί να προσφέρει λύσεις και επιλογές για κάθε σας ανάγκη. Προτιμήστε μας και παραλάβετε αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και αποκτήστε χώρους που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας λειτουργικά και αισθητικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θοδωρής Μαντής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων επί σειρά ετών. Με ασφάλεια και αξιοπιστία το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας και λειτουργικότητας. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας. Μη διστάσετε να μας επιλέξετε μαζί μας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Ρίζος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η τεχνική εταιρεία μας εργάζεται στις ανακαινίσεις μπάνιου για σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των κατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 10 έτη και δουλεύουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, αναζητώντας τις πιο λειτουργικές λύσεις, με στόχο να σας παραδώσουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, αναζητώντας τις πιο λειτουργικές λύσεις, με στόχο να σας παραδώσουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας για αυτό και προσφέρουμε με υπευθυνότητα, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οικονομικές τιμές και σεβασμό προς τις επιθυμίες του πελάτη! Επιλέξτε μας για μπάνια που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Μπαλαφούτη - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας εργάζεται σε ανακαινίσεις μπάνιων, για σπίτια και εργασιακούς χώρους. Διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να παρέχουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Με πρωτότυπες ιδέες για τη σωστή επιλογή των κατάλληλων υλικών και των σχεδιαστικών προτάσεων, προτείνουμε αποτελεσματικές και εγγυημένες λύσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο που ζείτε και εργάζεστε με γνώμονα την αρμονία, την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλειά σας. Ο ιδανικός χώρος είναι προσωπική υπόθεση, γι' αυτό και εμείς αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε το χώρο όπως τον είχατε φανταστεί. Προτιμήστε μας και δημιουργήστε το μπάνιο των ονείρων σας, άμεσα και με εγγυημένη ποιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γ.Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1964 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των γενικών ανακαινίσεων και άρα μπορεί να αναλάβει με μεγάλη επιτυχία και την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Η πολυετής πείρα και η υπευθυνότητα είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει σε εσάς. Έχουμε εμπειρία και γούστο και μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας, αναλαμβάνουμε σε όλα τα design κλασικά, νεοκλασικά και μοντέρνες κατασκευές που ταιριάζουν στο χώρο σας. Φτιάχνουμε γύψινα, ψευδοροφές, χωρίσματα, ορυκτές ίνες και αναπαλαιώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η εταιρεία μας μέσα από μία μακροχρόνια πορεία 45 ετών έχει πλέον αποκτήσει τεχνογνωσία και εμπειρία ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλων των είδων τις κατασκευές. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια στόχοι μας είναι η ποιότητα της προσφερόμενης δουλειάς, η προτεραιότητα στον πελάτη και η άψογη και τεχνικά αρτιότερη υλοποίηση του έργου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARCWAY ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων από το 1968 και μπορεί να αναλάβει την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με την μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Ξεκίνησε τοπικά και με τα χρόνια έφτασε να επεκταθεί σε όλη την Αττική. Η εμπειρία μας, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας, μας καταστούν υπεύθυνους για οποιαδήποτε εργασία είτε αφορά τον ιδιωτικό τομέα, είτε μεγάλες εταιρείες. Σκοπός μας είναι η πλήρης ολοκλήρωση εργασιών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε έτσι ώστε να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. H τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ασύγκριτα συμφέρουσες τιμές. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε έναν χώρο όπως τον είχατε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΣΧΥΣ - ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και δημιουργήθηκε με σκοπό τη διεκπεραίωση πάσης φύσεως εργασιών ανακαίνισης μπάνιου, λειτουργώντας με γνώμονα την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Αυτό επιτυγχάνεται με την πλήρη συμμόρφωση στους κανονισμούς, καθώς και τη χρησιμοποίηση επώνυμων, πιστοποιημένων υλικών, σε οποιοδήποτε έργο της εταιρείας μας. Η πολυετής πείρα μας σε μικρά και μεγάλα έργα εγγυάται αξιόπιστες λύσεις, για κάθε είδους απαιτήσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με ασφάλεια, συνέπεια και καλαισθησία! Η εμπειρία, η παρακολούθηση της τεχνολογίας και των νέων εφαρμογών, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας μάς καθιστούν έτοιμους να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας απαίτηση και επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RIZOS CONSTRUCTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των γενικών ανακαινίσεων κτηρίων και χώρων και μπορεί να ολοκληρώσει με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα όποια σχετική εργασία, της αναθέσετε, όπως είναι και η ανακαίνιση του μπάνιου σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη κάλυψη των πελατών μας, από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης! Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις συμφέρουσες προσφορές, που σας δίνουμε, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΟΥΦΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας, που θέλετε να ολοκληρώσετε στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Με γνώμονα την συνέπεια και τον επαγγελματισμό εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά, στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια που προσφέρουμε. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δίνω επαγγελματικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας και ολοκληρώνω τις εργασίες μου με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η πείρα μου σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και τα υλικά που χρησιμοποιώ δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και στις πιο οικονομικές τιμές. Διαθέτω έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό και ολοκληρώνω τις εργασίες μου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης. Εξυπηρετούμε άμεσα και λειτουργούμε με γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη και δίνουμε εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας είναι κατασκευαστική και δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα και στην ανακαίνιση του μπάνιου σας. Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών Πολυτεχνείου διαφόρων ειδικοτήτων. Αποτελείται από έμπειρα στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί), τα οποία, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία μας είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσδοκάμε να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και να γίνουμε ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας είναι μια εργασία που απαιτεί εμπειρία, ακριβή προγραμματισμό και συνέπεια. Το συνεργείο μας διαθέτει τη γνώση και την πείρα ώστε να εξασφαλίζει την άριστη ανακαίνιση των χώρων σας, σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Η δική μας γνώση και εμπειρία εγγυάται τον λεπτομερή σχεδιασμό και την ποιότητα στην κατασκευή. Το συνεργείο μας διαθέτει τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό., έτοιμο να αναλάβει την επαγγελματική διεκπεραίωση κάθε σχετικής εργασίας. Σεβόμαστε τις προτιμήσεις των πελατών μας και την διαφορετικότητα, του κάθε χώρου και της εκάστοτε περίπτωσης. Τώρα, η πολυετής εμπειρία μας συνδυάζεται αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική και η άριστη ποιότητα του χθες με τις τιμές του σήμερα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η πολύ έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας είναι στη διάθεση σας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που σχετίζονται με την γενική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η παροχή λειτουργικών και όμορφων αισθητικά εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο αναλαμβάνει ανακαινίσεις, παντός τύπου με στόχο την παροχή αποτελεσμάτων, που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους και μπορεί να αναλάβει και την μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς, για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τεχνικής συντήρησης. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους προμηθευτών εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο οικονομικό όφελος για λογαριασμό των πελατών μας. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕ. ΚΑΤ. ΑΛΟΥΜΙΝ ΕΝ ΟΙΚΩ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το τεχνικό γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες γενικής ή μερικής ανακαίνισης μπάνιων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα να καλύπτουμε επιτυχώς, αποτελεσματικά, ευέλικτα και άμεσα όλο το φάσμα των εργασιών από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου και να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών μας. Η χρήση ποιοτικών υλικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Μη διστάσετε να μας επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε χώρους όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Κερατσίνι - 15 επαγγελματίες για ανακαινίσεις