3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Καματερό

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΑΓΚΑΣ - Σκεπές

Σκεπές - Καματερό Αττική 134 51

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ασχολούμαι με την κατασκευή κεραμοσκεπών και διαθέτω καταρτισμένο συνεργείο, έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στις τεχνικές εργασίες, και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, βρισκόμαστε σε θέση να μπορούμε να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι οι άριστες γνώσεις μας, η πολυετής πείρα μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΚΙΩΚΑΣ ΑΕ - Σκεπές

Σκεπές - Καματερό Αττική 134 51

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόβλημα της επισκευής και τοποθέτησης σκεπής, στον χώρο σας. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και την θέληση για εξυπηρέτηση του πελάτη. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει κάθε είδους τεχνικές εργασίες για το σπίτι ή την εταιρεία σας. Η ποιότητα της εργασίας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε εγγύηση έργου για κάθε δουλειά που ολοκληρώνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λευτέρης Δελατόλας - Σκεπές

Σκεπές - Καματερό Αττική 134 51

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής τα τελευταία χρόνια και μπορούμε να αναλάβουμε και την σκεπή σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι πάντα η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Γι' αυτό και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι πάντα υψηλής ποιότητας τόσο από άποψη υλικών όσο και από άποψη τεχνικής εργασίας. Επιλέξτε μας για μόνιμα και άκρως επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ