15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Άγγελος Λούπης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο, Λούπης, αναλαμβάνει εργασίες γενικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των οικοδομικών εργασιών τα τελευταία 35 χρόνια. Στόχος μας σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η λειτουργικότητα του χώρου που δημιουργούμε, η πρωτοτυπία αλλά και η υψηλής αισθητικής διακόσμηση. Βρισκόμαστε κοντά σας σε κάθε στάδιο του έργου για να σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο. Προτιμήστε μας και μείνετε ικανοποιημένοι από το έργο ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας και σας ικανοποιεί πλήρως! Είμαστε η λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, και προσφέρουμε άμεσα, λειτουργικά και αισθητικά όμορφα αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Μπαλαφούτη - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με πολυετή πορεία στον κλάδο των τεχνικών εργασιών, αναλαμβάνει γενικές ανακαίνισης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να παρέχουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Με πρωτότυπες ιδέες για τη σωστή επιλογή των κατάλληλων υλικών και των σχεδιαστικών προτάσεων, προτείνουμε αποτελεσματικές και εγγυημένες λύσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο που ζείτε και εργάζεστε με γνώμονα την αρμονία, την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλειά σας. Ο ιδανικός χώρος είναι προσωπική υπόθεση, γι' αυτό και εμείς αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε το χώρο όπως τον είχατε φανταστεί. Προτιμήστε μας και δημιουργήστε το μπάνιο των ονείρων σας, άμεσα και με εγγυημένη ποιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γρηγοριάδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης ξενοδοχείων. Διαθέτω 11 χρόνια εμπειρίας στις τεχνικές εργασίες και συνεργάζομαι με αξιόπιστους και καταξιωμένους συνεργάτες προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν, είναι η υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες του πελάτη, η συνέπεια απέναντι στον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και η συνεχής εξυπηρέτηση του πελάτη, σε ότι εκείνος χρειάζεται! Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Επιλέξτε με και βγείτε κερδισμένοι από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρω, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς! Επιλέξτε μας και παραλάβετε ξενοδοχεία ανώτερης ποιότητας, όμορφα αισθητικά και λειτουργικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΣΧΥΣ - ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια παρέχει άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχείου, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η εταιρεία μας στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, λειτουργώντας με γνώμονα την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Αυτό επιτυγχάνεται με την πλήρη συμμόρφωση στους κανονισμούς, καθώς και τη χρησιμοποίηση επώνυμων, πιστοποιημένων υλικών, σε οποιοδήποτε έργο της εταιρείας μας. Η πολυετής πείρα μας σε μικρά και μεγάλα έργα εγγυάται αξιόπιστες λύσεις, για κάθε είδους απαιτήσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με ασφάλεια, συνέπεια και καλαισθησία! Η εμπειρία, η παρακολούθηση της τεχνολογίας και των νέων εφαρμογών, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας, μας καθιστούν έτοιμους να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας απαίτηση και επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο αναλαμβάνει ανακαινίσεις ξενοδοχείων, παντός τύπου με στόχο την παροχή αποτελεσμάτων, που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους και μπορεί να αναλάβει και την μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς, για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τεχνικής συντήρησης. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους προμηθευτών εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο οικονομικό όφελος για λογαριασμό των πελατών μας. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕ. ΚΑΤ. ΑΛΟΥΜΙΝ ΕΝ ΟΙΚΩ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα να καλύπτουμε επιτυχώς, αποτελεσματικά, ευέλικτα και άμεσα όλο το φάσμα των εργασιών από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου και να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών μας. Η χρήση ποιοτικών υλικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Μη διστάσετε να μας επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε χώρους όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RIZOS CONSTRUCTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των γενικών ανακαινίσεων κτηρίων και χώρων και μπορεί να ολοκληρώσει με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα όποια σχετική εργασία, της αναθέσετε, ανεξαρτήτως δυσκολίας και κλίμακας, όπως είναι και η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη κάλυψη των πελατών μας, από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης! Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις συμφέρουσες προσφορές, που σας δίνουμε, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΟΥΦΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να ολοκληρώσετε στο ξενοδοχείο σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Με γνώμονα την συνέπεια και τον επαγγελματισμό εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά, στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια που προσφέρουμε. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί! Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις ανακαίνισης ξενοδοχείων και εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μου αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω. Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών Πολυτεχνείου διαφόρων ειδικοτήτων. Αποτελείται από έμπειρα στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί), τα οποία, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία μας είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσδοκάμε να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και να γίνουμε ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γ.Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1964 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των γενικών ανακαινίσεων και άρα μπορεί να αναλάβει με μεγάλη επιτυχία και την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Η πολυετής πείρα και η υπευθυνότητα είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει σε εσάς. Έχουμε εμπειρία και γούστο και μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας, αναλαμβάνουμε σε όλα τα design κλασικά, νεοκλασικά και μοντέρνες κατασκευές που ταιριάζουν στο χώρο σας. Φτιάχνουμε γύψινα, ψευδοροφές, χωρίσματα, ορυκτές ίνες και αναπαλαιώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η εταιρεία μας μέσα από μία μακροχρόνια πορεία 45 ετών έχει πλέον αποκτήσει τεχνογνωσία και εμπειρία ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλων των ειδών τις κατασκευές. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια στόχοι μας είναι η ποιότητα της προσφερόμενης δουλειάς, η προτεραιότητα στον πελάτη και η άψογη και τεχνικά αρτιότερη υλοποίηση του έργου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχουμε επαγγελματικές και άκρως ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων, με μοναδικό στόχο την εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών μας. Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η παροχή λειτουργικών και όμορφων αισθητικά εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις ξενοδοχείων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας είναι μια εργασία που απαιτεί εμπειρία, ακριβή προγραμματισμό και συνέπεια. Το συνεργείο μας διαθέτει τη γνώση και την πείρα ώστε να εξασφαλίζει την άριστη ανακαίνιση των χώρων σας, σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Η δική μας γνώση και εμπειρία εγγυάται τον λεπτομερή σχεδιασμό και την ποιότητα στην κατασκευή. Το συνεργείο μας διαθέτει τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό., έτοιμο να αναλάβει την επαγγελματική διεκπεραίωση κάθε σχετικής εργασίας. Σεβόμαστε τις προτιμήσεις των πελατών μας και την διαφορετικότητα, του κάθε χώρου και της εκάστοτε περίπτωσης. Τώρα, η πολυετής εμπειρία μας συνδυάζεται αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική και η άριστη ποιότητα του χθες με τις τιμές του σήμερα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχείων, προσφέροντας πάντα άψογα αποτελέσματα. Με την ομάδα μου είμαστε συνεχώς έτοιμοι να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παράδοση των πατωμάτων των ονείρων σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο μας και εξελισσόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η ευχαρίστηση των πελατών μας με την παράδοση επαγγελματικών και οικονομικών χώρων αποτελεί προτεραιότητά μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η ανακαίνιση της ξενοδοχειακής σας μονάδας αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και καθημερινά παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις με προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε την παράδοση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARCWAY ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων από το 1968 και μπορεί να αναλάβει την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με την μερική ή ολική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Ξεκίνησε τοπικά και με τα χρόνια έφτασε να επεκταθεί σε όλη την Αττική. Η εμπειρία μας, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας, μας καταστούν υπεύθυνους για οποιαδήποτε εργασία είτε αφορά τον ιδιωτικό τομέα, είτε μεγάλες εταιρείες. Σκοπός μας είναι η πλήρης ολοκλήρωση εργασιών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε έτσι ώστε να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. H τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ασύγκριτα συμφέρουσες τιμές. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε έναν χώρο όπως τον επιθυμείτε, αυξάνοντας το πελατολόγιο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Κερατσίνι - 15 επαγγελματίες