4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Αναστάσιος Κακουλίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω ανακαινίσεις μπάνιων οικιακών ή επαγγελματικών χώρων. Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών για πάνω από 25 χρόνια, με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε για εσάς την ολοκλήρωση εργασιών οποιασδήποτε κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θοδωρής Μαντής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η Κλιμαθερμική παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων επί σειρά ετών. Με ασφάλεια και αξιοπιστία το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Ρίζος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η τεχνική εταιρεία Ρίζος Σωτήρης & Υιός εργάζεται στις ανακαινίσεις μπάνιου για σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των κατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 10 έτη και δουλεύουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, αναζητώντας τις πιο λειτουργικές λύσεις, με στόχο να σας παραδώσουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Μπαλαφούτη - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία Κ. Μπαλαφούτης Μπάλκερ, εργάζεται σε ανακαινίσεις μπάνιων, για σπίτια και εργασιακούς χώρους. Διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να παρέχουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Ο ιδανικός χώρος είναι προσωπική υπόθεση, γι' αυτό και εμείς αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε το χώρο όπως τον είχατε φανταστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Κερατσίνι - 4 επαγγελματίες για ανακαινίσεις