3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Περιφράξεις Καματερό

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για Βάψιμο Σπιτιού


Βασιλης Λαλλος - Περιφράξεις

Περιφράξεις - Καματερό Αττική 134 51

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση των καγκέλων σας για την περίφραξη για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση του πελάτη προτείνοντας δημιουργικές ιδέες υψηλής αισθητικής. Χαιρόμαστε να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες του πελάτη και να δημιουργούμε μαζί του σχέση εμπιστοσύνης που προέρχεται από την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα. Εγγυόμαστε όμορφους και άνετους χώρους μοναδικούς και λειτουργικούς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΛΑΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΡΑ Τσιχλιδοπούλου Αναστασία - Περιφράξεις

Περιφράξεις - Καματερό Αττική 134 51

Είμαστε κοντά σας από το 1954 , διατηρώντας την παράδοση της χειροποίητης καλαμωτής χρησιμοποιώντας την πειρά του παρελθόντος και το μεράκι για καλή δουλειά. Σας προσφέρουμε κάτι πιο ευχάριστο, πρακτικό και άνετο, αντικαθιστώντας: κάγκελο, μπετό, πανί, λαμαρίνα. Κατάλληλο για: φράχτη, επενδύσεις τοίχων, διαχωριστικά, πέργκολες, προσφέροντας σκιά, δροσιά, αντοχή και καλαισθησία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΣ Μ. - ΠΛΟΥΜΗΣ Χ. Ο.Ε - Περιφράξεις

Περιφράξεις - Καματερό Αττική 134 51

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της και εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση κάγκελων για την περίφραξη του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια σε σύγχρονες κατασκευές συστημάτων αλουμινίου και θωρακισμένων θυρών.Οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς εξασφαλίζουν την ασφαλή ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Περιφράξεις Καματερό