4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Κερατσίνι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


Σωτήρης Ρίζος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η τεχνική εταιρεία Ρίζος Σωτήρης & Υιός εργάζεται στις ανακαινίσεις κουζινών για σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των κατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 10 έτη και εργαζόμαστε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις, με στόχο να σας παραδώσουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Μπαλαφούτη - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία Κ. Μπαλαφούτης Μπάλκερ, προσφέρει λειτουργικές λύσεις σε ανακαινίσεις κουζίνας, για σπίτια και εργασιακούς χώρους. Διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να παρέχουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Ο ιδανικός χώρος είναι προσωπική υπόθεση. Εμείς αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε το χώρο που σας ταιριάζει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άγγελος Λούπης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο, Λούπης, αναλαμβάνει εργασίες ανακαίνισης της κουζίνας του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των οικοδομικών εργασιών τα τελευταία 35 χρόνια. Στόχος μας σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η λειτουργικότητα του χώρου που δημιουργούμε, η πρωτοτυπία αλλά και η υψηλής αισθητικής διακόσμηση. Βρισκόμαστε κοντά σας σε κάθε στάδιο του έργου για να σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις για τις δικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Μενεγάτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Σπύρος Μενεγάτος και είμαι ξυλουργός. Η εμπειρία μου στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών μετρά για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνω να σχεδιάσω τα νέα σχέδια για τα έπιπλα του χώρου σας, είτε πρίκειται για την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο αλλά και το μπάνιο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Κερατσίνι - 4 επαγγελματίες